Κατ'αρχάς για τις πρόσφατες εξετάσεις σου.
Χλαμύδια μπορεί να είχες και από πριν, και απλά να μην είχαν εμφανιστεί. Ο μισος γυναικείος πληθυσμός που πάσχει από χλαμύδια είχε μολυνθεί μέχρι και 2 χρονια πρώτου να εμφανιστεί η μόλυνση σε κάποια εξέταση η να εμφανίσουν συμπτώματα. Επίσης, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι στοματικό ερωτα δεν έκανες με κανέναν με προφυλακτικό, και μπορεί να το κόλλησες με αυτόν τον τρόπο από οποιονδήποτε από τους 4 άνδρες με τους οποιους κοιμήθηκες πρόσφατα, αφού τα συμπτώματα στους άνδρες είναι πολύ πιο σπανια να εμφανιστούν. Τέλος, έστω ότι σε κόλλησε ο τωρινός σου σύντροφος, αυτό δεν είναι και σημάδι ότι σε απάτησε, μπορεί να το είχε οποιοσδήποτε από τους 2 σας και μόλις τώρα να εμφανίστηκε σε κάποια σου εξέταση (γιατί συγγνώμη για το στερεότυπο, αλλα δεν ξέρω πολλούς τοξικομανείς να κάνουν συχνές εξετάσεις αίματος, για ευνόητους λόγους).
Όσον αφορά το θέμα της απιστίας, αφού διάβασα όλα σου τα post, νομίζω ότι το έχεις πιάσει λίγο ανάποδα το θέμα "σχέση". Λες ότι του ήσουν πιστη μέχρι που αντιμετώπισες προβλήματα με τη δουλειά σου, και για αυτό και τον απάτησες... μα μια σχέση είναι το λιμάνι σου, εκεί που πας να αναζητήσεις ηρεμία και υποστήριξη όταν κάτι σε ζορίζει, όχι κάτι από το οποιο αποζητάς να απομακρυνθείς όταν σκουραίνει η ζωή σου. Με όσα μας περιέγραψες, έχω την εντύπωση ότι το αρχικό σου post δεν είναι απολύτως ακριβές, διότι δεν μπορώ να δεχτώ ότι είσαι foul ερωτευμένη με κάποιον που απατάς. Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η απιστία δεν "τυχαίνει και συμβαίνει", πρέπει να το θέλεις για να το κανεις.
Επίσης, μέσα από τα γραπτά σου, μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που δυσκολεύεται να εκφράσει αυτό που πραγματικά θέλει και να πει "όχι". Συν τοις άλλοις -η μπορεί και εξ αιτίας αυτού- νομίζω ότι χρησιμοποιείς την απιστία ως μέσο εκδίκησης όχι μονο ως προς τους άνδρες αλλα επίσης ως προς τη ζωή και τον εαυτό σου. "Δεν με ικανοποιεί στοματικά ο σύντροφος μου, θα πάω με άλλον". "Δεν μου φέρθηκαν καλά στη δουλειά, θα πάω με άλλον". Με αλλα λόγια, σου έτυχε κάτι "άδικο" στη καθημερινότητα σου; Θέλεις να κανεις και εσύ κάτι εξίσου άδικο για να πάρεις εκδίκηση... μονο που σε αυτή την περίπτωση ο αποδεκτης της εκδικητικής οργής σου είσαι εσύ εξίσου και με τον σύντροφο σου.
Εάν σου είναι τόσο εύκολο να απατάς, μήπως σου είναι και τόσο εύκολο να κανεις σχέση; Και μήπως αυτή σου η "ευκολία" σε κάνει να τραβάς -άθελα σου- ένα συγκεκριμένο τύπο ανδρών που φέρονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο; Διάβασα σχόλια που λες ότι έκαναν οι πρώην σου, διάβασα το δικό σου σχόλιο αν σε ρώτησαν όταν αυτοί τελειωσαν αν εσύ έχεις ικανοποιηθεί... και κατ'εμέ είναι εμφανές ότι ψάχνεις έναν ευγενή και δυνατό άνθρωπο να σε στηρίξει, μονο που συνδέεις την ικανότητα αυτή με τη μαγκιά και το sex appeal. Δε χρειάζεσαι έναν ματσό άνδρα ρε συ elirene, έναν λεβέντη χρειάζεσαι.
Έχεις κάτσει ποτε λοιπόν να σκεφτείς τι θέλεις εσύ από μια σχέση; Μήπως κοιτάς σε λάθος κατηγορια, προτιμώντας άνδρες που βρίθουν από σεξουαλικότητα και μαγκιά, αντί να ψάχνεις κάποιον με ψυχική δύναμη και υπομονή που να μπορεί να σε στηρίξει στις δύσκολες στιγμές, ώστε να μην ψάχνεις δικαίωση σε ξένες αγκαλιές;