Originally Posted by
carrie
Με πηρε τηλεφωνο, μου ειπε οτι θα ξεχασει λεει το παρελθον, θα κανει σαν να με γνωρισε τωρα. (γιατι οπως ειπαμε το παρελθον μου φταιει για τις ανασφαλειες του). Εντωμεταξυ εμαθα και τελικα τι εγινε και ο κοινος μας φιλος και παλιος συμμαθητης με μειωνει σε τραγικα επιπεδα του ελεεινοτερου θηλυκου που εχει υπαρξει. Για οσους ειχαν διαβασει τα ποστ μου και σε αλλο θεμα, αποκαλυφθηκε τελικα οτι ΠΟΤΕ δεν ειχε σχεση με εκεινη την κοπελα, γιαυτο κι εγω δεν το ηξερα! Ελεγα κι εγω τοσο καιρο, δε γινεται στο σχολειο ολοι ξεραμε ποιος παιζει με ποια και τα παντα, επρεπε να το ειχα μαθει!! Αλλα του χαλασα λεει τη σχεση γιατι πηγαινα μαζι με αυτην σπιτι του οταν κανονιζανε οι δυο τους να βρεθουν!! Θα τραβηξω τις κοτσιδες μου!! Επαθα σοκ οταν το ακουσα αυτο, για αλλη μια φορα! Η αληθεια ειναι οτι μονο μια φορα πηγα σπιτι του μαζι της, στα γενεθλια του, το μεσημερι μετα το σχολειο για να του κανουμε εκπληξη με την τουρτα, γιατι τοτε εκανα λιγη παρεα με αυτην, και αυτος ηταν κοινος μας φιλος και οι δυο μας τον νοιαζομασταν (τρομαρα μας), αν και αυτος ηθελε αυτην ερωτικα και το ξεραμε ολοι, αυτη δεν τον ηθελε, και αυτο το ξεραμε ολοι, εμενα μου την ειχε πεσει και ειχε γινει φαση, αλλα δεν τον ηθελα για σχεση ποτε γιαυτο δεν θα του χαλαγα ποτε σχεση, φιλο ηθελα να τον εχω, και κατα τα αλλα εγω φταιω για αυτη τη σχεση που δεν εγινε ποτε, για αυτο το λογο.. Και ετσι με περιγραφει με τα χειροτερα λογια στον φιλο μου!!!!!!!! Δεν γινεται ρε αυτο ειναι το θεατρο του παραλογου!!!!!!!!!!!! Οκ να δεχτω οτι ηταν τοσοοοοοο ερωτευμενος με εκεινη και εριξε το φταιξιμο σε μενα για να μην παραδεχτει οτι η γκομενα τον εφτυνε, αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω τετοια συμπεριφορα... Στον πατερα της κοπελας με την οποια τα εφτιαξε μετα και ηρθε να ρωτησει τη μανα μου τι σοι φρουτο ειναι αυτος γιατι ηξερε οτι γνωριζομασταν απο το σχολειο και τη γειτονια, ειπα τα καλυτερα λογια (κακιστως απο ο,τι αποδειχτηκε). Γιατι να με μειωνει τοσο στον φιλο μου κιολας; Λες και του εχω σκοτωσει τη μανα πραγματικα.. Δεν την αντεχω αυτη την αδικια, να πρεπει να παλευω μετα απο 15 χρονια μεσα σε μια σχεση μου να αποδεικνυω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.. Τοσα ψεματα.. Δεν καταλαβαινω... :'(