αχ εχετε δικιοοοο ολοι σας!!!! αν βλεπω οτι με αποφευγει? ειναι φυσιολογικο? μακαρι να με θελει ξανα, να ειμαστε οπως ειμασταν! ειμαι καλα τωρα και μου περασε αυτο που ειχα, δεν υπαρχει λογος να γκρινιαζω!
Printable View
αχ εχετε δικιοοοο ολοι σας!!!! αν βλεπω οτι με αποφευγει? ειναι φυσιολογικο? μακαρι να με θελει ξανα, να ειμαστε οπως ειμασταν! ειμαι καλα τωρα και μου περασε αυτο που ειχα, δεν υπαρχει λογος να γκρινιαζω!
μαλλον υπαρχει λογος να γκρινιαζω!! γιατι με αποφευγειιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! μου κανει αυριο δεν μπορει καθολου να μιλησουμε! παντα με κυνηγουσε! παντα τον κυνηγουσα! τι ηθελα να το χαλασω! ξαφνικα το να τα αλλο! εκλεισα το κινητο μου μην στειλω καμια μαλβλακεια!!!!!!!!!!! Ε: πφφ μου κανει δεν μπορω κτλ με ρωτησε τι θα κανω κτλ και του λεω κ τελος τεσπα καληνυχτα!θα τα πουμε:/ δεν περιμενε τετοιο μηνυμα απο οτι καταλαβα, ποναει παρα πολυ ολο αυτο... τι στο καλο του συμβαινει... δεν εκανα και ΤΟ σφαλμα!
τιποτα βρε κοπέλα μου, είναι αυτό που σου είπαν τα παιδιά πιο πριν, σου κάνει λίγο το ζόρικο. ηρέμησε και χαλάρωσε. ασ'το να λυθεί από μόνο του.. μην βιάζεσαι.. θα το παίξει λίγο, θα το βγάλει από μέσα του, θα ηρεμήσει. μην αναλύεις την κάθε βλακεία που λέει. αφου σου είπε δεν θα μιλήσετε αύριο, μην τον πάρεις, σεβάσου αυτό που είπε. να δουμε, αυτός θα το τηρήσει; μην γκρινιάζεις τόσο πολύ και μην προδιαγράφεις τα πράγματα.. περίμενε. ο χρόνος θα δείξει. αυτή τη στιγμή ό,τι και να κάνεις θα χειροτερέψεις την κατάσταση, θα δείξεις πολύ ανασφαλής, ότι τρέχεις ξοπίσω του και ότι σε χαλάει όλο αυτό!
πέρασες μια επέμβαση, δυσκολεύτηκες, αγχώθηκες, ξέσπασες σε κάποιον που αισθανόσουν οικείο, μετάνιωσες, ζήτησες συγνώμη, τέλος. ξέρεις γιατί είναι απαισιόδοξος;; γιατί ακόμη δείχνεις αγχωμένη και υπερβολική, αυτός θέλει να σε δει ήρεμη και δυναμική. μπορεις να του κάνεις το χατίρι;;; αφού αυτό θέλει; μην τον ζορίζεις γιατί όχι μια μερα, ούτε μια αιωνιότητα δεν θα θελει να σου μιλήσει!
ΧΑΛΑΡΩΣΕ!
οταν με ειδε καλα ειπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ αυτο ακομα ηχει στα αυτια μου! μπορω να του κανω το χατιρι,,, το δυσκολο ειναι να του δειξω οτι δεν ειμαι δεδομενη... πως,,, τι να κανω? εγω δειχνω χαλαρη, ηρεμη, αλλο το τι δειχνω εδω:/, δεν του ανοιγομαι τοσο, προσπαθω να του μιλαω γλυκα και να του δειχνω ενδιαφερον! αλλα φοβαμμαι μηπως παει αλλου αν ελαχιστοποιηθει η επικοινωνια μας, δεν του εκφραζω καμια ανασφαλεια ουτε τον κραταω,,,
Θα μου φύγει. Φοβάμαι μην πάει αλλού. Δεν είμαι δεδομένη. Πάντα τον κυνηγούσα.
Να γιατί ελαχιστοποιήθηκε η επικοινωνία. Με τόσο φόβο δεν υπάρχει χώρος για επικοινωνία.
οπως με κυνηγουσε τον κυνηγουσα....εκεινος χειροτερα... δεν τα εδειχνα αυτα ,.. απλα οποτε ειχε κατι εκει ημουν!! δεν υπηρχε και λογος να τον κυνηγησω με την εννοια την κανονικη,που εισαι τι κανεις οχι μην με αφηνεις κτλ... παντα εβγαινε και μονος του, δεν τον πιεζα πουθενα... τα χαλασα ολα μα ολα... και δεν ξερω αν θα το αντεξω..ειναι τοσο καλο παιδι και τα εκανα μανταρα,,,δεν λεω και εκεινος φταιει αλλα δεν μου εφταιγε σε τπτ να ξεσπασω πανω του, τεσπα παω δουλεια! γεια σας!
πφφφ απο οταν τα βρηκαμε μιλαμε λιγοτερο... δεν το μπορω... ποναει τοσο :'( http://www.youtube.com/watch?v=9JMYQ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=9JMYQ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=9JMYQ...eature=related
εχω αδιιαφορισει και δειχνει τελικα ενδιαφερον!! εν τω μεταξυ μιλατε μου καλε!!! πειτε κ αλλοι την γνωμη σας! συζητηση να γινεται να βλεπουν και αλλοι που εχουν ιδια προβληματακια ...