Μηπως ειναι αυτο που λεγαμε "μολυβι" στο δημοτικο?!?!
Το βρηκα??
Printable View
Μηπως ειναι αυτο που λεγαμε "μολυβι" στο δημοτικο?!?!
Το βρηκα??
Παιδια ηρεμηστε εδώ δεν είναι ούτε εργαστήρι ζωγραφικής ούτε φυσικής ούτε γενικότερα σχολείο να αναλύσουμε αν το μαύρο είναι ή δεν είναι χρώμα.
Η απάντηση κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ γίνεται να είναι σωστή! Τώρα ό,τι και να λέει ο δημιουργός (όχι ο ινσεκτ γιατί δεν είναι εκείνος ο δημιουργός της όπως κατάλαβα) είναι άκυρη. Αν σας βάλω ένα ποτήρι με νερό ως τη μέση και σας ρωτήσω πως το βλέπετε μισογεμάτο ή μισοάδειο, θα μου δώσετε μια απάντηση. Λοιπόν είναι σαν να γυρίσω και να σας πω η σωστή απάντηση είναι πως εφόσον το νερό από μέσα έχει χαθεί και εφόσον δεν μπορεί να αντικατασταθεί με φρέσκο το ποτήρι είναι μισοάδειο... Δεν έχει λογική λοιπόν η απάντηση. Καταλαβαίνω πως η λογική της απάντησης είναι πως το γκρι δεν μπορεί να γίνει ποτέ ξανά λευκό αλλά μαύρο μπορεί να γίνει. Δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε ό,τι βλέπεις με τα μάτια σου αλλά σε αυτά π βλέπεις με την καρδιά σου! Η υπόθεση είναι υπόθεση το γκρι ναι μπορεί να περιέχει μαύρο αλλά βρίσκεται κοντά στο λευκό. Αν το δεις ως μαύρο τότε τα έχεις χάσει όλα για μένα!
Φίλε ναι το βρήκες το αντέγραψα από βιβλίο χρωμάτων...!
Ναι Γατε...το αναφεραμε η ερωτηση πασχει εκ γενετης...εγω εδωσα μια λογικοτατη απλως απαντηση.
Η απάντηση είναι βάση λογικής. Ναι το γκρι δεν γίνεται λευκό αλλά μαύρο αν όμως πεις το 2ο ναι είσαι έξυπνος, αν πεις το 1ο ευτυχισμένος! Αν υποστηρίζεις το 2ο βάση μυαλού και το 1ο βάση καρδιάς βρήκες την απάντηση σου. :)
Δεν εχει σχεση η ψυχολογια με αυτη την ερωτηση...λολ.....ενταξει σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε:)
χαχαχα ε ψιλοέχει όπως και να το κάνουμε. :D
e-psychology: Live long, and prosper.
=P
το γκρι κατα τη διαισθηση μου, διοτι μπογιες κ πινελα εχω να αγγιξω απο το γυμνασιο ειναι, με κριτηριο ποση ποσοτητα μπογιας πρεπει να αναμιξουμε για να το πετυχουμε, εστω ενα "μεσαιο γκρι", πολυ πιο κοντα στο ασπρο. με αυτο εννοω οτι αρκει μια σταλα μαυρου για να κανει μια σεβαστη ποσοτητα ασπρου γκρι, ενω αντιθετα αν θελουμε να κανουμε μια σταλα μαυρου γκρι, θα πρεπει να της ριξουμε πολλαπλασια ποσοτητα ασπρου!
πχ αν αναμειξω 10 ml μαυρου με 10 ml ασπρου, δεν θα παρω "μεσαιο" γκρι, αλλα κατι πολυ κοντα στο μαυρο!
(υποθετω, διοτι οπως ειπα πινελα απο το γυμνασιο!)