Quote:
Originally posted by kassi_21
Παιδιά συγνώμη αλλά θα συμφωνήσω με την φίλη interappted.Λοιπόν το zoloft το πήρα για καλύτερο απ\'το αναφρανίλ και μου έβγαλε όλα τα καταθλιπτικά μα κυρίως αυτοκτονικά στη φόρα μάγκες.Οι δε βουλιμικές κρίσεις να πηγαίνουν και να μην έρχονται.Τρεις τα ξημερώματα να έχω πάει στο 24ωρο(γιατί ποιο άλλο;)περίπτερο και να έχω βάλει στη σακούλα δύο παγωτά(ένα κυπελάκι,ένα χωνάκι) ένα κρουασάν και μία σοκολάτα συν μία σοκολάτα που έφαγα στο δρόμο για το σπίτι....και να τα καταβροχθίζω.Το μόνο που μου έμεινε από εκείνη την βραδιά είναι οι τύψεις το επόμενο πρωί και μια λυσσασμένη ανάγκη να αρχίσω να παίρνω αδυνατιστικά ενώ στα κιλά μου είμαι μια χαρά.....Φρίκαρα!!!Τα κόβω λοιπόν και πάω αναφρανίλ...Καλύτερα στο θέμα βουλιμίας αλλά όλα μα όλα ανεξαιρέτως τα χάπια που δοκίμασα όσο και να χτυπιούται οι ψυχίατροι φέρνουν υπνηλία και όχι από κατάθλιψη όπου κοιμάσαι για να ξεφύγεις αλλά πέφτεις σε κώμα,τα βλέφαρά σου βαραίνουν,τα πόδια σου θέλουν 50 μασάζ για να συνέλθουν απ\'την κούραση.Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν ποτίσει με δηλητήριο,με ναρκωτικό....Θέλω να μου πείτε αν συμφωνείτε ή όχι...Αισθανεστε 24 ώρες το 24ωρο κόπωση κι ας έχετε καλύψει το 10ωρο υποχρεωτικού ύπνου;Μου έλεγε λοιπόν η ψυχίατρος είναι η μικρή δόση που δεν έχει την απαραίτητη αντικαταθλιπτική δράση για να ξυπνήσει τον οργανισμό σου και γι\'αυτό από δυσφορία νυστάζεις...Το ίδιο έλεγε και ο παλιός ψυχίατρος και το πιστεύουνε ρε πούστη.....Το λένε και χαίρονται.....Κι αν τους πεις-που εν τέλει του ενός του είπα-πάρ\'τα εσύ γιατρέ να δω πως θα πετάς σαν περδίκι απ\'την υπερδιέγερση που θα σου φέρει το χάπι,μου είπε κάτι σε ας συγκεντρωθούμε σε εσένα και τρία πουλάκια κάθονται......Μου χτυπήσαν και το άλλο.Μα μόνο σε εσένα βγαίνει υπνηλία..Τόσοι ασθενείς ΜΟΥ που το παίρνουν πάνε με χαρά στη δουλειά τους..Είναι ιδιοσυστασιακό κάθε φάρμακο....Για πείτε συνάδελφοι...για πείτε....
Προσωπικα ματια μου παρ ολο που παιρνω πολλυυυ μικρη δoση.. υπνηλια εχω ολο το 24 ωρο...