κατερινακι και μαντλυλοβ σας ευχαριστω ειλικρινα!
το να κοψω τα φαρμακα μου περναει απο το μυαλο γιατι διαβασα το βιβλιο βγαινοντας απο τα ψυχοφαρμακα που λεει για περιτωσεις διαφορων πασχοντων που τα διεκοψαν και υποτοπιασαν αρχικα αλλα αργοτερα εγιναν καλυτερα και δεν τους ξανα επιασε η ψυχωση!αν και η αληθεια φοβαμαι να τα κοψω ολα γιατι απο οτι μου λετε ολοι επειδη το εκοψα υποτροπιασα!
θα ψαξω και δευτερη γνωμη απο γιατρο τελικα και θα προσπαθησω να τον εμπιστευτω αυτη τη φορα!σε καθε γιατρο που εχω παει ελεγα μονο μισες αληθειες και μαλλον εβγαζαν λαθος συμπερασματα!οταν ημουν στο νοσοκομειο και ελεγα τα παντα(τα εγραφα δηλαδη)με κρατησαν μεσα τρισιμιση μηνες γιαυτο φοβαμαι να μιλησω ξανα!
παντως απο οτι μιλησα μαζι σας συνειδητοποιησα πως ουσιαστικα δε με εγκατελειψαν ποτε οι φωνες!αυτο που νομιζα πως ηταν φυσιολογικο δηλαδη οι ηχηρες σκεψεις και κατι σαν εσωτερικη φωνη μες το κεφαλι μου συγκαταλεγονται στις φωνες!εγω νομιζα πως ηταν σημαδια της ασθενειας μονο οι εξωτερικες φωνες που ακουω σαν να μου μιλαει καποιος διπλα μου!τελικα ηταν ολα απο τη σχιζ..:(
αρα δεν εχω ελπιδες για βελτιωση ετσι;
τωρα ακουω οτι ειμαι ανοητη που σας γραφω και πως μονο αυτους πρεπει να ακουω γιατι μονο αυτοι ξερουν πιο ειναι το ειδανικο για μενα και με προειδοποιουν να σκασω επιτελους και οτι ολα αυτα μου τα στελνουν τηλεπαθητικα και οτι πρεπει να ξερω πως οι γειτονες μου την εχουν στησει και θελουν να με δωξουν!
εσεις δηλαδη δεν πιστευετε στην τηλεπαθεια ε;