Τα ταμπακο νομιζω οτι δεν ειναι το τσιγαρο αλλα το κρακ αυτο που μασανε και το φτυνουνε κατι.
Printable View
Τα ταμπακο νομιζω οτι δεν ειναι το τσιγαρο αλλα το κρακ αυτο που μασανε και το φτυνουνε κατι.
Α ρε πανικουλα με την αφελεια σου!Δεν ξερω αν το ταμπακο το μασανε κ το φτυνουνε ,ξερω ομως οτι το κραχ ειναι χημικο ναρκωτικο!
Γιατι θα πρεπε να το γνωριζω αυτο?Δεν ασχολουμε με ναρκωτiκα ;P
Το κρακ αποτι ξερω ειναι χημικο ναρκωτικο που παραγεται απο την κοκα...για το αλλο δεν ξερω ακριβως αν κ εχω την εντυπωση οτι κατι σχεση εχει με τον καπνο κ τα τσιγαρα κ οχι τοσο με ναρκωτικα....:P
Το ταμπάκο είναι καπνός σε στερεή μορφή που το βάζουν στο στόμα και παίρνουν τη γεύση του.
Πάντως πολλές φορές έχω προσέξει (και στον στρατό που είχα κάνει Ο.Ψ.Μ) ότι τα άτομα που εκδείλωναν ψύχωση (π.χ. άκουγαν φωνές) είχαν μεγαλύτερη πιθανότητα να είχαν κάνει χρόνια χρήση κάνναβης στην εφηβεία η τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής τους. Περίεργο ε? Ίσως και εγώ να το πρόσεχα πιο πολύ, αλλά τα ίδια μου έχουν πει και άλλα άτομα που έχουν εμπειρίες με drugs. Δεν λέω ότι το ένα προκαλεί το άλλο, αλλά για κάποιο λόγο, στατιστικά, πρέπει να συνυπάρχουν αρκετά συχνά. :confused:
p.s. (ουάου και μόλις βρήκα αυτό το άρθρο που γράφει κάτι παρόμοιο)
http://www.scientificamerican.com/po...f-psy-11-02-07
...
Φαντάζομαι ότι το βρήκες τελείως τυχαία εκεί που σέρφαρες ... :Ρ
Να συμπληρώσω ότι κι εγώ το έχω προσέξει και σε άτομα όχι μόνο με ψύχωση αλλά και με αγχώδεις διαταραχές, καταθλίψεις κλπ.
Θυμάμαι και στην τηλεόραση, μια κοπέλα που έλεγε ότι έκανε μία φορά χρήση lsd (αν δεν κάνω λάθος), άρχισε να παθαίνει συχνές κρίσεις πανικού και έφτασε στην κατάθλιψη. Θυμάμαι κι ένα όμορφο παλικάρι στην πόλη μου που έκανε χρήση ηρωίνης και τώρα, αφού την έχει σταματήσει εδώ και χρόνια, είναι ένας άλλος άνθρωπος και εξωτερικά αλλά και πνευματικά (προς το χειρότερο εννοώ) . Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να εκδηλώνουν κάποιοι εύκολα ψυχικές ασθένεις μετά από περιστασιακή ή μακροχρόνια χρήση (πχ βιολογικοί). Ωστόσο, τα ναρκωτικά, σκληρά ή μαλακά όπως φαίνεται πυροδοτούν τέτοιες καταστάσεις.
χαχααα, πόσο γαμάτο ήταν το σχόλιο της ιμπέρις!!!!!!!!!!!!
Συμφωνώ με την πυροδότηση, και γω είμαι υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης, αλλά η αλήθεια αλήθεια, είναι πολλά τα στοιχεία και οι έρευνες που δείχνουν ίσως για κάτι σαν σπίθα σε σωρό ξεραμένες πευκοβελόνες όσον αφορά μια προδιάθεση σε κάτι που περιμένει το κατάλληλο κλειδί. Και ένα καλό τσακμάκι την κάνει τη δουλειά. Πολύ επικίνδυνο και το σκανκ! Αν κάποια/ος έχει στοιχεία να βάλει και γι αυτό.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ ΜΕΘΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗ ειναι το επικυνδηνοτερο που πεζει.
ριχτε μια ματια http://www.drugfreeworld.org/el/real...stal-meth.html
"Το LSD δεν δημιουργεί εξάρτηση στους χρήστες. Μόνο μια μειονότητα τακτικών χρηστών LSD μπορεί να εκδηλώσει μια ψυχολογικού και όχι σωματικού τύπου εξάρτηση από την ουσία."
Για την κάνναβη:"Η κάνναβη είναι μια μη-ναρκωτική ψυχοτρόπος ουσία, που δεν προκαλεί σωματική εξάρτηση."
Επισης αν εχεις προδιάθεση στον εθισμό γενικώς θα εθιστείς σε οτιδήποτε. Πχ στο φαγητό. Αυτο δεν σημαίνει οτι το φαγητό θεωρείται ναρκωτικό!