-
sumfono xristina mou me ayta pou les nai kai to pisteuo kai i idia!!! ego prosopika imoun antitheti me ta xapia! piga se psuxologo gia to logo oti apo to fovo mou,to agxos mou k diafores pieseis(opos eipe o giannis pano) pathena kriseis panikou sxedon kathe mera, epesa se katathlipsi den ithela na vgeno apo to spiti kai arxisa na exo arrostovia!! o giatros pou piga itan katapliktikos!! mou eipe na min paro xanax i lexotanil na perimeno mexri na me piasoun ta cipralex! meta apo ena mina egina kala!! tha kano ti therapeia gia ena xrono peripou!! to video den to eida giati xero pos tha epireasto polu k den thelo na xalasto ..mono kapoia sxolia diavasa gia fonous k den mou aresan katholou!!! parenergies ayti ti stigmi apo ta xapia den exo...ektos k an i suxnouria prin koimitho ofeiletai se ayta- mia xara eimai!!
-
Σαλαλα, φαίνεται το παλεύεις αρκετά, έχεις μέσα σου θέληση, χρησιμοποιείς δλδ αυτες τις δυνάμεις που έχεις μεσα σου, τις δικες σου δυναμεις, όπως σου ειπε η Χριστινα και δεν εξαρτασαι αποκλειστικα απο τα χαπια, τα χαπια απλά σε υποβοηθούν σ' αυτο, γι' αυτο μετα από ενα μηνα όπως λες έγινες καλά. Βρηκες τη σωστη μεθοδο δλδ. Πρωτον θεληση, δευτερον δικες σου δυναμεις και τριτον απλά υποβοηθηση των δυο πρωτων με τα φαρμακα.
-
To βίντεο αυτό (και όλα τα βίντεο της ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) είναι 1000% ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!!
Η σαηεντολογία είναι μια αίρεση με μόνο σκοπό το οικονομικό κέρδος! Είναι παράνομη στην Ελλάδα και σε πάρα πολλές χώρες. Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτά τα βιντεάκια προσυλητισμού είναι άνευ επιστημονικής βάσης και σκοπό έχουν μόνο να φέρουν πονεμένους ανθρώπους (και τα λεφτά τους) στην αίρεση.
Αξίζει να ψάξετε λίγο τι πρεσβεύει η σαηεντολογία (έχει αρκετό γέλιο και φυσικά πολύ δάκρυ). Ότι κι αν ακούσατε σε αυτά τα βιντεάκια ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ!!!
-
ενα μεγαλο μπραβο στον petran!πραγματικα μου φανηκε αφελεστατο το βιντεακι...η μια δεν ετρωγε..η αλλη ειχε αυτοκινητιστικα..εγω απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι απο μονα τους δε κανουν και πολλα πραγματα.και δε σε κανουν ευ0τυχισμενο και τραλαλα γιατι το χω ακουσει κ αυτο.απλα εχω την ηρεμια και το καθαρο μυαλο να εκτιμησω πραγματα στη ζωη μου που πριν τα φαρμακα και τη θεραπεια δε μπορουσα λογω τουτρελλου αγχους που εμπαινε σαν τοιχος μπροστα μου
επισης μια παρατηρηση για το βιντεο...η καταθλιψη λεει δεν ειναι ''απτη'' οπως ενα σπασμενο χερι.αχαχαχαχαχα ....δε ξερω πως αλλιως ν αντιδρασω γιατι για μενα ειχε τα ιδια σωματικα
εφιαλτικα συμπτωματα οσες φορες την περασα και ,ειλικρινα,θα προτιμουσα να χα σπασει το χερι μου απ αυτο που εζησα
το μονο που εχω να πω ειναι οτι με εναν καλο γιατρο καταπολεμας την ουσια του προβληματος.ναι στην χρηση αν καταστει απαραιτητο(και αυτο το κρινει γιατρος μονο)οχι στη καταχρηση οποιασδηποτε ουσιας.
-
Λια θα συμφωνησω. εχει απτα συμπτωματα τα οποια μπορει να αξιολογηθουν , Πχ οταν εγω ημουν 23 χρονων και δεν μπορουσα ουτε να κανω μπανιο και μονο η μετακινηση απο το ενα δωματιο του σπιτιου στο αλλο με εβγαζε νοκ αουτ , τι ειχα?Δεν ηταν αυτο κατι το απτο?
Απλα το κακο με τον ορο καταθλιψη ειναι οτι εχει αρχισει να χρησιμοποιειται πολυ συχνα.
Πχ χωριζει καποιος και στεναχωριεται και τσουπ ακους οτι εχει καταθλιψη . ( αυτο ειναι χωρισμος , οχι καταθλιψη ). Το ιδιο γινεται και με το πενθος και ενα σωρο αλλες φυσιολογικες καταστασεις που τεινουν να ιατρικοποιουνται.