Originally Posted by
beauty
το ξεχνας αν! και εισαι εμπλεκομενη συναισθηματικα με ενα ατομο που η καλυτερη κ σημαντικοτερη ερωμενη του ειναι η ηρωινη!
καπως ετσι ημουν κ εγω, ερωτευτηκα ενα καλο παιδι που επαιρνε ηρωινη ,παντρευτηκα ,εκανα την κορη μου,χωρισα,κ μετα απο πολλα χρονια καταλαβα τα λαθη μου . Το καλο παιδι που δεν μπορουσε να ξεπερασει το παθος του, χρειαζοταν νοσοκομα εμπειρη ,αποκλειστικη κ οχι ερωτικη συντροφο!Εγω αντεξα 5 χρονια (γνωριμια,γαμος,παιδι,διαζυ γιο) τωρα ξερω οτι δεν τον βοηθησα να γινει καλα ,γιατι ημουν πολυ μικρη κ ο ερωτας μου γι αυτον ηταν πολυ εγωιστικος! ηθελα να τον αλλαξω! ηθελα εγω να ειμαι το α κ το ω στη ζωη του!Δεν μπορουσα να πιστεψω οτι δεν ημουν ικανη ,εγω, να νικησω την ηρωινη, αφου κ αυτος ηθελε κ ηταν κ ερωτευμενος μαζι μου!
Ομως εκανα λαθος ,δεν εγινε καλα ,περασανε 20 χρονια για να μπορεσει να απεξαρτηθει!Σ αυτα τα χρονια εγω εζησα τη ζωη μου δημιουργωντας,με συνεπειες θετικες η αρνητικες ,συμμετεχοντας στο γιγνεσθαι της ζωης.
Αυτος εσπειρε την καταστροφη γυρω του ,διελυσε κ αλλαξε την προσωπικοτητα του ,ζωντας σε μια εγωιστικη εμβρυοσακουλα που σου δινει η ηρωινη! Τωρα μαλλον ειναι καλα! Δεν νομιζω οτι αν εμενα μαζι του θα γινοταν πιο γρηγορα καλα!Η ηρωινη ειναι η ουσια που θεριευει τον εγωισμο, αυτο τα λεει ολα!πρεπει να εισαι πολυ εξελιγμενο ατομο εσωτερικα κ πολυ ισοροπημενη ψυχολογικα για να ξεπερασεις τον δικο σου εγωισμο κ να μπορεσεις να αντεξεις τον διπλοπροσωπο χαρακτηρα του που μεταλασσεται συνεχεια απο την χρηση!
Υπαρχουν πολλες μεθοδοι για να γινει καλα!μια σωστη φιλοσοφια ειναι αυτη των ανωνυμων αλκοολικων!!!!
Τελος παντων ,καταλαβαινω ποσο υποφερεις συναισθηματικα, θα σου προτεινα να βαλεις ενα ευκολο στοχο προσωπικο(πτυχιο, δουλεια, εμφανιση.....κ α) να παρεις μια γρηγορη επιτυχια,αυτο θα σε ανεβασει,κ θα δεις με αλλα ματια την ολη κατασταση με τον φιλο σου!Γνωμη μου ειναι -απο μακρυα κ αγαπημενοι-.