Originally Posted by
RainAndWind
Stand by your truth carrie. Ούτε κάτι το αμαρτωλό είναι που έχεις φαντασιώσεις, ούτε μεμπτό. Και το ότι το είπες στο σύντροφό σου καθόλου δε σημαίνει πως τον απατάς, ούτε πως τον προδίδεις. οκ, ζήλεψε. Θέλει να είναι ο ένας και μοναδικός για σένα, να σου προσφέρει τα μέγιστα, μπορεί να ήρθαν όσα εξομολογήθηκες σε κόντρα με τον εγωισμό του, να πληγώθηκε λιγουλάκι, μεγάλος άνθρωπος είναι, θα το ξεπεράσει. Εσύ δεν προκάλεσες ό,τι νιώθει, του το προκάλεσαν τα γραμμένα του, οι αντιλήψεις, ίσως και κάποια του βιώματα και ανασφάλειες.
Κάρι μου, αμαρτωλή μοιχαλίδα δίχως να ήσουν ποτέ, λολ, μην το παίρνεις κατάκαρδα και σου φορτώνεις ενοχές για ό,τι είναι φυσικό και κοινότατο. Δεν εγκλημάτισες, δεν είσαι υποχρεωμένη να απολογηθείς καν. Είναι αυτός όμως, που υπερέβαλλε, που άφησε να σε χάσει γιατί δεν έμεινες μέσα στην εικόνα που είχε για σένα, και που στιγματίζει το δικαίωμά σου στην ελευθερία της φαντασίας. Εξάλλου, όταν φτιάχνεσαι γίνεσαι και φωτιά στο σεξ, ε, από το τούρμπο ωφελήθηκε κι αυτός λιγουλάκι δω που τα λέμε.
Τι γίνεται τώρα, γιατί ότι το είπες δεν αλλάζει, ούτε ότι θύμωσε. Το είπες, θύμωσε, τέρμα. Δε θα είναι πάντα θυμωμένος φαντάζομαι. Όταν λοιπόν ξαναγίνει προσπάθεια προσέγγισης, τότε ρίξε ένα πλάνο βλέμμα, ένα χαμογελάκι πονηρό και διαβεβαίωσέ τον πως αυτός σου κάνει έρωτα, όχι ο Μπραντ Πιτ, γιατί ο Μπραντ δεν είχε ποτέ πρόσβαση στο κρεβάτι σου, μόνο στο μυαλό σου. Πως και να σου το ζητήσει ακόμη ο Μπραντ εσύ θα βροντοφωνάξεις ουστ ξανθέ κοπρίτη (με τους κοιλιακούς φέτα), που με κερατώνεις με την Αντζελίνα τόσο καιρό και δεν έπαιξες και καλά στην τελευταία σου ταινία!
Επίσης, παίξτο έξυπνα, γιατί πάει για δικό του σφάλμα κρίσης και υπερβολή να σε φέρει σε θέση απολογίας και να αρχίσεις να αραδιάζεις πότε και πόσες φορές πήγες με τον Μανώλη από το Αίγειο, πόσες και πότε και τι χρώμα σώβρακο φορούσε ο Τίμος από τα Γρεβενά, αν σου είχε ζητήσει να παντρευτείτε και αν οι τότε οργασμοί σου ήταν ανάξιοι σχολιασμού. Γνωστά και τετριμμένα. Με συγχωρείς, αλλά το παρελθόν μου δε σε απειλεί σε τίποτε, και όπως δε ζητάω να μου υπογράψεις δήλωση του 105 για τα σώματα που αγάπησες, το ίδιο θέλω και απαιτώ και από σένα. Δηλαδή, όταν δεν, δεν και δεν υποκύπτω σε χειρισμούς και guilt τρίπινγκ.