Originally Posted by
crazy_diamond
Κατερίνα μου,
σε αυτή τη φάση που πονάς και δεν έχεις ακόμα χωνέψει καλά καλά την απώλεια δε νομίζω ότι πρέπει να σκέφτεσαι πώς θα τα κάνεις ''όλα από την αρχή''.
Θέλω να πω να μη σε βαραίνει και σε πιέζει αυτή η σκέψη, ούτε και είναι καιρός να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αλλαγή ή για μια μετακόμιση..
Δεν προτείνω να επιστρέψεις στην πρότερη ζωή σου κοντά στη μητέρα σου, την οποία όπως λες την έζησες, τη χάρηκες και την έχεις κρατήσει σα φυλαχτό (πολύ όμορφο και συγκινητικό αυτό), ίσως όμως να σου έκανε καλό να μείνετε μαζί αυτό το διάστημα.
Μέσα στον πόνο μας μάς ξεχνάμε, μας απορροφάει το πένθος και δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας.. να φάει, να ξεκουραστεί..
Χρειαζόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους κοντά μας, έχουμε ανάγκη από φροντίδα και κατανόηση.
Εγώ πάντως είχα μια δυσκολία να ζητήσω βοήθεια, δεν ήθελα κιόλας να επιβαρύνω τους άλλους, σκεφτόμουν ''οκ, θα τα καταφέρω'', όμως την είχα ανάγκη και τη χρειαζόμουν και ήταν σημαντικό που το κατάλαβα και την αναζήτησα.
Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αυτή την τόσο σημαντική υποστήριξη και βοήθεια από άλλους, γι' αυτό αν νιώθεις ότι δεν αντέχεις μόνη σου τώρα αφέσου σε αυτό που χρειάζεσαι.
Θα πάρεις τις αποφάσεις σου, θα δεις πώς θα συνεχίσεις καθώς περνάει ο καιρός..