A!!!!!!! Στο τσατ στα εχω πει :)
Τα u2u που εστειλες δεν τα ανοιξα ποτε .
Printable View
A!!!!!!! Στο τσατ στα εχω πει :)
Τα u2u που εστειλες δεν τα ανοιξα ποτε .
θα παραβλεψω την αδυνατη σου μνημη Του 160 ιq και βαλε Εγω 50..!! lol με το ζορι χεχεχεχεχε!!!! χαζο γενικα :P
Aλλα θα σου πω οτι ,εδω μεσα αν δεν το εχεις καταλαβει, ειναι ενας πολυ ευαισθητος χωρος
και οταν στελνουμε πμ ,πρεπει να ειμαστε προσεχτικοι
Στο πως θα προσεγγισουμε τον αλλον ,και για ΠΟΙΟΝ λογο.Ακομα και γω ο βλακας με τα 50 το καταλαβα Eσυ με τα 160 και κατι ψιλα !! μαλλον δεν εχεις καταλβει
Και αν ακομα μας στειλουν ,και παλι εκει θελει λιγο ποιο λεπτους χειρισμους ,σε ανθρωπους που εκεινη τη στιγμη εχουν αυτοκτονικες τασεις ,η δεν ειναι καλα γενικα
Και δεν ηταν καθολου ευκολο για μενα ομολογω ,αν και η ιδια υπηρξα αυτοχειρας
Μου ηταν τρομερα δυσκολο να προσπαθω να να πεισω να μην δινουν βαση στα λεγομενα σου
Και μακαρι να ηταν ενα μονο
Και δεν μιλω μονο για αυτοκτονιες ,αλλα και για αλλα πολλα !
Αλλα παντα πεφτω στο ονομα σου πανω Γιατι??
Τι προσπαθεις να κανεις ?
Η καλυτερα να ρωτησω , τι σου δινει ολο αυτο ?? Σε τι σε επιβεβαιωνει ???
Απλως λιγο προσοχη δεν θα εβλατε ,λιγο ποιο μεγαλυτερη ακοη και συναισθηση της επικινδυνοτητας
Δεν ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ seleios Αν δεν εχεις τι να κανεις παιξε μπιλιαρδο ,η ασχολησου με τα προσοντα σου ,που οφειλω να πω οτι τα εχεις αφθονα ,απο οτι εχεις πει εδω μεσα
Αυτα απο μενα ,αλλα αν σε ξαναδω μπροστα μου ,να το παιζεις σωτηρας ψυχων ,κατα αυτον τον τροπο θα στειλω τα u2u των μελων στον Νικο και ας πραξει αυτος οπως νομιζει .
Aαα!! και οτι θες απο δω ,ανοιχτα μην μου ξαναστειλεις πμ ,σου ειπα δεν τα ανοιγω
φιλικα ολα αυτα ,για να μην δεις και την αλλη μου πλευρα !
Σου ειπα και τοτε μην σε ξεγελαει το νικ μου.
Με λίγα λόγια μη γίνεσαι drama queen...
Το ενδιαφέρον που εισπράττουν είναι αρνητικό και μετά από λίγο παύει ακόμη κι αυτό, γιατί αναισθητοποιούνται οι γύρω τους και αδιαφορούν πλήρως.
Προσωπικά τέτοιου είδους δραματοποιήσεις τις θεωρώ χειριστικές και με απωθούν.
Ο sabb σου επεσήμανε πως ο όρος που χρησιμοποίησες ήταν άκυρος και εσύ αντί να το παραδεχτείς, παραμένεις σίγουρος πως το λάθος είναι του άλλου. Δεν το επεξεργάστηκες καν. Αν δεν το επεξεργάζεσαι για έναν όρο, δε θέλω να φανταστώ το παραπέρα.
Σέλειε, οι συμπεριφορές των γύρω μας απέναντί μας δεν είναι τυχαίες, ούτε ουρανοκατέβατες.
Κάτι δεν κάνεις σωστά. Μελέτησε τις αντιδράσεις σου. Έχεις αναφέρει τη Θεοφανία και τη Ρέμεντυ σε ένα σωρό ποστς με ειρωνείες και ευφυολογήματα και συνεχή κλαψούρισμα εναντίον της αδικίας που υπέστης. Είσαι ενήλικας ή όχι? Αν ναι, φέρσου σαν τέτοιος για να σε αντιμετωπίζουν σαν τέτοιο.
