Originally Posted by
giorgos panou
....δεν κανω τον σκληρο απλα μου την σπαει οταν με κοιτανε με λυπησει λες και ειμαι κανα αναπηρο!
κι ομως, αυτο εισαι.... και μαλιστα αναπηρο κατ επιλογην... μεγαλη υβρις προς την υπαρξη σου...
...
Μην σας κουραζω ,το θεμα ειναι απλο , λογο της καριερας της που ονειρευεται και- ευχομαι να την κανει- θα επρεπε οι γυρο απο αυτην να ειναι πολυ κιριλε ! και δεν θα ηταν καλο αμα ο δικος της μαθαινοταν οτι πινει! μηδεν συναισθημα λοιπον !
αν σε βολευει να σκεφτεσαι οτι ο λογος ειναι να φαινεται κυριλε στους κυκλους της, πιστευε το.
προσωπικα δεν θα τα ειχα ποτε με εναν εθισμενο στην ηρωινη γιατι δεν αντεχω τοσο χασιμο διπλα μου, δεν αντεχω εναν ανθρωπο που φτυνει στα μουτρα την ζωη του, που κρεμιεται ετσι για να τον κουβαλαει μια ουσια στην πλατη της για να μην αντιμετωπισει τα θεματα του, δεν μπορω να τον κοιταω και να με κοιταει στα χαμενα...
και πιστευω οτι μπορει και η κοπελα σου να σκεφτοταν τα ιδια κι οχι αυτο που βολευει εσενα.. και αυτο αγαπητε αν θες να ξερεις, ειναι υγεια και οχι ελλειψη συναισθηματος.
Δεν με νοιαζει ,καλα να ειναι παντα! μετα γνωρισα πολυ ποιο αξιολογες κοπελες απο αυτην! αλλα και χειροτερη! δεν ξερω ! τελικα οσο πιο ομορφη ειναι μια κοπελα τοσο πιο εγωιστρια ειναι! απλα προσεχω και δεν ανοιγομαι ευκολα! και οχι μονο εγω αλλα οποιος μπορει και δεν φενεται ακομα αυτο κανει!
εγωισμος ειναι να θελει να εχει διπλα της εναν ανδρα που να θαυμαζει, αλλα δεν ειναι εγωισμος δικος σου να ανεχεται μια κοπελα που ξερεις μολις 6 μηνες, την προβληματικη επιλογη σου που μπορουσε να καταστρεψει και την δικη σου και την δικη της ζωη, ε?
ξανασκεψου τα φιλε..