Μηπως ο φιλος σου θελει να σε πηδηξει γιατι ειπες οτι εισαι και ομορφη.Εμας τις ομορφες θελουν πολοι να μας πηδηξουν σηνηθως.
Printable View
Μηπως ο φιλος σου θελει να σε πηδηξει γιατι ειπες οτι εισαι και ομορφη.Εμας τις ομορφες θελουν πολοι να μας πηδηξουν σηνηθως.
Εκείνος πολύ θα το ήθελε αλλά του εξηγήθηκα από την αρχή οτι δεν ψάχνω κάτι τέτοιο. Εξάλλου δεν είναι και ο μόνος που μου την πέφτει.
Είδες αδικία; Αυτός που αγαπάω με κερατώνει και με έχει γεμίσει ψέματα.
Κοιτα ολοι οι αντρες σχεδον το εχουν στο αιμα τους να ξενοπηδανε.Αλλα εσυ εισαι σιγουρη οτι ο δικος σου πηδαει αλλη?Μπορει ο φιλος σου να θελει να σε ριξει οπως και να εχει .Και σηνηθως οι παντρεμενοι ανπανε με αλλες πανε με κατωτερες σε εμφανηση απο την γυναικα τους ετσι ακουσα.
ααα και δεν νομιζω ποτε να σου δειξει απτες αποδηξεις ο φιλος.
Όντως και εγώ το ίδιο με την πανικούλα πιστεύω, α δεν μας τα πες αυτά ότι σε θέλει και από την άλλη δεν θέλει να σε χωρίσει αλλά σου βάζει φωτιές ε είναι ολοφάνερο ότι είναι ψέμματα, αφού άλλωστε τα πηγαίνετε τόσο καλά με τον άντρα σου γιατί να το κάνει; Έχω ακούσει ότι αν ο άλλος απατήσει (ή η άλλη), φταίνει και οι δύο, όμως εσείς τα πηγαίνατε καλά, λάθος; Έτσι μας είπες! Και τέλος είναι πολύ περίεργο ότι έχει βίντεο πως είναι δυνατόν; Εγώ είμαι σίγουρη 99% ότι σου λέει ψέμματα ο "φίλος σου" και να του πεις ότι αν δεν στο δείξει δεν πρόκειται να το πιστέψεις ή να τον ξανακάνεις παρέα να δούμε τι θα κάνει;
Σωστα μην χαλασεις το σπιτι σου για εναν ηλιθιο που θελει να σε ριξει στο κρεβατι.
σοφία, όσο ιδανική κ αν είναι η σχέση σου με τον σύτροφο σου, όταν σου πουν κάτι τέτοιο, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.
σίγουρα δείχνει πως τον αμφισβητείς, αλλά έχεις λόγους.
οπότε κάνεις την συζήτηση μαζί του κ αναλόγως πράττεις.
τέλος θα δεις γιατί ο " φίλος " έκατσε κ σου είπε αυτά που σου είπε.
προσλαμβανεις ενα ντετεκτιβ να τους φωτογραφισει , και εναν δικηγορο να τους το ανακοινωσει ,, και συνεχιζεις τη ζωουλα σου με καποιον που θα σε σεβεται περισσοτερο. (((α και στειλε και στους γονεις σου τις φωτογραφιες .....
Ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας,
σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα γιατί ακόμα μου καθυστερεί τις αποδείξεις λέγοντας πως δεν είμαι έτοιμη και θα κάνω βιαστικές κινήσεις.
Όντως δε θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις.
Με τον σύζυγο όλα είναι μέλι-γάλα. Αυτό το Σάββατο μας έχουν καλέσει ένα φιλικό ζευγάρι σε μασκέ πάρτυ και θα είναι και η φίλη μου εκεί.
Το παράξενο είναι πως ενώ μιλάμε καθημερινά ξέχασε να μου αναφέρει το πάρτυ.
Τώρα πια υποψιασμένη, θα ελέγχω τα πράγματα καλύτερα.
Πείτε μου καμιά συμβουλή για το πάρτυ άν μπορείτε.
Παρατηρησε τους αν κοιτιουνται στα ματια.
Συγγνωμη: πώς δεχεσαι τοσο ευκολα απο εναν τριτο να σου πει αν και πώς θα κινηθεις? Που ξερει αυτος αν εισαι ετοιμη ή οχι? Μωρο δεν εισαι φανταζομαι...Μηπως εχεις δωσει πολυ χωρο αναμεσα σε σενα κ στον αντρα σου για τριτους, ετσι κ αλλιως? Δεν σε προβληματιζει αυτο?
δεν νομιζω οτι απαραιτητα χανεις τη γη κατω απο τα ποδια σου. αλλο να πεις "λες να?" κι αλλο να πεις "σιγουρα ετσι ειναι, πρεπει να λαβω τα μετρα μου". Και αναλογα με το τι εχουν χτισει τα 2 ατομα ΜΑΖΙ μεχρι εκεινη τη μερα, μπορουν να μιλησουν ανοιχτά ή οχι. τωρα ο καθενας απ εξω το τι λεει κ γιατι ειναι αλλο θεμα...
Sofia, αυτό το άτομο το γνωρίζω πολλά χρόνια, μου έδωσε δουλειά και ξέρω πολλά προσωπικά και για εκείνον.
Μου έχει εμπιστοσύνη γιατί τα έχω κρατήσει μυστικά και εκείνος τα δικά μου.
Δεν μπορώ να τον κάνω πέρα γιατί είναι από τον επαγγελματικό μου χώρο και προϊστάμενος.
Βέβαια, βλέπεις, κρατάω και μια "επιφύλαξη" και δεν κάνω σπασμωδικές κινήσεις.
Πιστεύω πως ο καιρός θα δείξει...
Μα δεν λεω να κανεις περα κανεναν. Λέω ομως οτι δεν μπορει να κρινει κανεις πώς νιωθεις εσυ και πώς ή ποτε θα αντιδρασεις. Ετσι οπως το περιγραφεις ειναι σαν να οριζει αυτος την στιγμη που θα μιλησεις με τον αντρα σου κ οχι εσυ.
Ο καιρος δεν δειχνει παντα. Καποια πραγματα, αν δεν θελουμε να τα δουμε, δεν τα βλεπουμε κ 500 χρονια να περασουν...
Ελπιζω παντως ολα να πανε καλα...
Σε ευχαριστώ πάντως.
Ολες οι απόψεις με έχουν βοηθήσει πολύ και είμαι πιο ψύχραιμη απ' ότι ήμουν πριν γράψω.