δούλα η απορία (όπως είχε πει ο Κατέλης στην πάνια)... :d
Printable View
δούλα η απορία (όπως είχε πει ο Κατέλης στην πάνια)... :d
Είναι δυσάρεστο το γεγονός ότι αυτου του είδους οι άνθρωποι δεν φαίνεται πως απλά το κάνουν απο συμφέρον αλλά το λατρεύουν κατα κάποιο τρόπο. Λατρεύουν την εξουσία θα έλεγα.
Απορώ πως είναι δυνατόν ένας Χιτλερ, ο οποίος φαίνεται ήταν ψυχοπαθής, να έκανε αυτό που έκανε και να ήθελε να πάει στην σχολή καλών τεχνών πριν γίνει ηγέτης δικτάτορας. Τον είχαν απορρίψει πάντως.
Κάποιες φορές έναν κακό άνθρωπο τον βγάζουμε πως έχει ψυχολογικά για να δικαιολογήσουμε την κακία του. Μια χαρά ήταν ο Χίτλερ κατά την γνώμη μου (ψυχολογικά) απλά το άτομο ξεχείλιζε από μίσος και κακία...
Φυσικά και ευτυχώς δεν είναι μόνο αυτό, ντροπή για το ανθρώπινο είδος θα ήταν.
Αλλά πάντα έτσι είναι, τις επιλογές εμείς τις έχουμε και ανάλογα πράττουμε, από που θέλουμε να στεκόμαστε και σε πιο δρόμο θέλουμε να βαδίζουμε.
Οπότε όσο ζω ελπίζω κι αν είναι να το συνεχίζω, όσο ελπίζω απελπίζομαι :P
me vs myself ενα εχω να σου πω..
κοιταξε να δεισ εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ..
κανεισ δεν θα σε κρινει, κανεισ δεν θα σου αλλαξει ενδιαφεροντα.Ο καθενασ εχει δικαιωμα να παθιαζεται με κατι αλλο.. εξαλου η διαφωρετικοτητα ειναι οτι καλητερο.
Ομωσ..
κρατα τα για τον εαυτο σου..και αν θελει καποιοσ θα ψαξει να βρει κατι απο ολα αυτα μονοσ του.
και επισεισ εχω να πω πωσ υπαρχουν πολλα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο.. καλα και ασχημα.. υπαρχουν ομωσ συγκεκτιμενοι τοποι και χρονοι για καποια πραγματα.. δεν ειναι ολα για να τα λεμε και να τα δεν ξερω.. θαυμαζουμε..
ειναι δικο σου θεμα το τι κανεισ.. αλλα το να εκθετεισ τον θαυαμσμο σου ..θεωροντασ πωσ ειναι ολα αυτα κατι το οποιο θελεις να μοιραστεισ.. το βρισκω ασκοπο και εντελωσ χωρισ νοημα.εσυ ποιο νοημα βρισκεισ?
ολα αυτα δεν σε τρομοκρατουν ωστε να τα μελετασ για παραδιγματισμο.. για να προαγεισ την ανθρωπια και την αγαπη... αλλα επειδη ειναι σκοτεινα.. κακα.. απανθρωπα.. και σοε γοητευοθν με εναν τερατωδη τροπο..
δεν εχει να μασ μαθει τιποτα καλο ολο αυτο, σε παρακαλω μην ξανανοιξεισ εδω τετοιυ ειδουσ θεματα γιατι δεν ειναι ουτε ο τοποσ ουτε ο χρονοσ για κατι τετοια.
με πολυ αγαπη.
το οτι δεν εστεκε στα καλα του και ειχε παρανοησει.. ειναι γεγονοσ.. επασχε καταρχασ απο μεγαλομανια .. κατα τα αλλα απο ντοκιμαντερ που εχω δει.. ειχε παρα πολλα ψυχοσωματικα και σωματικα προβληματα υγειασ.. και ο προσωπικοσ του γιατροσ.. εκανε πειραματα πανω του.. με τη αδεια βεβαια του ιδιου.. με διαφορα κοκτειλ φαρμακων για να τον βοηθησει.. ολα αυτα.. ε απο οτι λενε οι επιστημονεσ μονο καλο δεν εκαναν στην λογικη και την ανθρωπια του.. λεγεται πωσ ποναγε παρα πολυ για χρονια και ζουσε συναιχωσ με παυσιπονα.
ασε Ρειν μου..το γεγονοσ οτι οι νεοναζι σε παγκοσμιο επιδεδο..και ειδικα στην χωρα μασ εδω.. αυξανετε με γοργουσ ρυθμουσ με τρομαζει και με ανυσυχει παρα μα παρα πολυ...πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει..πωσ γινεται να συμβαινει μετα απο οσα εχουμε δει στην ιστορια του κοσμου...
ξερεισ Γατε μου.. σχετικα με αυτο που λεσ.. πωσ θα ηταν καλητερο να μην υπηρχε ο Χιτλερ.. ειχα διαβασει πωσ η μαμα του..(εν το μεταξυ αν δεν κανω λαθοσ η γιαγια του ηταν εβραια.. η μαμα του λοιπον δεν μπορουσε να κανει παιδια.. και μετα απο καπου 6-7 αποβολεσ .. τον επιασε.. ηταν ενα ασθενικο λεει παιδακι..
μα και αυτη η γυναικα βρε παιδι μου αφου στο λεει κυρα μου το ιδιο σου το σωμα 'ΔΕΝ πρεπει να κανεισ παιδια'',... ωρεσ ωρεσ πραγματικα δεν ακουμε το σωμα μασ..
ο πατερα σου εχει πει και πωσ ο χιτλερ και οι ναζι κανανε προπαγανδεσ με ψευτικα φιλμσ..και ποστερσ που ελεγαν πωσ οι εβραιοι ειδικα μα και οι αλλεσ ομαδεσ..οι ψυχικα νοσουντες..οι ομοφιλοφιλοι ..οι αρρωστοι.. δεν ηταν ανθρωποι και πωσ ηταν χαμηλοτερησ κατηγοριασ?πωσ ηταν κατωτερο ειδοσ απο την αρια φυλη...?????/.....και το τρελο δεν ειναι αυτο..το τρελο ειναι πωσ τοσα εκατομμυρια κοσμοσ το δεχτηκε και το πιστεψε... και μπορουσε να σκοτωσει στην ψυχρα αλλουσ ανθρωπουσ αθωουσ..με το επιχειρημα'' μασ το ειπε ο χιτλερ''...
σιγουρα παντωσ δεν ηταν καθολου μα καθολου καλοσ..