Σε εσενα! Μου εκανες εντυπωση!
Printable View
Σε εσενα! Μου εκανες εντυπωση!
Παντα ειχα απορια τι γευση μπορει να εχει το ανθρωπινο κρεας.
Εχω ακουσει οτι ειναι εθιστικο,αν και δεν νομιζω να ισχυει.
Παντως εγω δν ξερω αν θα ετρωγα.η γευση των κρεατων π εχω φαει(και ειναι πολλα) δεν μου αρεσει...παντα για μια μικρη μπουκιτσα π θα φαω μπουκωνομαι ταυτοχρονα με 10 πατατες η πολυ ψωμι για να μη καταλαβω κρεας.
Υποθετω πως αν ηταν να πεθανω απο ενστικτο επιβιωσης θα ετρωγα.
Αν θέλεις σοβαρή απάντηση θα σου πω ότι υπάρχουν ακόμα φυλές κάπου στα βάθη της Αφρικής που το κάνουν. Και άλλοι άνθρωποι από ανάγκη επιβίωσης το έχουν κάνει κ 'γω το ίδιο θα έκανα αν και νομίζω ότι μετά θα έκανα εμετό. Πάντως αν θέλεις ποικιλία στην διατροφή σου δοκίμασε κρέας καρχαρία, ο μπαμπάς μου που έφαγε σε ταξίδι του στην Αυστραλία μου είπε ότι είναι πολύ καλό.
fae galaio :) aderfaki tou einai ,pou na trexoyme twra sthn aystralia kommataki makria einai ,alla einai kaloooo :P
Λένε πως η κατανάλωση ψαριών κάνει καλό στην ψυχική μας υγεία! Χωρίς αστεία!
αυτό δεν το είχα ακούσει ποτέ! Εγώ έχω ακούσει για τις μπανάνες ότι έχουν σεροτονίνη.
exei anoixei h Anzik ena thema sxetiko me ayto poy rwtas xwris plaka ,alla twra den mporw na to brw
alla nai ta fish kanoun kalo ,kai oi bananes plousies se kalio ,alla ektos apo ayta thelei kai ligo sun open heart and our courage to move on :)
ta lew gia na ta akouw kai gw twra
kalhnyxta
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...3aezFoByzLPmPQ
Και καλά, ιστορίες κανιβαλισμού έχουμε ακούσει διάφορες... αξέχαστη μένει αυτή προ ετών με το γερμανό που έψαχνε διακαώς κάποιον να τον φάει! και τα κατάφερε τλκ, φαγώθηκε, θυμάστε?