Originally Posted by
isotiriatispsixis
Θεοφανία, ίσως και να ισχύει μέσα μου αυτό που λες και φυσικά ο μόνος τρόπος για να το εντοπίσω είναι να έρθω σε επαφή με αυτό. Δειλία ή απλή αδιαφορία με οδήγησε στο παρελθόν να σταματήσω την αναζήτηση μιας τέτοιας ενδοσκόπησης.
Αδιαφορία δεν είναι, ίσως λίγο δειλία, αλλά πολύ περισσότερο φοβία. Να σου πω όμως κάτι που ανακάλυψα στο ταξίδι μου στο χρόνο? Μεγαλώνοντας θα μετανιώσεις ΜΟΝΟ για πράγματα που ΔΕΝ έκανες.
Να το θυμάσαι αυτό.
Είσαι στην πιο όμορφη ηλικία και στερείσαι ότι πιο πολύτιμο: τον έρωτα.
Δεν μιλάω μόνο για το σεξ φυσικά.
Μιλάω για μια υπέροχη εμπειρία, ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να σου δώσει καμία άλλου είδους χαρά, είτε επαγγελματική, είτε κοινωνική, όχι γιατί είναι μεγαλύτερη σε ένταση, απλά διαφορετική και δεν υπάρχει περίπτωση να το βιώσεις αλλιώς
Σε ειδικούς ωστόσο που πήγα, οι απόψεις διισταντο για το ποια είναι η πραγματική μου σεξουαλική ταυτότητα.
Ο ειδικός θα βγάλει συμπέρασμα από αυτά που του λες και συ μέσα σου δεν θέλεις ούτε καν να φανταστείς πως είσαι γκέι και καταπνίγεις οτιδήποτε συναίσθημα σου επιβεβαιώνει αυτόν τον εφιάλτη και έτσι καταλήγεις στο ασέξουαλ.
Χρειάζεσαι ειδικό για να καταλήξεις στο συμπέρασμα όταν λες πως δεν σε ελκύουν γυναίκες, αλλά άντρες και κάπου εκεί το πνίγεις και δεν το προχωρας?
Όλο αυτό τότε, με έμπλεξε και με πλάκωσε ακόμα περισσότερο, με αποτελεσμα για ένα διάστημα να αρνόυμαι να είμαι δημιουργικός. Ευτυχώς, αυτό πέρασε και πλέον έχω επανέλθει εδώ και παρα πολλους μήνες στην υπερ-δραστηριοτητα της καθημερινοτητας μου.
Αυτό που είχα εκφράσει και σε παλαιοτερο ποστ είναι, πως αν ακόμα δεχτώ οτι είμαι ομοφυλόφυλος, αφου πλεον με έλκει οπτικά και μόνο και το ίδιο φύλο, η ελξη αυτή περιορίζεται εκεί, αφου οτιδήποτε επιπλέον μου φαινεται φαντασία και ίσως μαλιστα αρρωστημενη...
Εδώ θα χρειαστείς ειδικό. Βλέπεις την ανάγκη σου, το θέλω σου, αρρωστημένο. Έλεος φίλε μου. Ούτε παιδόφιλος είσαι, ούτε βιαστής για να νιωθεις αρρωστημένος. Πήγαινε λύστο και ζήσε όπως ακριβώς θες χωρίς τέτοιες μλκες στο κεφάλι σου.
Είναι κρίμα.