Κοπελιά βάλε ταπετσαρία!!ΔΑΓΚΩΤΟ!!Κ μπορεις να βαλεις κ σχεδια στον τοιχο σου, κ δε θα εχει κ ρωγμες το χρωμα αργοτερα!!!
Printable View
Κοπελιά βάλε ταπετσαρία!!ΔΑΓΚΩΤΟ!!Κ μπορεις να βαλεις κ σχεδια στον τοιχο σου, κ δε θα εχει κ ρωγμες το χρωμα αργοτερα!!!
είμαι κατά.
Αν δε δεις τον αλλο από κοντα δε γινεται τιποτα. εγω καταλαβαινω να μιλας με καποιον για ορισμενο καιρό, μετά ανταλλάζεις τηλεφωνο και μετα από κοντα. Αν ειναι να σου στελνει και να στελνεις μηνύματα εσαεί καλήτερα να ξεκοβεις και να ασχολεισαι εκει που εισαι με τους δικούς σου ανθρωπους και να μη σπαταλας το χρονο σου με αχρειαστα μηνυματα στον υπολογιστη.
Καλησπέρα!!!! Βλέποντας αυτό το θέμα είπα κι εγώ να γράψω την ιστορία μου! Δεν έχω γνωρίσει πολλά άτομα μέσω ίντερνετ, μόνο τρία άτομα! Τον έναν τον παντρεύτηκα και είμαστε μαζί εδώ και 4 χρόνια με δυο υπέροχα παιδάκια και τα άλλα δύο άτομα είναι οι καλύτεροι μου φίλοι! Θωρώ πως δεν παίζει ρόλο από που γνωρίζεις τον άλλον.... Εάν είναι να σου κάτσει η σχέση είτε φιλική είτε όχι δεν θα επηρεάσει από που έγινε η γνωριμία!! Αυτά λοιπόν από μένα!
ελπιζω κι εγω σε κατι παρομοιο, να παντρευτω καποια που γνωρισα εδω, αν κι εχω πολυ δρομο μπροστα μου, και δεν εχω αποφασισει ακομα αν θελω παιδια ή οχι...
Είναι ωραίο να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους μέσω ίντερνετ ειδικά όταν στην μέχρι τώρα ζωή σου δεν έχεις βρει ανθρώπους που πραγματικά ταιριάζετε. Το θέμα είναι ότι αυτές οι φιλίες πρέπει να περνάνε και στην πραγματικότητα για ν' αποκτούν σάρκα και οστά και να δοκιμάζονται αλλιώς παραμένουν πλασματικές, εικονικές, ψεύτικες. Εξάλλου στο ίντερνετ τα μέσα επικοινωνίας περιορίζονται στον γραπτό λόγο και πολλές φορές αυτά που λέμε παρεξηγούνται χωρίς λόγο, πράγμα που δεν θα συνέβαινε σ' έναν αληθινό διάλογο όπου υπάρχουν και άλλα μέσα επικοινωνίας που μας βοηθούν ν' αποσαφηνίσουμε αυτό που θέλουμε να πούμε. Ακόμα και skype να χρησιμοποιείς τίποτα δεν αντικαθιστά έναν face to face διάλογο.
Για εμενα η δικτιακη φιλια η εστω κουβεντα ειναι πολυ καλο για το προβλημα μου Δεν θα μπορουσα να πω πουθενα αυτα που λεω εδω, εδω μπορω να τα λεω οπως ειναι ομα φαντασου να σε γνωριζα εξω ,απο κοντα και να σου ελεγα αυτα που εχω πει εδω? οτι ειμαι πρεζακιας και τετοια θα εφευγες πετωντας οχι τρεχωντας ¨Ρ. Η ασφαλεια της ανωνιμιας και του οτι δεν ξερεις ποιος ειναι εμφανισιακα ειναι πολυ καλο. Φαντασου να τυχενε καποιος απο εδω μεσα που ξερει το προβλημα μου να τυχαινε να ειναι πελατης μου η εγω , τη θα εκανε? δεν θα τον εχανα η αυτος εμενα? Προσωπικα εδω εχω το ελευθερο να μην υποκρινομαι να μην ντρεπομαι τοσο οσο αμα σας εβλεπα μπροστα μου! Δεν θα μπορουσα α τα πω αυτα αμα εισουν απεναντι μου !
Προσωπικά η συμπεριφορά μου στο ίντερνετ δεν διαφοροποιείται από την συμπεριφορά μου στην πραγματικότητα. Αν θέλω ν' απορρίψω κάποιον θα το κάνω και στις δυο περιπτώσεις. Δυστυχώς όμως, αυτό που λες συμβαίνει και κάποιοι δείχνουν εικονική ανοχή σε τέτοια ζητήματα ενω στην πραγματικότητα θα συμπεριφερόντουσαν τελείως διαφορετικά. Γι' αυτό και λέω ότι πρέπει ν' αναπτύσουμε αληθινές σχέσεις.
Δεν φεύγουν όλοι οι άνθρωποι μόλις πεις κάτι τέτοιο ή παρόμοιο... Κι αν φύγει όταν θα τα πεις από κοντά θεωρώ πως αργά ή γρήγορα θα φύγει έστω κι αν είναι μέσω ίντερνετ. Οφείλεται στην προσωπικότητα του ανθρώπου και όχι στην ασφάλεια του διαδικτύου..
Όσο για την εμφάνιση σε πληροφορώ πως όταν συνάντησα τον άντρα μου για πρώτη φορά και αυτό έγινε 2 μέρες αφότου γνωριστήκαμε στο ίντερνετ, είπα πως είναι ο πιο άσχημος άντρας που έχω δει.. Κι όμως.... Δεν μετράει η εμφάνιση γιατί μέρα με την μέρα τον έβλεπα και πιο όμορφο και όχι φυσικά γιατί έκανε πλαστική!!!!!!!! Η χημεία σε 2 ανθρώπους δεν κοιτά ούτε ομορφιές αλλά ούτε εάν είσαι πρεζάκι κλπ. Ευελπιστώ κάποια στιγμή και στην αληθινή ζωή να είσαι αληθινός και να μην υποκρίνεσαι... Να νιώσεις ελεύθερος!
Συμφωνώ απόλυτα με τον Gypsy Cello!
Συμφωνώ μαζί σας. Στο ίντερνετ λόγω της ανωνυμίας μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και άνετα, να πεις αυτά που δε λες στην καθημερινή σου ζωή και να τα μοιραστείς μεσα σ΄ αυτη την ανωνυμία με άλλους. Μπορείς να κάνεις και πολύ καλές γνωριμίες, να κανεις τις καλητερες φιλίες, ίσως και να γνωρισεις και τον άνθρωπο της ζωής σου. Η ταυτιση δυο ανθρώπων ξεκινα από την καλή επικοινωνία μεσα από την ανταλλαγη μηνυματων σε ενα σαητ, την αλληλοκατανοηση και αλληλοσυμπλήρωση. Το ιντερνετ είναι και χωρος πειραματισμού για τις σχεσεις, θα παρεξηγηθείς, θα ζητησεις αποψεις για θεματα στα οποια δε ξανοιγεσαι στην καθημερινη ζωή, θα πειραματιστείς στο πως ειναι η καταλληλη επικοινωνια με το αλλο φύλο και άλλα. Πιστευω ότι μπορείς να διακρινεις τον άλλο σα χαρακτηρα και σαν πνευματικο επιπεδο από τον τροπο που εκφράζεται στο διαδυκτυο, αφηνει έντονο το αποτυπωμα του.