Mην ψάχνεις για αυτοεπιβεβαίωση μέσω έμμεσων μηνυμάτων γλυψίματος του εγώ σου, μη δικαιολογείς τον εαυτό σου πάντα, ενώ είσαι υπεραυστηρός στα λάθη των γύρω σου απέναντί σου. Η διαφορά στο πώς φέρεσαι αντίστοιχα σε δικά σου σφάλματα και πώς σε άλλων, είναι πασιφανής σε όλους, έστω κι αν διαθέτουν χαμηλότερο iq. λολ
Ρειν και σοφτ, αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί αχολείστε. Εδώ μιλάμε για ένα άτομο που στέλνει όλη μέρα χυδαία πμ, που άλλοτε βρίζει, άλλοτε προσπαθεί να προσεγγίζει με τον πιο εμετικό τρόπο ερωτικά άλλα μέλη και στο τέλος αρχίζει ότι βρισιά του ρθει, ( βλέπεις σοφτ κάποτε εγώ τα άνοιγα τα υ2υ, τώρα τα πετάω χωρίς καν να τα διαβάσω).
Έμπαινε στο τσατ κα παρενοχλούσε σεξουαλικά ένα μέλος, (αγόρι), με σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα, τόσο πολύ που το έφερε σε δύσκολη θέση και φοβόταν να μπει για καιρό, γιατί έτρεμε μήπως πετύχει τον σέλειο να του ζητάει να γίνει η δούλα του, (λολ). Για να μη μιλήσω για εκβιασμούς και απειλές σε άλλα μέλη, η σοφτ τον έχει σκυλοβρίσει δεόντως γι αυτό το λόγο, είναι πιο αρμόδια αν θέλει να μιλήσει.
Τον πετάξαμε λοιπόν με τις κλωτσιές από το τσατ και από τότε μας έχει γίνει όπως κάποτε ο ...(φτύσιμο κόρφου εφτά φορές, μετατόπιση γλουτιαίων με πάθος, χτύπημα κεφαλιού-δεν βρίσκω ξύλο εύκαιρο)....εξω από δω, (ευτυχώς)....
Δεν συγκρίνω ανόμοια πράγματα, (εκείνος είχε και κάτι να πει, εδώ μιλάμε για άδειο βαρέλι), αλλά φανταστείτε να διαβάζω ένα άσχετο θέμα και να βλέπω πως κάποιος με λέει μουλάρα γιατί κάποτε πίστεψε στη "φιλία" μας, η οποία προέκυψε από το κλούβιο μυάλό του, καθώς σε κάποιες προσπάθειες προσέγγισης, (εικοσι πμ την ημέρα τύπου "γιατί δεν γράφεις στα θέματα μου"), απαντούσα πως μπορεί να φαίνομαι ον λάιν αλλά να μην είμαι μέσα επειδή έχω απλά τον υπολογιστή ανοιχτό στη δουλειά και δεν έχω χρόνο αυτή την εποχή ν ασχολούμαι με το φόρουμ.
Τώρα, σε περίπτωση που συνεχιστεί το θέμα με τα πμ, ειδικά σε μένα, θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω άλλες μεθόδους αντιμετώπισης καθώς η διαχείριση κάνει μόνιμες διακοπές, (αν κάνεις σκι Νίκο πρόσεχε, δεν είναι καλή εποχή για τούμπες, έχουν καταστρέψει κόσμο στην Αράχωβα).
Κι εσύ δηλαδή ένιωθες υποχρεωμένη να δικαιολογηθείς στην παραβίαση των ορίων από τον άλλον! Ε μα, γι αυτό σας στέλνει διακόσα πμς. Εμένα δε μου στέλνει. Γιατί λες?
μμμ....δεν έχεις και άδικο αν και μου κάνει εντύπωση που δεν τόλμησε να στείλει και σε σένα. Είχα την εντύπωση πως μόνο ο νικος ντι την είχε γλιτώσει γιατί όσα μέλη μπαίνουν τσατ έχουν από μια χαριτωμένη ιστορία να πουν για τα πμ του σέλειου και πίστεψε με δεν είναι λίγα.
