τωρα στο παρκαρισμα κολλησες εσυ ??
η στο πως θα ανεβασεις ???
Αν εχεις προβλημα ερχομαι να στο παρκαρω εγω λολ!!
τι διαολο εχουμε τις σφραγιδες στα χαρτια ,μονο εε!!!!
Printable View
τωρα στο παρκαρισμα κολλησες εσυ ??
η στο πως θα ανεβασεις ???
Αν εχεις προβλημα ερχομαι να στο παρκαρω εγω λολ!!
τι διαολο εχουμε τις σφραγιδες στα χαρτια ,μονο εε!!!!
path έχω πειστεί πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν , απλά προσαρμόζονται , δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό , απλά πλέων το πιστεύω ποια
μετα απο καποια γεγονοτα το πιστευω κι εγω πια.δεν αλλαζουν τελικα γιατι δεν θελουν να αλλαξουν.το προβλημα το εχουν αυτοι που ανεχονται καταστασεις...........
καλησπερα Φευγατε :),
ειχες αρχισει να γραφεις θυμαμαι..και ηταν τοσο ακριβη τα συναισθηματα σου εκει μεσα..
σε οτι αφορα στην αναγκη της προσαρμοστικοτητας..σου κανει σε συμβιβασμο?νιωθεις οτι σε εγκλωβιζει?
Δεν αλλάζει ο χαρακτήρας φευγάτε αλλά ο άνθρωπος μπορεί να βελτιωθεί και να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής του.
Μάλλον σου έχουν πέσει όλα μαζεμένα τελευταία...Υπομονή και λίγη ψυχραιμία για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. ;)
Δεν έχεις άδικο
Άδικο θα ήταν να πω σε σχέση η μπροστά σε άλλες περιπτώσεις για τι τι αντιμετωπίζω καθημερινά , μετά από την κάθε σκέψη ... η κάθε λογής αναστολή σε σύγκριση με το χειρότερο η αν θές σε αυτό που κάπου είχα διαβάσει πως ο εχθρός του καλού , είναι το καλύτερο
Κάπου στην πορεία μου η πυξίδα μου ....χάλασε ? επηρεάστηκε / ζετε ?
Κάθε μέρα είναι σαν να δίνω μάχη ,
για τα ποιο απλά πράγματα για κάποιους ,
στην δουλειά μου πχ ακολουθώ τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και όλα πάνε μια χαρά ( ας πούμε λόγο τον ασυνήδιτων που δεν τον ακολουθούνε )
Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι σε αυτούς η σε αυτά που μου μπαίνουν σφήνα και μετά από εκείνο το σημείο χάνω των έλεγχο
Μια ψυχή κάποτε μου είχε πεί πως λόγο του ότι ακολουθώ νοητικά την δομημένη αντίληψη που έχω είναι και η αιτία του προβλήματός μου
πχ
Πώς θα φτάσω στην λύση στο πρόβλημα να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου απέναντι στην οικογένειά μου ?
Όταν μετά από Χ χρόνια συνειδητοποιώ πως
Πως κάνω λάθος
εκτίμηση
εμπιστοσύνη
αμοιβαίο σεβασμό
ανταγωνιστικότητα
Σε αυτά η λογική μου λέει πως είμαι κάτω από την βάση η έστω όταν σε 3 απο αυτά είναι κάτω απο την βάση
Πχ
Εκτίμηση
Εμπιστοσύνη
Αμοιβαίος σεβασμός
Ανταγωνιστικότητα
Δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα , αλλα ισως να μην κανεις τιποτα λαθος απλως ειναι πολυ δυσκολοι καιροι.
fevgate,
νομίζω πως ίσως να είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου σε αυτή τη φάση.
Οκ, αυτή την περίοδο ίσως να έχεις κάπως αποπροσανατολιστεί, αλλά για αυτές τις ''σφήνες'' πολλές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Δεν είναι δυνατό να έχουμε τον έλεγχο των πάντων.
Είσαι καλός στο τιμόνι, θα βρεις το δρόμο ακόμα και αν χρειαστεί να περεκλίνεις λίγο από την αρχική πορεία που είχες στο μυαλό σου.
Aν τελικά δεν καταφέρεις να ποστάρεις τις φωτογραφίες, γιατί δε δοκιμάζεις να γράψεις γι' αυτές, να τις περιγράψεις..
ίσως να βοηθήσει αυτό να εκφράσεις και όλα τα άλλα που θέλεις :)
Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα περιγραφικός θα προσπαθήσω
Φαντάσου πως μεταφέρω ανάγκες ( χωρίς να θέλω να στο χαλάσω , γαλλία τίνγκα στα αρώματα , τις κρέμες , τα καλλυντικά , βρισκόμουν μέσα στον γυναικείο παράδεισο )
Παντού ο αόρατος φόβος της απειλής ( της κλεψιάς )
Ο δρόμος εμπρός μου , μέχρι τον προορισμό μου που δεν φαίνεται
Ψηλά στα χιονισμένα βουνά η γαλήνη , την ίδια εικόνα στου Οδυσσέα τα μάτια , καπνό από τζάκι
Τι ψεύτης που είμαι , σαν λέω πως είμαι μόνος
αφού παρέα μου έχω τον φόβο , τον δρόμο , τον Οδυσσέα , και τον καπνό απο τζάκι
Μόνο την γαλήνη δεν έχω χάμω που είμαι
Σιγά μην την βρω
Με τέτοια παρέα που έχω
fevgate, μια χαρά τα γράφεις :)
Μια φίλη λέει ''εδώ κάτω βρομάει νοσταλγία''.
Μια τέτοια αίσθηση μου άφησαν όλα αυτά. Ίσως να είναι και ο Οδυσσέας που ανέφερες.
Σκέφτομαι ότι καμιά φορά λίγος φόβος μας κάνει πιο προσεκτικούς, έχουμε το νου μας, δεν είναι και τόσο εύκολο να αιφνιδιαστούμε.
Ολη η υπόλοιπη παρέα δε μου μοιάζει και τόσο αβάσταχτη. Ίσα ίσα. Εκτός και αν η γαλήνη που θέλεις είναι αυτή, να είσαι εντελώς μόνος.
Τη γαλήνη μπορείς να τη βρεις. Αρκεί οι σκέψεις σου να δώσουνε τα χέρια μεταξύ τους. Ή να τις σιγάσεις κάπως.
Όχι πολλά μαζί μέσα στο κεφάλι γιατί μετά μπουκώνει και το συναίσθημα.
Απ ότι φαίνεται μπόρα ήταν ( ως συνήθως ) και πέρασε τώρα
Σε κάποια στιγμή της ημέρας ο στίχος ενός τραγουδιού ( χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος αν το μεταφράζω σωστά ) έλεγε πως δύο αλήθειες κάνουν ένα ψέμα , αυτό ήταν , μου έδωσε τροφή στις σκέψεις μου για το τι μου συνέβη και θα συμβαίνει
Διαβάζοντας ξανά τον χτεσινοβραδινό διάλογο , λέξη προς λέξη και η κάθε μία αλήθεια νικούσε τους νοητικούς και όχι μόνο , φόβους
Πολλές αλλαγές στην εργασία μου και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα , συσσωρεύτηκαν πολλά μέσα μου , αδράνησα κάπου , και τελικά δεν έμενε τίποτα άλλο από το να εκραγεί όλο αυτό το μείγμα
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθειά σας
fevgate :)
Αν θες απαντηση στο αινιγμα ,χεχεχεχε!!!!
σβησε κανενα μνμ
την εχω ετοιμη :D