σε ευχαριστω και συγνωμη για το αν πιστευεις οτι σας προσβαλλα.ειμαι απλα μια μαμα κλεισμενη στο σπιτι και φρικαρισμενη συγνωμη.σε αυτο το σαιτ μπηκα γιατι ειδα οτι μοιραζεστε αυτα που νιωθετε.αυτο μονο
Printable View
σε ευχαριστω και συγνωμη για το αν πιστευεις οτι σας προσβαλλα.ειμαι απλα μια μαμα κλεισμενη στο σπιτι και φρικαρισμενη συγνωμη.σε αυτο το σαιτ μπηκα γιατι ειδα οτι μοιραζεστε αυτα που νιωθετε.αυτο μονο
Συγγνωμη και απο μενα.
Τεσπα τι σκεφτεσαι να κανεις?
κοιτα σε ψυχολογο δε θελω να παω ακομα.λεω να ξαναπαω στο νευρολογο αν και θα μου την πει.απλα αυτα τα μουδιασματ με πανικοβαλλουν
ψυχραιμια. μια χαρα πολιτισμενα μιλατε και οι δυο.
αυτος μου ειπε οτι οταν αγχωνομαστε μαζευουν τα νευρα στον αυχενα και γι αυτο γινεται ολο αυτο ξρω γω τι να πω?εσεις εχετε?
Οι 3 κηλες και ο ευθειασμος...παιζουν ρολο?
Σοβαρο ακουγεται.
Δυσκολο να παρεις βοηθεια για κατι σωματικο , παντως ενα οφειλεται στο αγχος δοκιμασε ψυχολογο ή και σε ψυχιατρο (γιατι αυτοι συνταγογραφουν σε περιπτωση που το χρειαζεσαι).
Προσπαθησε να χαλαρωσεις κανωντας κατι που σε ευχαριστει ... διαβαζοντας ενα βιβλιο , βλεποντας μια ταινια , ακουγοντας μουσικη...ελπιζω οι υποχρεωσεις να σου δινουν ελευθερο χρονο:)
Χμ δεν εχω ιδεα...Quote:
αυτος μου ειπε οτι οταν αγχωνομαστε μαζευουν τα νευρα στον αυχενα και γι αυτο γινεται ολο αυτο ξρω γω τι να πω?εσεις εχετε?
καλη μου ευαγγελια οταν αγχωνομαστε(κ ειδικα οταν πιανει κοκκινο)οτι μπορεις να φανταστεις μπορεις να νιωσεις!σου σωματοποιητε το αγχος!μην φοβασαι δεν εχεις τιποτα,προσπαθησε να ηρεμησεις κ θα δεις πως θα φυγουν ολα.
α επισης να σου πω οτι ειναι πολυ πολυ συχνο η ενταση κ το αγχος να συσσωρευεται στον αυχενα,ανεξαρτητα αν εχεις προωλημα η οχι.
ρε παιδια μη τσακωνεστε για μικροπραγματα, η ζωη ειναι μικρη για να ειναι θλιβερη. συμφωνει και η καλη μου φιλη θοδωρα :)
ειμαι μαμα 24 ωρες το 24ωρο και οπως καταλαβαινεις λιγο δυσκολο παλια εβγαινα διαβαζα τωρα που χρονος, για το προβλημα στον αυχενα λενε ξεκουραση κατι που δε μπορω να το κανω με τον μικρο ειναι 2 χρονων και ειναι στα ντουζενια του.δε μπορω να καταλαβω γιατι επαθα αυτο το πραγμα.ευχομαι να μου περασει συντομα.για χαπια πινω τα βεσπαρ που ειναι ελαφρια δε θελω να παρω πιο βαρια.απλα αισθανομαι οτι εχω παραμελησει το μωρο μου και τον ανδρα μου επειδη αισθανομαι ολα αυτα
σας ευχαριστω ολους με κανετε και νιθω καλυτερα αν και κλαιω λιγακι τωρα.για το ολο σκηνικο.σα ευχαριστω ειλικρινα
δεν θελω να με βλεπει το μωρο και ο ανδρας μου να κλαιω.δεν μπορω να καταλαβω γιατι καταντησα ετσι.