Originally Posted by
boubourina
Νιωθω πολυ περιεργα.
Το περισσοτερο μερος της ημερας νιωθω σαν να ζω χρονια μακρια του.
Και ξαφνικα σπαω σε χιλια κομματια στην σκεψη οτι δεν θα τον ξαναδω?
Ειναι λογικο?
Καποιοι μου λετε να εκφραστω οποτε μου ερχεται με καθε τροπο
Να σας πω οτι εχω αλλαξει δουλεια εδω και 8 μηνες και οι νεοι εργοδοτες ειναι πολυ ψυχροι ανθρωποι, και δεν μου επιτρεπεται να εκφραστω θα σκεφτουν οτι στην κατασταση μου δεν ειμαι σε θεση να δουλεψω και να αποδοσω και εγω τρεμω την ανεργια με τοσες ευθυνες μιας και μονο ο μισθος μου μας εχει μεινει.
Γυρναω σπιτι και εχω ενα τριχρονο παιδακι που διαρκως με ρωταει .,...τωρα θα κλαψεις παλι μαμα? και παρακολουθω πολυ στενα την συμπεριφορα του γιατι ο μικρος περνουσε ΟΛΕΣ τις ωρες της ημερας εκτος απο τις ωρες του παιδικου σταθμου με τον μπαμπα του και εχει συνηθισει να τα κανει ολα μαζι του.
Στις 11 που παει για υπνο ο μικρος αφου εχω χορεψει! τραγουδησει! παιξει! (αληθινη ηθοποιος) μαζι του νιωθω ενα ρακος ετοιμη να καταρρευσω απο την κουραση αλλα δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να κλαψει γιατι θα ξενυχτησω και δεν θα τα βγλαω περα την επομενη μερα! και ο πονος δεν εχει διακοπτη να τον θαβεις βαθια μεσα σου και να πατας ενα κουμπι να βγει 11:30 με 12:00 και μετα τελος.
και ετσι με καμμια βαλεριανα και ισως 2-3 φορες ενα αταραξ (δεν ειχα παρει ποτε πριν τιποτα) πεφτω στο αδειο κρεββατι με το μυαλο εντελως κενο. Ουτε ονειρα ουτε εικονες τιποτα!
Δεν ξερω που θα με βγαλει αυτο, αν θα ξεσπασω αργοτερα ή αν θα συνηθισω να ζω ετσι.