δλδ
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
ε δε τη μπορω αυτη την υποκρισια. αρκετα δε θελω αλλες κουβεντες εδω μεσα. μια απαντηση πηγα να δωσω στη claire, και θα βρω παλι το μπελα μου...
Printable View
το ολγακι εχει σχεση ερωτικη με τον κρινο???
εχω χασει πολλα επεισοδια φαινεται. με μια αλλη δεν τα ειχε απο εδω μεσα ο κρινο παλιοτερα; αλλη ειναι η ολγα η απλα αλλαξε νικ; δεν την εχει βοηθησει στα ψυχολογικα της παντως ιδιαιτερα νομιζω! Παντως ασχετο, αλλα ενας λογος που επαψα πριν καιρο να γραφω εδω ηταν γιατι ειχε γινει αηδια σε καθε θεμα ο ενας και μοναδικος απροβληματιστος και τελειος φωτεινος παντογνωστης να το κατακλυζει με ποστς, οπου ειναι αδυνατον, να εχεις 185.745 ποστς και απο αυτα τα 181.232 να μην ειναι τσακωμοι, ανοησιες, ειρωνειες και τα τοιαυτα εκτος θεματος συμπαρομαρτουντα σκουπιδια.
Είναι αν μη τι άλλο έλλειψη τακτ να αναφέρεται κανείς με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε παλιότερα μέλη που φυσικά δεν έχουν τον τρόπο να απαντήσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
Η κουβέντα που γίνεται πλέον είναι καθαρά κουτσομπολίστικη, δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στο θέμα και τα όσα βλέπω να συμβαίνουν μεταξύ μελών είναι αρκούντως θλιβερά για ένα φόρουμ ψυχικής στήριξης...
Για όσα μέλη έχουν αποχωρήσει, όσο είναι εφικτό, αναφερθείτε μόνο με θετικό πρόσημο στους χαρακτηρισμούς σας. Η οποιαδήποτε θέση αλλιώς, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έχει αντίλογο και το να αναμοχλεύονται όσα αρνητικά καταγράφηκαν στο παρελθόν, πυροδοτεί νέες ατέρμονες εντάσεις...
Δεν υπάρχει λόγος...
τοτε σαββ μην το κανεις quote κιολας, αμα θελησω να το σβησω, εκτος κι αν ειναι τιμωρια για υπενθυμιση τι κουτσομπολα ειμαι!
Δεν υπαρχει λογος!
ΚΕΝΟ
Αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα και τη ρεμ λέγοντας πως μας έχεις κάνει ιγκνορ...
Σου έχουμε στείλει ποτέ κανένα υ2υ?
Σου απευθύναμε ποτέ το λόγο?
Ασχοληθήκαμε ποτέ μαζί σου πέρα από το γεγονός πως βγήκες και ειπες πως το όνειρο σου είναι να σκοτώσεις αθώους ανθρώπους και σε κράξαμε?
Τώρα...για πρώην μέλη που είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ εδώ μέσα δεν πρόκειται να αναφερθώ.
Το μόνο που θα πω είναι πως αν έχει καποιος την παραμικρή τσίπα και αξιοπρέπεια πάνω του, ας απέχει αν μη τι άλλο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
εσενα τι σε νοιαζει τι κανω εγω και η ρεμεντι ή πόσο χρονών είμαι?
Ελλήνικά ξέρεις ή πρέπει να στο ξαναπώ?
Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα μαζί σου ήταν για την παπαριά που είπες με τις δολοφονίες!
Σε ξέρω από πουθενά για να έχω πρόβλημα μαζί σου?
Εκατό χρόνια να προσπαθείς να το πας αλλού, δεν θα πάει και σταμάτα να εκτίθεσαι.
Ζήτα μια συγνώμη για τη μαλακία που είπες και δεν πρόκειται να σου την ξαναπώ ποτέ.
Αλλά όσο είσαι εδώ μέσα και γράφεις τα άρρωστα σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη τα ακους από μένα.
πι ες: με έκανες ιγκνορ και διαβάζεις τι γράφω?.......αυτός ο αλήτης ο Χάρυ Πότερ πάλι έκανε τα μαγικά του...λολ
σάβα...δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία στο θέμα όταν μπήκε μέσα η όλγα και με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επειδή όπως πιστεύει ευθύνομαι εγώ που έφαγε μπαν ο κρίνο..
..προφανώς η ευαισθησία σου φτάνει μέχρι εκεί που θίγονται άτομα που συναναστρέφεσαι....
Αν πω πως δεν απογοητευτηκα θα είναι ψέμματα...
seriously, κοριτσακια βαριεμαι να σας παρω στα σοβαρα και να πληκτρολογω μαλακιουλες ενω εχετε τον admin με το μερος σας κι ανα πασα στιγμη κανει ban αυτους που σας αντιμιλανε.
φροντιστε να ρθειτε σε κανα meeting στην Αθηνα, αν κι οποτε γινει, κι ελατε να μου πειτε απο κοντα ολες αυτες τις μαλακιουλες σας. αν τολματε παντα. τελος κι αντε καληνυχτα.