λολ τι μου θυμισες τωρα πηγα με την κολλητη μου περυσι ναξο με γκρουπ απο πρακτορειο (για πιο φτηνα, οργανωμενα κτλ) κ ηταν ολο παππουδια ανω των 70+ μονο που δεν κοψαμε φλεβα..
το καλυτερο ειναι διακοπουλες με το ετερον ημυσι αν υπαρχει κ θελει..:)
Printable View
λολ δεν σ αρεσε που πηγες με γκομενο?? μ εβαλες σε σκεψεις τωρα εγω σκεφτομαι φετος να πω με τον δικο μου διακοπες θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε μαζι διακοπες κ δεν ξερω γιατι αλλα εχω κατενθουσιαστει!! (ελπιζω βεβαια ο ενθουσιασμος να μη μου βγει σε ξινο λολλ..)
το ιδανικοτερο παντως ειναι αυτο που περιεγραψες με καλους φιλους περνας πολυ καλυτερα με ενα τρελογαματο παρεακι τωρα που το σκεφτομαι παρα με τον γκομενο..ειναι πιο βαρετα..
καλά κανεις και είσαι ενθουσιασμένη...όσο περισσότερο το θες τόσο καλυτερα θα περάσεις... δεν λεω οτι είναι ασχημα... καλα εχω περασει..αλλα δε συγγρίνεται με παρεα..με φιλους.. είσια 100% free.. κανεις διακοπες απο τα πάντα ακομα και απο τα συναισθήματα..γινεσε παιδι!!! αχ τελειο... αν δεν τσακωνεστε γενικα συχνα και γουσταρετε ο ενας την παρεα του άλλου θα περασετε τελεια πιστευω!!! ;) σεξ παντου χαχαχαχα
ναι για να περασεις καλα πρεπει να πετυχεις και σωστο κοσμο συμφωνω..αλλα ειναι μια λυση νομιζω!
οσο για το αλλο ειναι καλυτερα να εισαι με το φιλο σου ρε συ στις διακοπες!δενεσαι και πιο πολυ μαζι του!
Με χιούμορ απάντησα αλλά δυστυχώς ο διαδικτυακός διάλογος είναι σχεδόν πάντα ξύλινος κι ανέκφραστος. Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, μακάρι να περνάτε εσείς καλά, για να περνάμε κι εμείς καλύτερα! Εμείς θα φροντίσουμε για όλα..
Χωρίς γυναίκες, η ζωή είναι μάταιη...
Και όπως έλεγε μία ψυχή παλαιότερα, "Την μισή περιουσία μου την ξόδεψα σε γυναίκες, ξενύχτια και ποτά, την υπόλοιπη μισή την ξόδεψα άσκοπα".
Πολλοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά με τις παρέες και βασίζονται στο να έχουν μια σχέση για να καλύψουν την μοναξιά τους. Πολλές φορές μου έχει συμβεί να είμαι με παρέα και να μην περνάω καλά. Στις διακοπές πάντως η συντριπτική πλειοψηφία στα περισσότερα νησιά μας είναι ζευγάρια. Έτσι έχω παρατηρήσει. Εκτός βέβαια από Μύκονος, Πάρος, Ίος κτλ. Εκεί πας με παρέα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα το σεξ είναι σίγουρο σχεδόν για όλους.
Ποιό ακριβώς? Το ότι όποιος πάει στην Ίο η την Μύκονο έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει σεξ? Νομίζω έτσι είναι σε αυτά τα μέρη. Είναι labeled και πάνε όλοι με προσδοκίες (αν και δεν θα είναι λίγοι όσοι φεύγουν αγμτοι... (σορρυ για το πρόστυχο)
Τώρα βέβαια για τις γυναίκες δεν ξέρω, μάλλον δεν το έθεσα σωστά.
Ξέρεις όμως πιστεύω πως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν χρειάζεται να πάνε σε ένα μέρος με συνθήκες κατάλληλες για σεξ. Τις δημιουργούνε από μόνοι τους. Όλοι μας ξέρουμε και από ένα γ^%&κουλα.
βασιλη το επιασα οτι εκανες χιουμορ αλλα με περυτριγυριζε και μια μύγα και συνεχισα... χαχαχαQuote:
Με χιούμορ απάντησα αλλά δυστυχώς ο διαδικτυακός διάλογος είναι σχεδόν πάντα ξύλινος κι ανέκφραστος. Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, μακάρι να περνάτε εσείς καλά, για να περνάμε κι εμείς καλύτερα! Εμείς θα φροντίσουμε για όλα..
Χωρίς γυναίκες, η ζωή είναι μάταιη...
Και όπως έλεγε μία ψυχή παλαιότερα, "Την μισή περιουσία μου την ξόδεψα σε γυναίκες, ξενύχτια και ποτά, την υπόλοιπη μισή την ξόδεψα άσκοπα".
και εμενα ;)Quote:
μου αρεσε αυτο!:)