Ρε πηγενε κοντα του και ξαπλωσε.Δεν φωναζει αυτος και το ξερουμε και οι 2.Γιατι το κανεις αυτο στην σχεση σας βρε ΟΛγα?Συνεχεια τα ιδια.Σε γουσταρει ετσι οπως εισαι μην νιωθεις τοση ανασφαλεια!
Printable View
Ρε πηγενε κοντα του και ξαπλωσε.Δεν φωναζει αυτος και το ξερουμε και οι 2.Γιατι το κανεις αυτο στην σχεση σας βρε ΟΛγα?Συνεχεια τα ιδια.Σε γουσταρει ετσι οπως εισαι μην νιωθεις τοση ανασφαλεια!
εμ οπως εσπειρα θα κοιμηθω..θα κοιμηθω τωρα θα φαω και απο αυριο τα ιδια...αν δεν αλλαξω δεν παιζει κατι αλλο
ΔΗΛ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΟΛΓΑ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ? μΗ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ? Η ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ?
μη με πρηζεις ρε και εσυ αλλο θελω ναβγω να περπατησω να χαθω να φαω να γελασω ρε μην πρηζεις αλλο ρε γτι θα κλαταρω δεν αντεχω αλλο να ακουω ρε ,θα ριξω γαμωσταυριδια ρε θα κατεβασω χριστοπαναγιες θελω να περπατησωωωωωωωωωωωωωωωω να παρω αεραααααα ρε
ναι φοβαμαι να χωρισω γτι δεν εχω εναλακτικη για αυτο σου ειπα οτι τραβαω στη ζωη μου ανθρωπουςς που με εκβιαζουν.η εναλακτικη απλα δεν υπαρχει ετσι οπως τα καταφερα.
Ολγα βγες να παρεις βρε σκατουλιτσα λιγο αερα.
και ο ψυχολογικος εκβιασμος ειναι χειροτερος απο μπατσες.το ξυλο ποναει κανεις μια μελανια και περναει το ψυχολογικο αν ενας ανθρωπος σε φοβιζει και σε τσακιζει και παταει στις αδυναμιες σου πας για αλλο κοσμο...πιο μικρο κοσμο λιγο αποκοσμο αλλα με κατανοηση
λιγο ναι γιατι μιλησα καλο ειναι να μιλας εστω και αν λες παπαριες φευγει ενα σφιξιμο μεγαλο...
Ολγα εισαι καρκινος?
Και εγω γιαυτο γραφω εδω αλλα μετα τα ακουω.στα π)(**)ρια μου λολ.
Απλα σε επιασε μια κρισουλα ειδες ουτε τρελλαθηκες ουτε πεθανες.;)
οχι κατερινα ειμαι ταυρος με τα ολα του ,ζηλιαρα,κτητικη αυτοκαταστροφικη και μεγαλη ορεξη για φαι ανεξαρτητως συναισθηματος δλδ το φαι με ηρεμει οπως και το ποτο..οπως και τα γλυκα τα τσιγαρα γενικα χρειαζομαι κατι να με ηρεμει αν δεν εχω τιποτα νιωθω ενα κενο και εχω ακαθισια ειτε αυτο λεγεται ποτο,γλυκο,τσιγαρα,πασατεμ� �ος ,θελω να εχω ασφαλεια και το εχω συνδεσει με απολαυσεις δεν ξερω γτι αν ηξερα δεν θα εγραfa εδω..:)
kai nai eimai pio iremi m perasw to tha pethanw..euxaristw..
εσενα τουλαχιστον σου περναει πανω στον πσ.Εμενα που χτυπιεμαι?Που ουρλιαζω σε ενα μαξιλαρι να μην με ακουσει ο μικρος?που ειναι σαν να με κινηγανε χιλιοι διαολοι?
Ολγα μηπως πρεπει στα σοβαρα να παρεις καπιο ελαφρι ηρεμιστικο να πας σε γιατρο δλδ να στα γραψει?Οταν σε πιανει κρηση να μην τα περνας ολα αυτα!
oxi den pairnw xapia an thelw na iremisw pinw ligo