δεν εισαι η μονη .....κι εγω τα ιδια νιωθω .....καθε μερα που περνα νιωθω να βουλιαζω ολο και πιο πολυ ......υποφερω χρονια τωρα .....εχω παει σε ποσους ψυχιατρους εχω δοκιμασει πολλα φαρμακα .....αλλα τιποτα .....δεν αντεχω αλλο ......
Printable View
δεν εισαι η μονη .....κι εγω τα ιδια νιωθω .....καθε μερα που περνα νιωθω να βουλιαζω ολο και πιο πολυ ......υποφερω χρονια τωρα .....εχω παει σε ποσους ψυχιατρους εχω δοκιμασει πολλα φαρμακα .....αλλα τιποτα .....δεν αντεχω αλλο ......
athinoula το μυστικο ειναι οσο κ αν υποφερεις να μην το αφηνεις,,,,,,εννοω πως ειχα κανει το λαθος να το αφησω, να κλειστω σε ενα σπιτι με μια φαρδια ρομπα και μια πιτζαμα 3 νουμερα μεγαλυτερο απο το κανονικο μ και να κοιμαμαι συνεχως επειδη με τον υπνο νιωθω ασφαλεια. παρ ολο τον υπνο δν ημουν ξεκουραστη ενιωθα κομματια και οσο κ αν με πιεζανε να βγω εφευγα νωρις γτ δεν ημουνα συγκεντρωμενη να ακουω τι λενε να συμμετεχω σε συζητησεις γιατι δεν τους αντεχα απλα. αποφασισα πως πρεπει να το παλευω να βγαινω εξω, να πριζω την κολιτη μ με τις εμμονες μ να μην τις κραταω! κ ας ειμαι ενοχλητικη σε κεινη!!!τουλαχιστον βγαινουν σε λογια!!!!!!
το μεσα βγαινει εξω!οσο μενει μεσα αυγατιζει
Συμφωνω! Οσο μενεις μεσα τοσο περισσοτερο κακο στον εαυτο σου κανεις....εμενα πολλες φορες δεν μου βγαινει αλλα πιεζω τον εαυτο μου και λεω εγωιστικα "τι πα να πει δεν σου βγαινει??να σου βγει!"..
Οι διατροφικες διαταραχες γενικως δυσκολα παλευονται....τα φαρμακα δεν θεραπευουν απλα βοηθανε και ειναι αναλογως τον οργανισμο αμα δλδ σε πιασουν εχει καλως..αλλιως γ@μησe τα....