εσενα πως σε ειπαμε? remedy? χα χα! ελα σου εχω ενα μανιταρι, αμανιτα κεχριμπαριους..
Printable View
ξερνοβολησα πολυ ασχημα με το τελευταιο. ζητω συγνωμη σε ολα τα μελη. το φορουμ καταντησε χειροτερο απο μπουρδελο πολυτελειας, ουτε καν dating site δε μπορεις να το πεις! οπως μου τα ειχε πει ο krino...
ας οψεται ο NikosD. και το moderating ξερω οτι δε μου επιτρεπεται να μιλαω γιατι ειμαι απ'τα χειροτερα μελη εδω μεσα, παστα ανθρωπου κλπ, μα οταν η ηλιθιοτητα, η υποκρισια και η διπροσωπια φτανει σε τετοιο σημειο, δε μπορεις παρα να αηδιασεις, να σιχαθεις και να διαβολοστειλεις!
carrie θελω να ξερεις οτι ειχες δικιο σε ΟΛΑ. ακομα κι οταν με βριζες σε καποιο θεμα μου, και τοτε δικιο ειχες!
Remedy δεν εχει καμια σχεση με σενα ή τη Θεοφανία αυτο το πραμα, και σας παρακαλω μη μπλεκετε στα ποδια μου.
Φυσικά μιλούσε σαν πιο ειδικός. Αφού από δω μέσα ψάρευε -και έβρισκε- γκόμενες.
Όπως και κάποιοι άλλοι που εξακολουθούν να έχουν αυτόν σαν κύριο σκοπό τους, σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο κι αν βρίσκονται.
Αλλά, δεν έχουν τα κότσια να το δηλώσουν ευθαρσώς και το κάνουν πλαγίως.
Βλέπουμε αυτό που θέλουμε να δούμε και βρίσκουμε αυτό που ψάχνουμε. Στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.