Είμαι με τη Φωτεινή και τη Nat εδώ. Κατά πρώτον έχεις σκεφτεί πώς μπορεί να λειτουργήσει κρατώντας την αντικειμενικότητά του ένας καθηγητής όταν η μαθήτριά του είναι συγχρόνως και γκόμενά του? Έχεις σκεφτεί την περίπτωση των συνεπειών από γνωστοποίηση πέρα από τον στενότερο κύκλο σας? Αν τυχόν μαθευτεί θα υπάρξουν συνέπειες για εκείνον που θα είναι αρκετά σοβαρότερες απ'όσο για εσένα. Για τη δύναμη και την επιρροή που ανέφερες, επίσης θα σου έλεγα να το σκεφτείς. Για να αναφέρεις τα δύο αυτά ως μπόνους, μάλλον σε γοητεύουν και σου ασκούν τη δική τους ιδιαίτερη έλξη. Μπορεί να είναι δηλαδή μία έμμεσα εκδηλωμένη δική σου επιθυμία για μοίρασμα της δύναμης και της επιρροής. Έχοντας στο πλευρό σου έναν άντρα με τις ποιότητες που σε τραβάνε κερδίζεις έμμεσα κι εσύ κάτι. Αυτό μπορείς να εξετάσεις εσύ αν και κατά πόσο ισχύει και αν ναι, να αναζητήσεις και το γιατί έπειτα.
Από την πλευρά μου πάλι, στη δική του στάση βλέπω μία συγκαταβατικότητα, που πηγάζει από την διαφορά ηλικίας σας. Μπορεί να το θεωρεί ως χαριτωμενιά όλο αυτό το παιχνίδι, να τον διασκεδάζει και κολακεύει ο θαυμασμός σου, αλλά να μην επιθυμεί τη σύναψη ενός δεσμού φορτωμένου με κάποια βαρίδια εξαρχής του. Δε με προβληματίζει η διάσταση της κοινωνικής κριτικής ως παράγοντας τόσο, όσο οι πρακτικές πλευρές μίας σχέσης με κάποιον που εκ των πραγμάτων του έχει δοθεί να διαδραματίζει έναν άλλον ρόλο στην πραγματικότητά σου από αυτόν που εσύ θέλεις/φαντασιώνεσαι.
Χωρίς να θέλω επίσης να σε τρομάξω, απλά να σου δώσω μία άλλη πλευρά της πραγματικότητας που ίσως να μην σκέφτεσαι. Φίλη μου κάποτε είχε κάνει δεσμό με τον καθηγητή της. Τα αποτελέσματα ήταν όταν μαθεύτηκε (το σούσουρο που ανέφερε μέλος πριν) ο καθηγητής να φάει μετάθεση, να υποβιβαστεί η θέση του, η κοπέλα να στιγματιστεί ως η 'εύκολη' της σχολής, δυστυχώς, οι γονείς της να περάσουν διάφορα από την κριτική και το μπλέξιμο διαφόρων, να κλονιστεί και η δική τους εμπιστοσύνη στην κρίση της, να γίνουν στόχος για ψιθυρίσματα και δαχτυλοδειχτούμενες τακτικές και τέτοια παρατράγουδα της ελληνικής ριάλιτι, κλασικά εικονογραφημένα.
Σε τέτοιες συνθήκες, δεν αξίζει τον κόπο και τα μεθεόρτια το πανηγύρι. Το τζετ λανγκ έρχεται και το απομυθοποιεί επί της ουσίας.
Και επίσης δε μου καλάρεσε και ότι ήδη το ξέρουν οι "κολλητές" και γίνονται διάφορες συζητήσεις για το πώς περνάει τις μαθήτριές του. Δεν είναι καλά τα προγνωστικά.