γιατί καλέ ? τι κακο έχουν οι φατσούλες ????? :(:(:(:(
Printable View
γιατί καλέ ? τι κακο έχουν οι φατσούλες ????? :(:(:(:(
Να ειχαμε και περισσοτερες...να ειχαμε και chat παλι τι ωραια που θα ηταν:(:(:(:(:(:(:(
Θα ανοίγω όλα τα θέματα στην διπολική και θα τα γεμίζω φατσούλες !!
:D:D:D:D:D:D
Πλάκα κάνω ! :P
Ωπ βρηκαμε την αιτια...για να μη γεμιζουν μερικοι/ες τον τοπο με φατσουλες;)
Εισαι άδικος ! Δεν θα γεμιζα φατσούλες, αν δεν υπήρχε η απαγόρευση !!! Αλήθεια !! ;););)
Και απαγόρευση που δεν την καταλαβαίνω για να την σεβαστώ ! :cool:
Ασχετο : το ωπ γράφεται με ω ???? (το έγραφα με ο)
Για να μιλησουμε σοβαρα....αν εχεις πολυετη εμπειρια απο φορουμ οπως εγω θα εβλεπες οτι σε ορισμενα φορουμ γραφει καποιος κατι...απανταει ο αλλος με μια φατσουλα...ποιο κατω απανταει ο αλλος με μια αλλη φατσουλα...και παει λεγοντας και συνεχιζονται να γεμιζονται σελιδες επι σελιδων με τα περισσοτερα μυνηματα να αποτελουνται απλως απο φατσουλες...και αν υπαρχει και ποικιλια απο φατσουλες...κολαση....ισως κατι τετοιο να ηθελε να αποφυγει ο διαχειριστης...
Ωπ απο το Ωπα δε βγαινει?Quote:
Νομιζω ετσι ειναι
Ας μας δείξει λίγη εμπιστοσύνη !!Quote:
Originally posted by keep_walking
Για να μιλησουμε σοβαρα....αν εχεις πολυετη εμπειρια απο φορουμ οπως εγω θα εβλεπες οτι σε ορισμενα φορουμ γραφει καποιος κατι...απανταει ο αλλος με μια φατσουλα...ποιο κατω απανταει ο αλλος με μια αλλη φατσουλα...και παει λεγοντας και συνεχιζονται να γεμιζονται σελιδες επι σελιδων με τα περισσοτερα μυνηματα να αποτελουνται απλως απο φατσουλες...και αν υπαρχει και ποικιλια απο φατσουλες...κολαση....ισως κατι τετοιο να ηθελε να αποφυγει ο διαχειριστης...
Δεν είναι ενα τυχαίο φόρουμ !! Νομίζω !
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ωπ απο το Ωπα δε βγαινει?Quote:
Νομιζω ετσι ειναι
Δεν ξέρω !
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%8F%CF%80%CE%B1
για εμπεριστατωμενη απαντηση:cool:
το φόρουμ ΕΔΟ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε.
http://bipolar.gr/forum/index.php
για διπολικους για συγγενεις και για οσους γοητευονται απο το διπολισμο η απο τον Da Vinci!!!