δν νομίζω πως είναι απαγορευτικό για κάποιον που έχει πάει μπουζούκια ή θα ξαναπάει να του αρέσει διαφορετική μουσική.
μπορείς κάλλιστα να ακούς ανεξάρτητη σκηνή κ να πηγαίνεις που κ που μπουζούκια.
Printable View
δν νομίζω πως είναι απαγορευτικό για κάποιον που έχει πάει μπουζούκια ή θα ξαναπάει να του αρέσει διαφορετική μουσική.
μπορείς κάλλιστα να ακούς ανεξάρτητη σκηνή κ να πηγαίνεις που κ που μπουζούκια.
Ενω εμενα μου ο πατερας μου ηταν ανικανος να μου δωσει αγαπη και δε με κακομαθε ποτε, το αντιθετο ειχα φαει την απορριψη με την κουταλα, ειχα τοσο χαμηλα στανταρντς και επεφτα παντα σε προβληματικους που δε μπορουσαν να μου δωσουν αγαπη, οπως ο πατερας μου! Καλυτερα να με ειχε κακομαθει κι εμενα ο πατερας μου παρα ετσι αυτα που τραβηξα.
μα την Παναγια παρτο πισω το ολες και χωστο μην πω που
κενό, αν οι γονείς μας μάς είχαν προσφέρει αγάπη κ ζεστασιά, πίστεψε με , δν θα είχαμε μαζευτεί τόσοι πολλοί εδώ μέσα.
μερικες περιπτωσεις ειναι θυματα ''υπερβολικης'' αγαπης και ζεστασιας που σε πνιγει. αγαπας πολυ ενα κουταβι και απ την λαχταρα σου οταν το αγκαλιαζεις του σπας τον λαιμο, οπως λενε.....................
ντολ, εννοείται πως μιλάμε για υγιή αγάπη, όχι για άρρωστη.
Μια χαρα υγιη αγαπη ειχα και εχω απο τους γονεις μου, ετσι πιστευω. Παντα ειχα τις ελευθεριες μου και αγαπη φυσιολογικη ενος γονιου με τα παιδια του. Δε θελω να ριξω καμια ευθυνη σ αυτους. Εγω απο παντα ημουν ντροπαλη και κλειστη. Μικρη οταν ημουν κι εμπαινε ο μπαμπας μου στο δωματιο ντρεπομουν και μπορει να εκλαιγα κιολας χωρις να μου εχει κανει κατι ο ανθρωπος...απλα με φοβιζε η αντρικη παρουσια δε ξερω. Πιστευω δηλαδη οτι απ οπου κι αν προερχεται αυτη η συμπεριφορα μου ειναι στο μεγαλυτερο βαθμο απο μενα, πηγαζει απο μεσα μου με ελαχιστη επιρροη απο τους αλλους.
Kαι προς θεου κι εγω εχω παει μπουζουκια, Βεβαια 2-3 φορες σε 3 χρονια. Πηγα και περασα και καλα λογω παρεας. Αλλα δε μου αρεσουν..αλλοι μπορουν να πηγαινουν και καθε Σαββατο που λεει ο λογος!
κοκομερό, η απάντηση μου απευθυνόταν στην ντολ.
σε φόβιζε η αντρική παρουσία έτσι χωρίς λόγο ?
έμπαινε ο μπαμπάς σου στο δωμάτιο σου κ εσύ μπορεί να έκλαιγες?
είναι φυσιλογικό αυτό?
εσύ πώς το βλέπεις?
Δεν ξερω δε θυμαμαι...απλα μου το εχουν πει τοσες φορες που ειναι σαν να το θυμαμαι. Ο πατερας μου λεει οτι ισως καποιο προβλημα μπορει να εχω και παντα αναφερει αυτο το πραγμα. Και αγχωνομαι αφανταστα μην εχει δικιο και δεν ειμαι φυσιολογικη στο θεμα των σχεσεων. Πιστευετε οτι υπαρχουν ατομα παντελως ανικανα να δεσμευτουν να αγαπηθουν και να αγαπησουν?
αν και δε καταλαβαινω που θελεις να καταληξεις και γιατι μου εδωσες αυτη τη χρηστρια συγκεκριμενα σαν παραδειγμα, θα πω οτι η Broken οτι κι αν ακουγε θα αποτελουσε εξαιρεση. μη με ρωτησετε το λογο, απλα τη συμπαθω ακομα κι αν δε συμφωνω με ολες τις επιλογες της. οποτε οχι βρες αλλο παραδειγμα.
οταν καποιος ειναι ανοιχτομυαλος, εννοειται μπορει να ακουσει τα παντα. μπορω λοιπον να ακουσω και Ρουβα, αλλα δυστυχως δε μπορω να φανατιστω οπως τα κοριτσακια, και να πω οτι μ'αρεσει για κατι αλλο περα απ'τη μουσικη, αφου δεν ειμαι gay για να το κανω, ουτε με εκφραζει η ολη θεματολογια του κι ο τροπος που την πλασαρει.
cocomero δε ξερω αν απαντησες καπου σε μενα, αφου δε κανεις quote και δε ξεχωριζουν σε ποιον αναφερεσαι.
αλλα αν ηξερα οτι η Σαλονικα εχεις τοσες πολλες κουλτουριαρες παιζει να μετακομιζα εκει! και ΜΠΡΑΒΟ που ψαχνεσαι κι εσυ με τον κινηματογραφο, με τη μουσικη, και με ολα αυτα. τωρα σου δινω περισσοτερο δικιο, εχεις καθε δικαιωμα να εχεις ψηλα στανταρντς, εν αντιθεση με ολες τις υπολοιπες που δεν ξεχωριζουν απ'τη μαζα, αντιθετως προσπαθουν να γινουν ενα με αυτη!
μετα λυπης, καταληγω στο συμπερασμα οτι οι ψαγμενοι κι εξυπνοι ανθρωποι, σαπιζουν πιο ευκολα μονοι...
οχι, ισως επαιρνα το καλομαθει πισω, για να στη σπασω, αφου δεν ειναι ολοι οι γονεις ιδιοι, ουτε συμπεριφερονται το ιδια στα παιδια τους, και φυσικα δε κανουν τον ιδιο αριθμο παντα για να σε εχουν "η μονακριβη κορουλα μου" στα οπα οπα.
ανηκεις στην εξαιρεση καλως ή κακως, θα πρεπε να νιωθεις περηφανη γιαυτο και που τα βγαλες περα, ομως κανεις το λαθος και χαρακτηριζεις τους προβληματικους με βαση ΜΟΝΟ οσους σε ειχαν στο παρελθον, οτι δε ξερουν να δινουν αγαπη. ε παλι το ιδιο λαθος κανεις κι εσυ, γενικευουμε και οι δυο. ας πουμε οτι ανηκω στους προβληματικους, αφου ειμαι κομπλεξαρας, κενος, ζηλιαρης κλπ, αλλα οταν αγαπαω καποια και δω οτι αξιζει, το παω μεχρι τερμα!
εννοειτε οτι εξαιρουνται παντα οι παροντες! απο ευγενεια και μονο. το φορουμ εδω καλως ή κακως ειναι γεματο ξεχωριστα ατομα, οποτε σιγουρα δε θα μπορουσε να ισχυει το ιδιο. μιλαω σχεδον παντα γενικα, οχι για τις μειονοτητες.
μπας κ εχεις τυχει καποιας κακοποιησης μικρη κ το χεις απωθησει?
Kαλώς ή κακως το μοτιβο που μαθαινουμε σαν παιδια με τους γονεις μας τεινουμε να το επαναλαμβανουμε στο μελλον. Γιαυτο εχοντας τον πατερα που ειχα με ειλκυαν ανθρωποι που εμοιαζαν με τον πατερα μου. ΜΟΝΟ ετσι ηταν το παρελθον μου, αλλα τωρα αλλαξε.. Γιατι το συνειδητοποιησα και παλεψα πολυ για να ειμαι μαζι με ανθρωπους που με αγαπανε και με σεβονται. Αλλαζοντας οτν εαυτο μου, αποκτωντας συναισθηση και αυτοπεποιθηση.
ΚΕΝΟ ειπα για τη Broken γιατι αυτη ανεφερε για τον εαυτο της. Μπορω να μιλησω και για τον εαυτο μου ομως αν το θετεις ετσι. Το να ψαχνομαι σαν ανθρωπος δεν εχει να κανει με το αν κατσω να δω μια σαχλαμαρα στην τηλεοραση για χαβαλε ας πουμε, οι κοπελες συνηθως σ'αυτα εχουν πιο ευρεια γκαμα, γι'αυτο εσυ το βλεπεις τοσο αφοριστικα ισως.
Μπορει να γουσταρει κανεις ολων των ειδων τις ταινιες κι οχι μονο αυτες που εγραψε η κοπελα που ανοιξε το θεμα. Μπορει να ακουει μουσικη ολων των ειδων. Μπορει να διαβαζει περιοδικα ολων των ειδων. Καταλαβαινεις το point ελπιζω.
Το πως επιλεγει κανεις και διασκεδαζει ειναι κατα τη γνωμη μου αυτο που κανει τη διαφορα, το σε τι μαγαζια θελει να βγει και το τι θεωρει σημαντικο στη ζωη του για να ειναι καλα. Απο κει κρινονται πολλα σχετικα με τους ανθρωπους. Θα διευκολυνεις πολυ τον εαυτο σου αν εστιαζεις στο τι θεωρει κανεις διασκεδαση πιο πολυ κι οχι στα γουστα, σχετικα με τους ανθρωπους που ερχονται στη ζωη σου.
Η Θεσσαλονικη εχει και τετοιο κοσμο, οπως εχει και η Αθηνα, οπως εχουν ολα τα μερη. Πιστευω ομως οτι το γενικοτερο στυλ της πλειοψηφιας ειναι ιδιο οπου κι αν παει κανεις, γιατι εχει να κανει με το πως ειναι διαμορφωμενη ολοκληρη η κοινωνια. Και συνηθως αν ειναι καπως διαφορετικος καποιος, δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες.
Δεν ειμαι του απολυτου...κι εγω θα κατσω να δω καμια σαχλα στην τηλεοραση ή να δω καμια ταινια εντελως καμμενη απλα γιατι εχω ορεξη για κατι αναλαφρο. Ουτε ειμαι το εντελως alternative σαν τους τυπους με τις τζιβες, αναρχια, μαυρο κτλ. Ξερω κατηγοριοποιω αλλα ειναι μερικα ατομα που εχω γνωρισει και ειναι οι ιδιοι πολυ απολυτοι γι αυτο και το κανω αυτο με τις κατηγοριες.
Το σημειο που απλα τονισα ειναι οτι απο ορισμενες επιλογες ατομων καταλαβαινεις αντιστοιχα το γενικο στυλ τους και βλεπεις αν σου ταιριαζει ή οχι. Πχ το αγορι με το τσιγαρο και το κομπολοι που το παιζει πολλα βαρυς ή ο τυπος που φοραει μαυρα με αρβυλες και δερματινο...μη μου πειτε τωρα οτι εχω αδικο. :P
αλλα αν ηξερα οτι η Σαλονικα εχεις τοσες πολλες κουλτουριαρες παιζει να μετακομιζα εκει! και ΜΠΡΑΒΟ που ψαχνεσαι κι εσυ με τον κινηματογραφο, με τη μουσικη, και με ολα αυτα. τωρα σου δινω περισσοτερο δικιο, εχεις καθε δικαιωμα να εχεις ψηλα στανταρντς, εν αντιθεση με ολες τις υπολοιπες που δεν ξεχωριζουν απ'τη μαζα, αντιθετως προσπαθουν να γινουν ενα με αυτη!
μετα λυπης, καταληγω στο συμπερασμα οτι οι ψαγμενοι κι εξυπνοι ανθρωποι, σαπιζουν πιο ευκολα μονοι...
(αν θελει καποιος να μου πει πως απανταμε με quote γιατι δε το 'χω)
Ετσι νιωθω κι εγω...συχνα ειμαι η μυγα μεσα στο γαλα. Μου αρεσουν πραγματα που οι φιλες απο το χωριο κοροιδευουν και μου λενε "πω ρε συ τι ειναι αυτα που βλεπεις" ή με λενε φυτο, φλωρο, κουλτουρα κλπ. Πωπω βλεπαμε τις προαλλες αλλη μια αμερικανια ταινια, ατακες αναμενομενες, μουσικη αντεγραμμενη απιο Αρχοντα των Δαχτυλιδιων, τοσο τετριμμενο θεμα που τελειωνει και λεω "πω ρε ηταν απο τις μεγαλυτερες πατατες που εχω δει!" και μου απανταει η αλλη "τι λες ρε ηταν τελεια!μη μου πεις δηλαδη οτι αυτα που βλεπεις ειναι καλυτερα?". Ενα απλο παραδειγμα για να δειξω οτι δεν επικοινωνω με τους περισσοτερους. Και οι περισσοτεροι θα σε κρινουν αν ψαχνεσαι λιγο παραπανω. Ειναι και 1-2 ατομα που δε τους πειραζει, θα κατσουν να με ακουσουν να σχολιαζω πχ μια ταινια σχετικη με το ναζισμο ή κατι αλλο και καλα "κουλτουριαρικο" γιατι αυτα θεωρω ενδιαφεροντα κι οχι ποιος ειναι ο καινουριος γκομενος της Μενεγακη.
Σπανια θα βρεθει καποιος να μπορω να συζητησω κατι που μου τραβαει την προσοχη. Το κυριο ατομο με το οποιο κανουμε τετοιες συζητησεις με παρομοια γουστα, οπου ο καθενας εχει κατι να προτεινει στον αλλον ειναι με το μπαμπα μου...Αυτος με εκανε να μ αρεσουν αυτα που μ αρεσουν, ξερει να εντοπιζει το καλο, το ποιοτικο και μου το εχει κολλησει αυτο..... :P