Originally Posted by
soft
me θα συμφωνησω με την ραιν εδω ,οτι η κακοποιηση φερνει εναν διαχωρισμο συναισθηματος και σωματος ,και δεν ειναι απαραιτητο παντα να ειναι σεξουαλικη η κακοποιηση ,ακομα και λεκτικη να ειναι μπορει ,να φερει τα ιδια αποτελεσματα για μενα
Λες οτι πολλες φορες σου ηρθε να πεταξεις τον αλλον κατω
Ναι ..και γω τα ιδια αισθανομουν Οτι με βρομιζει , δεν μ αφηνει να αναπνευσω , τι κανω τωρα, { απλα ξενερωνα } Στα καλα καθουμενα ,εκει που το απολαμβανα κιολας, ξαφνικα ολα γυριζαν στο μυαλο μου , χωρις λογο ,δεν μπορουσα να το εντοπισω και πιεζομουν πολυ. Σαν να μην επρεπε ,δεν εκανε να ειμαι εκει ,δεν επρεπε να νιωθω ,δεν ειχα αυτο το δικαιωμα . Το ενα ξαφνικα γινονταν δυο ,για καποιους λογους , αλλα δεν αντιδρουσα Ξερεις πως το αισθανομουν μετα ?? Σαν μια ακομα κακοποιηση ,αλλα τουτη φορα την εκανα εγω σε μενα
Αλλα αυτο το πεταγα αυτοματα απο το μυαλο μου ,ηταν μια σκεψη ενα συναισθημα που δεν το ηθελα ,και το ξεχναγα αμεσως και αυτοματα πριν το νιωσω ,πριν περασει μεσα μου.
Αλλα περνουσε και ας μη το ηθελα
Οι λογοι πολλοι , βρηκα τους περισσοτερους οταν αποφασισα να αρχισω να μιλαω γ αυτο , { εκει που επρεπε} και να ριχνω καποια βαρυτητα στο γεγονος
Γιατι για αρκετα χρονια απλα το προσπερνουσα ,και δικαιολογουσα τον εαυτο μου , σε μερικες συμπεριφορες μου , οτι και καλα δεν ειχε να κανει καθολου με το γεγονος , και εβρισκα αλλους λογους Και ξεσπουσα με αλλους τροπους .
Μπορει να μην ειναι ετσι για σενα Αλλα ειπα να γραψω μιας και διαβασα καποιες κοινες αντιδρασεις , και ερωτηματα Και μου θυμησε λιγο εμενα τοτε