Originally Posted by
ΜΑΡΙΑ.Α
πρεπει να κανεις υπομονη!καλο ειναι να ξεκινησεις ψυχοθεραπεια.αυτο θα σε βοηθεισει στο να μεινεις σταθερη και να μην εχεις τα πανω κατω!κατι προκαλει τις μεταπτωσεις αυτες σε τοσο συντομο διαστημα!πρεπει να το ψαξεις μεσω ψυχοθεραπειας,γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια?κανονικα απο την στιγμη που ακολουθεις τηναγωγη σου θα επρεπε να προλαβαινες τοσο αποτομες αλλαγες!και εγω επεσα σε καταθλιψη αλλα οχι με τοση δυστιχια!ημουν κλεισμενη μεσα για μηνες αλλα δεν αισθανομουν οτι θελω να πεθανω και τετοια!με βοηθησε και με βοηθαει η ψυχοθεραπεια!μου εξηγησε ο ψυχοθεραπευτης μου οτι επεσα σε καταθλιψη μετα το επεισοδιο μανιας γιατι θρινουσα για την χαμενη μου υγεια!ηταν κατι πολυ βαρυ για μενα το να αποδεκτω την διπολικη και με εριξε στην καταθλιψη!η ψυχοθεραπεια μας κανει πολυ μεγαλο καλο,γνωριζουμε τον εαυτο μας και μαθαινουμε να συμβιωνουμε με την διπολικη και αυτο μας κανει να μην εχουμε και τα πανω κατω!
δεν επιτρεπεται να παρακολουθησαι απο γιατρο και να επεσεσ τοσο πολυ!ποσο συχνα πας στον γιατρο σου?κατι δεν πηγε καλα!
η'εσυ δεν εδωσες την πρεπουσα συμασια στα συμπτωματα η'ο γιατρος σου δεν ειναι καλος!