Originally Posted by
Antouan89
Tην πρώτη μέρα σεροξατ ήμουν σχετικά εντάξει.. απο την δεύτερη όμως ... πφφ
Ήμουν στο δωμάτιο μου με ένα σκουπόξυλο στο χέρι και έκανα κύκλους ιδρωμένος αγχομένος και τρελαμένος όλη μέρα..
Εντάξει τώρα.. αν και ακόμα παίρνω μισό χάπι των 20mg νιώθω όλη μέρα μια υπερένταση και έντονο άγχος.. όχι βέβαια όπως αυτό τότε..
σε 4 μέρες μου είπε να το αυξήσω λίγο.. δλδ + 1/4 και μετά πάλι απο 5 μέρες να το πάρω ολόκληρο..
Δεν ξέρω αν τα συμπτώματα που νιώθω τώρα είναι απο τις παρενέργειες ή αν έτσι είμαι φυσιολογικά.. αυτό είναι το μεγάλο μου μπέρδεμα..
Γιατί ακόμα και πριν 3 μέρες πάρω το seroxat ημουν κάπως έτσι.. αλλά όχι τόσο έντονα.
Τέλος πάντων.. τώρα μαζί με κάτι xanax ας πούμε πως θα την παλέψω και ελπίζω να υπάρξει μια βελτίωση συντομα αλλιώς δε ξέρω...
Μου λείπει πολύ ένας καλός υπνάκος.. Να κοιμηθώ ένα 10ωρο κανονικό..είμαι κουρασμένος πολύ αλλά υπάρχει ταυτόχρονα η νύστα μαζί με την υπερένταση και είναι καταστροφικό να θες πολύ να κοιμηθείς αλλά να μην μπορείς να το κάνεις καλά.
Πάει μια βδομάδα που έχω χάσει τον ήρεμο ύπνο μου..
Σας ευχαριστώ πολύ.. Η ελπίδα μου είναι πως αυτό που νιώθω τώρα δεν θα κρατήσει για πάντα.. (κάπου απο εδώ μέσα το είχα διαβάσει..)