Βάλε όρια και μην είσαι ενοχική. Δεν σηκώνουμε ό,τι δεν είναι δική μας δουλειά να σηκώσουμε, εκτός κι αν θέλουμε τα βάρη.
softaki, δεν ξέρω τι έχει παιχτεί στο παρασκήνιο, δεν είμαι και του παρασκηνίου οπαδός ούτως ή άλλως. Εγώ εξετάζω τι διαβάζω εδώ και αυτό που διαβάζω αναλύω, με τα λίγα που ξέρω και μπορώ. Απ' ό,τι μου δίνετε να καταλάβω, έχει μπλεχτούν αρκετά άτομα. Όμως το φόρουμ δεν το αφορούν τα προσωπικά μας, εκτός αν αυτά τα προσωπικά θέλουν μία ψυχολογική υποστήριξη. Υποστήριξη για κάτι που έχει παιχτεί στο παρασκήνιο, ή στο παραδίπλα δεν αφορά το φόρουμ. Όποιος έχει τα γένεια έχει και τα χτένια δλδ.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου
Αλλα οτι διαβαζεις εδω και κανεις σχολια ,εχουν να κανουν με τα παρασκηνια
ουτε εγω ειμαι οπαδος λολ ,μου φερνουν αλλεργια ολα αυτα
δεν ειναι προσωπικα ρειν Αλλα συμπεριφορες που εχουν να κανουν με το κενο
και τι να κανω τωρα ??? Να μπω να γμσ στα φορα η με πμ ??
εμενα ευτυχως μου εστειλε 4 μονο
στο 5 καιγεται λολ
Αυτα απο μενα για το συγκρεκιμενο ατομο ...............
δεν θα πω αλλα ,μονο να προσεξει ξανα γιατι υπαρχουν ,και καποιοα ατομα που δεν ασχολουνται με παχος μηκος ,και επιδοσεις ,και αντοχες
Αυτα και τελος για μενα
:P
ρειν δεν χρειάζεται να είσαι του παρασκηνίου για να μπλέξεις σε μια τέτοια υπόθεση.
Δεν ξέρω αν σου έχει τύχει, (εγώ προφανώς έχω μαγνήτη), να σου στέλνουν πμ είτε για να σε γνωρίσουν από κοντά είτε για να σε βρίσουν για μια τοποθέτηση σου σε κάποιο θέμα. Οκ, δεν απαντάς ποτέ και τελειώνει εκεί το θέμα. Τελειώνει όμως όταν δεν έχεις να κάνεις με τον σέλειο. Εκεί την πάτησες. Εκεί ξεκινά ένα πόλεμο μόνος του, προφανώς γιατί εκεί που ζει δεν ασχολείται κανείς μαζί του και εδώ έριξε άγκυρα για να μας τα πρήζει από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Μ' εμένα τα είχε βάλει γιατί δεν έγραφα στα θέματα του πχ, με άλλον γιατί δεν του καθόταν, με άλλη γιατί δεν εκτίμησε το μανιτάρι του λολ.
Από κει και πέρα ο δρόμος είναι μονόδρομος, (στο παρελθόν έχουμε δει δεκάδες περιπτώσεις), κάποια στιγμή θα τον ξεβράσει και αυτόν το ίδιο το φόρουμ.
τωρα μου ηρθε !!
καταθετουμε απολογια ,καπου θεο??
Εγω προσωπικα πια ποτε
Γνωμη μου και αποψη μου
και συ σελιε αντι να στελνεις ,πηγαινε σε κανα ψυχολογο ,μπας και βρεις καμια ακρη
το προβλημα δεν το λυνουν τα χαπια μονο
Και κατι αλλο δεν πιστευω ουτε οτι εισαι σε φαρμακευτικη αγωγη :)
παπαριες για μενα ειναι αυτα που λες
όχι ρε αγάπη, τι απολογία? κουβέντα κάνουμε.
Στο κάτω-κάτω, πρέπει κάποια στιγμή να λυθεί αυτό το ζήτημα. Εμένα προσωπικά λίγο με καίει, (έχω αντιμετωπίσει χειρότερα εδώ μέσα), αλλά υπάρχουν μέλη-αλήθεια-που δεν το παίρνουν τόσο ελαφριά ούτε έχουν το σθένος να τον στείλουν και πραγματικά είναι τελείως άδικο.
Μη ξεχνάμε, (όπως κάπου είπες και συ), πως εδώ είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος χώρος, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές.