μηπως και το δικο σου το μυαλο δε λειτουργει και τοσο καλα, και ξεχναει τις ειρωνιες και κοροϊδιες που μου εριξες κι εσυ οταν με ειχαν κατηγορισει για διπλο λογαριασμο ? τοτε ΔΕΝ ειχα πει απολυτως τιποτα που να σοκαρει (αντιθετως οι πιο πολλοι συμφωνουσαν μαζι μου, αφου οι σχεσεις σημερα εχουν οντως καταντησει) για να εχεις και καλα κατι εναντιον μου, κι ομως εκανες σαν καθυστερημενη! με τετοια συμπεριφορα χωρις λογο λοιπον, κι εφοσον ξαναερχεσαι εδω και μου κολλας διαφορες ταμπελες, πως περιμενεις να σε δω συμπαθητικα και να σε παρω στα σοβαρα ? καταταλλα προσπαθεις να το παιξεις σοβαρη χρηστρια κι εσυ, σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης, χωρις να εχεις ιχνος κατανοησης. οτι να'ναι.
μάλλον έχεις μπερδευτεί...δεν θυμάμαι ποτέ να σου ζήτησα να με δεις ούτε συμπαθητική, ούτε να με πάρεις στα σοβαρά. Για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει καν η άποψη σου γιατί δεν νομίζω πως έχεις τιποτε άλλο εκτός από τις άναρθρες κραυγές που βγάζεις κατά καιρούς.
Επίσης, δεν δήλωσα ποτέ σοβαρή, οπότε σταμάτα να μου βάζεις ΕΣΥ ταμπέλες που ποτέ δεν επιζήτησα.
κι επιτελους, ΔΕΝ εκανα αυτο το τοπικ για να συγκρινω τι εχω κανει εγω και τι ο sabb! δεν ειμαστε το ιδιο, ουτε καν εχουμε την ιδια ηλικια!!! αν ηθελε ο sabb να αναλυσει τα προβληματα του, νομιζω μπορουσε να ανοιξει καινουργιο θεμα και να το κανει εκει καλυτερα. ουτε για να αναλυσω ολα τα δικα μου προβληματα το εκανα ακριβως, αυτο που ζητησα ειναι συγκεκριμενο, πως μπορει ενας ανθρωπος να ξαναδει την Αθηνα ετσι οπως καταντησε, με καλο ματι. αυτο μονο! αμα ειστε τυφλοι και θελετε σονυ και καλα να με κατηγορησετε γενικοτερα ή να με βρισετε, στειλτε μου message, να κανονισουμε και για ξυλο ακομα! αν και δε μπαινω εδω για να τσακωθω, το ξαναλεω.
Το που θα γράψει ο καθένας τον προβληματισμό του εδώ μέσα δεν θα το αποφασίσεις ουτε εσύ ούτε εγώ. Είναι ένας δημόσιος χώρος που λειτουργεί έτσι και σε όποιον αρέσει, σε όποιον όχι, με ένα κλικ παρακάτω γλιτώσαμε όλοι.
Όσον αφορά το ξύλο, στη δική μου εποχή αυτά τα έκαναν οι μακρινοί μου απόγονοι στις σπηλιές με τα ρόπαλα, τώρα ξέρεις έχει εξελιχτει ο κόσμος, αν θες ψάξε να δεις τι είναι η μήνυση.
ναι για σενα και τις υπολοιπες εδω περα μεσα, οποιος δεν ακολουθει τα λογια σας και δε τον "εγκρινεται", ειναι προβληματικος, επικινδυνος κλπ. αναρωτιεμαι ποιος σας εδωσε το ρολο του κριτη ? χμου μαλλον κανεις. κι επειδη εγω δε μπαινω εδω μεσα για να κωλοβαρεσω οπως νομιζεις, ουτε για να με ειρωνευονται και να μου μιλανε προσβλητικα, απο δω και περα ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΚΥΡΑΤΣΑ που κρινει λες και με ξερει προσωπικα, θα τρωει ignore! συνεχισε καταταλλα να μπλεκεις στα ποδια μου και να λες τις μαλακιες σου, αν σου περισσευει τοσο ο χρονος. εμενα δε μου περισσευει για να δινω σημασια στη καθεμια, συγνωμη.
Τώρα για να πω την αλήθεια, με το ιγνορ με κλόνισες λίγο, αλλα θα το αντέξω και αυτό.
Κοίτα, θα σε εκπλήξω, αλλά εδώ είναι ένας δημόσιος χώρος που τα μέλη του έχουν το δικαίωμα να λένε ελευθερα τη γνώμη τους από την οποιαδήποτε π@#$α διαβάσουν μέχρι την μεγαλύτερη εξυπνάδα. Προσπάθησε λοιπόν να μην ανήκεις στην πρώτη κατηγορία για να μη σου τη λέει κάθε κυράτσα όπως εγώ, αφού για σένα έχει τόση σημασια η γνώμη μου.
το κακοπροαιρετος ανθρωπος που προσβαλει αξιες και ιδανικα γιατι πολυ απλα δεν εχει ουτε το θαρρος ουτε το κουραγιο για να τα κατακτησει ποτε στη ζωη του, οπως και το επικινδυνος που εγραψες επανω, ειναι ειλικρινα υπερβολικα λιγα για να περιγραψουν τον τροπο που βλεπω τα πραγματα. δεν τα προσβαλλω απλα, φτυνω και ξερναω πανω τους! αν τωρα φαινεται σαν κατακτηση επειδη καποιος σπουδασε κατι, βολευτηκε καπου σε μια κωλοδουλεια, και αργοτερα εκανε και οικογενεια, τοτε χειροκροτηστε τον ελευθερα (αυτο γενικοτερα προς ολους, ΟΧΙ σε καποιον συγκεκριμενο χρηστη μονο), ειναι απλα αλλος ενας! εμενα αυτη η ζωη μου μοιαζει βαρετη και μιζερη, ιδια με τους αλλους. ειναι καθαρα δικαιωμα μου κι επιλογη μου λοιπον, να κανω οτι θελω και να διαφοροποιουμαι με το τροπο που νιωθω.
Αυτός που διάβασε, σπούδασε, κέρδισε τη ζωή του με κόπο αγώνα και εξυπνάδα είναι σίγουρα στον πιο μακρινό γαλαξία σε σχέση με σένα και (σαρπραιζ!), δεν είναι όλοι έτσι είναι λίγοι έτσι και απ ότι φαίνεται αυτή σου η αποτυχία είναι που σε φρικάρει πιο πολύ απ όλα και γι αυτο επιτέθηκες με τετοιο μένος στον σαμπ βγάζοντας τόση χολή.
αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις, δεν χρειάζεται να στο πω εγώ, έτσι δεν είναι?
τουλαχιστον μεχρι να βρεθει καποια να με βαλει στη θεση μου και να μου αλλαξει τις αποψεις που εχω περι οικογενειας, εργασιας, και δηθεν σοβαροφανειας. αυτα, και δε συνεχιζω με το θεμα γιατι ξεφυγε και δεν εχω καμια ορεξη να τσακωνομαι με ατομα απο δω μεσα και γενικα απο το ιντερνετ.
Καλά, περίμενε εσύ τη γυναίκα πατερίτσα που θα έρθει να σε βγάλει απ το δωματιο σου και θα σε πείσει πως η πραγματική ζωή είναι έξω και όχι μπροστα απο ένα υπολογιστή να έχει εύκολη άποψη για όλους και για όλα χωρίς να έχεις προσπαθήσει ποτέ σου για τίποτα.
Χιλιάδες εκεί έξω περιμένουν για ένα τέτοιο κελεπούρι, κάνε υπομονή.