Originally Posted by
Godric
Δε μπορώ να πω πως έχω ιδιαίτερη επαφή με την ψυχολογία (αν και κάποτε είχα σχέση με μία ψυχολόγο και ξέρω πχ πως οι Pavlov και Thorndike δεν είναι ποδοσφαιριστές :p), οπότε λέξεις όπως «κλουβί», μου φαίνονται λίγο περίεργες στο άκουσμα. Άσχετο, αλλά μου έκανε εντύπωση
Πέρα από αυτό, θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτησή σου, στο πως δηλαδή θα έβλεπε ένας άντρας το γεγονός ότι μια κοπέλα δεν είχε ολοκληρωμένες σχέσεις, πάντα μιλώντας προσωπικά και όχι εκ μέρους του υπόλοιπου "αντρικού πληθυσμού"
Έγραψα στο προηγούμενό μου μήνυμα (αυτό είναι το δεύτερό μου οπότε δε νομίζω πως θα δυσκολευτείς να το βρεις :D) πως στα 24 μου, είχα σχέση με μια κοπέλα που δεν είχε κάνει σεξ. Ήταν 23 τότε. Οι λόγοι βέβαια ήταν λίγο διαφορετικοί από τους δικούς σου, αλλά και πάλι, αν ήμουν στη θέση σου, δε θα αγχωνόμουν γι’ αυτό το θέμα.
Δε νομίζω κάποιος ο οποίος θα νιώσει έλξη για σένα να σταθεί στο ότι είσαι άπειρη. Μη σου πω πως μερικούς αυτό τους διεγείρει κιόλας ;)
Γνώρισε άντρες, φλέρταρε μαζί τους εφόσον βρίσκεις στοιχεία πάνω τους που σ’ αρέσουν, και το πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα είναι κάτι που φαίνεται στην πορεία
Ότι θα ενθουσιαστείς, θα ερωτευτείς, θα αγαπήσεις, θα πληγωθείς, θα απογοητευτείς, είναι στάδια που περάσαμε όλοι μας και σίγουρα θα περάσεις και εσύ (sad but true :p)
Αλλά μη βάζεις τίποτα σε καλούπι. Ούτε το τι πρέπει να θέλει μία γυναίκα από μία σχέση, ούτε να προσπαθείς να καταλάβεις το τι θέλουν οι άντρες από μία γυναίκα. Αυτά είναι στοιχεία που διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και ακόμα και στον ίδιο άνθρωπο από περίοδο σε περίοδο της ζωής του.
Εγώ άλλες φορές ήθελα κάτι το σοβαρό, άλλες κάτι το πιο εφήμερο, άλλες να είμαι μόνος. Άλλες φορές ήθελα συνεχώς αγκαλίτσες και φιλάκια, άλλες φορές κάτι πιο light (ακόμα και μέσα στην ίδια σχέση!). Δεν υπάρχει ποτέ κάτι de facto. Αν υπήρχε, θα είχε βγει και οδηγός για την τέλεια συναισθηματική ζωή και οι ψυχολόγοι θα είχαν αναδουλειές
Πραγματικά εύχομαι να ξεπεράσεις τα θέματα κατάθλιψης που σε απασχολούν και να επικεντρωθείς σε άλλα πιο ευχάριστα, όπως αυτό του έρωτα. Αν μπορείς να το κάνεις και ταυτόχρονα, ακόμα καλύτερα. Ίσως μάλιστα, ο έρωτας να είναι και ένα γιατρικό (που είναι πιο οικονομικό και πιο ευχάριστο από μία ψυχοθεραπεία χεχε)