Originally Posted by
Godric
Σίγουρα δε μπορώ (και δεν τολμώ) να προκαθορίσω γιατί δεν είμαι γιατρός για να κάνω διάγνωση και δεν θέλω να πάρω αυτό το βάρος πάνω μου για να της πω κάτι που ενδεχομένως δεν ισχύει
Απλά παρατηρώ ότι υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με αυτά που αναφέρετε
Δίαιτες; Έπαιρνε (ίσως να παίρνει και ακόμα, δεν ξέρω γιατί έχω να την δω από πριν φύγω για Ολλανδία) αυτά τα έτοιμα φαγητά που σου ετοιμάζουν διάφορες εταιρίες. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα, αλλά νομίζω καταλαβαίνουν όλοι τι εννοώ... "κάτι & diet"
Κατά τ' άλλα, τα σαβ/κα που δεν της έστελναν φαγητό (δεν ξέρω γιατί λειτουργούν έτσι και δε σου παρέχουν για όλη την εβδομάδα), βγαίναμε έξω και τρώγαμε και πίναμε καλά. Όχι του σκασμού, αλλά σίγουρα παραπάνω από το φυσιολογικό
Ναι, θεωρεί κατά τη γνώμη της ότι πρέπει να χάσει κιλά. Μονίμως γκρινιάζει. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το κόλλημα που έχουν μερικές (προσωπικά μ' αρέσουν τα πιασιματάκια :Ρ)
Τέλος πάντων, είναι 1.70 και 60-62 κιλά. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα δικά μου στάνταρ
Θλίψη; Πέρα από το κλασικό θέμα που τελείωσε μία Α σχολή και δε μπορεί να βρει δουλειά; Δε νομίζω. Τουλάχιστον όχι σε μένα. Αλλά η αλήθεια είναι πως τη βλέπω συνεχώς μέσα σε παρέα και ποτέ δεν μιλήσαμε κατ' ιδίαν για κάτι σοβαρό
Απλά επειδή συχνά όταν βγαίνουμε πάει στην τουαλέτα και κάνει εμετό γιατί όπως λέει την ενοχλεί, μου κέντρισε το ενδιαφέρον