Originally Posted by
Ms_Snowhite
Σας ευχαριστώ τόσο πολύ παιδιά!!! Θέλω να βάλω τα κλάματα πάλι αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ lol
Eίναι περίεργο το συναίσθημα, από τη μια νιώθω δυνατή και λέω θα ζήσω και από την άλλη μου έρχονται πάλι οι σκέψεις αυτοκτονίας πολύ έντονα γκρρρρρρ!!! Ψάχνω διαρκώς στο ίντερνετ για να δω που θα πάω αλλά δεν έχω ιδέα, λέτε να πάω σε ψυχολόγο ή σε ψυχίατρο?? Έτσι όπως είμαι, είμαι σίγουρη ότι ο ψυχολόγος δεν θα βοηθήσει και θα χρειαστώ αγωγή. Δεν το πιστεύω αλλά από εκεί που ήμουν εντελώς αρνητική με τα φάρμακα τώρα σχεδόν ανυπομονώ να πάρω, αν είναι αυτό που θα με βοηθήσει. Πριν μερικά χρόνια ήμουν καλά, ντυνόμουν όμορφα, βαφόμουν, έβγαινα έξω και τώρα δεν έχω διάθεση για τίποτα από όλα αυτά. Όλα αυτά τα χρόνια αγόραζα όμορφα πράγματα και ρούχα, έχοντας στην άκρη του μυαλού μου την ελπίδα πως κάποια στιγμή όλα θα άλλαζαν και θα ήμουν ευτιχισμένη, αλλά δεν τα φορούσα ποτέ αφού ποτέ δεν έφτανε αυτή η μέρα. Λέτε να αλλάξει η διάθεση μου και να άρχίσω και πάλι να περιποιούμαι τον εαυτό μου όπως παλιά? Λέτε να νιώσω και πάλι καλά με τον εαυτό μου? Το θέλω τόσο πολύ!!! Λέτε να με βοηθήσει η αγωγή σε αυτό?? Έχω τόσες ερωτήσεις! Τώρα φοράω όλο μαύρα και δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου στο καθρέφτη, θυμίζω ένα φάντασμα του παλιού μου εαυτού... Προχτές, σε μια ακόμη κρίση με τον εαυτό μου, πήρα μια βαφή και έβαψα τα μαλλιά μου μαύρα, και μετά΄όταν είδα τον εαυτό μου στο καθρέφτη ένιωσα φριχτά. Άλλες φορές, όταν ένιωθα έτσι πήγαινα και έκανα τατουάζ ή piercing και πάντα το μετάνειωνα. Δεν αντέχω να το κάνω αυτό στον εαυτό μου πια, θέλω να νιώσω καλά μέσα στο σώμα μου και να το αγαπήσω όπως είναι. Πείτε μου πως θα με βοηθήσει η ψυχοθεραπεία σε αυτό! Το έχω ανάγκη...