-
ρε συ κ μένα δε μου φαίνεται τίποτα κ εγώ βλέπω καμία φορά τσόντες με μεγάλες αλλά μ αρέσουν τα πιπίνια αυτό που μ φαίνεται κάπως είναι με τους τρανσέξουαλ αλλά κ πάλι μπορεί να πήγε κατά λάθος εκεί από περιέργεια όσο για τα μπούρδελα πάλι η περιέργεια ίσως είναι η αιτία όλα αυτα πάντως δεν σημαίνουν ότι δεν σε θέλει σε καμία περίπτωση
-
Και εγώ θα σου έλεγα να ηρεμήσεις, και να του δώσεις μια ευκαιρία να σου εξηγήσει και να μιλήσετε. Μπορεί και να μην συμβαίνει τίποτα απο όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Δυο χρόνια είσαστε μαζί, νομίζω ότι ο άνθρωπος αξίζει αν μη τι άλλο έναν καλύτερο...χωρισμό. Μιληστε και αν εσυ δεν μπορείς να τα "σηκωσεις" όλα αυτά, φύγε. Αλλά μιλήστε
-
Να σου πω κάτι βρε κορίτσι?εάν έβλεπε που και που καμία τσόντα δε θα ήταν κάτι μεμπτό...το να κάθεται 38 χρονών άντρας να κάνει ολόκληρες λίστες με τσόντες που έχουν μέσα από τρανσέξουαλ μέχρι σεξ με ζώα..τι να σου πω..εμένα μου φαίνεται too much..και σίγουρα θα έπεφτε στα μάτια μου ένας τέτοιος άντρας..δηλαδή στο σεξ με ζώα τι ακριβώς το καυλωτικό βρίσκει?ή στα μπουρδέλα να κάθεται να ψάχνει..στα μπουρδέλα πηγαίνουν τα 15χρονα όχι άντρες ώριμοι, που τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και το ταίρι τους.Εγώ έτσι πιστεύω..ο φίλος σου έχει θεματάκια να λύσει...οι πιο ευνουχισμένοι άντρες είναι αυτοί που τη βρίσκουν με κάτι τέτοια...πονάει, γιατί ήσασταν δύο χρόνια μαζί..αλλά εσύ μπορείς να το ξεπεράσεις και να ξαναεμπιστευτείς? εάν ναι, τότε οκ και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα..
-
Συμφωνω παρα πολυ με την βοιντ.. Ο φιλος σου εχει θεματακια να λυσει και πιστευω οντως οτι "οι πιο ευνουχισμένοι άντρες είναι αυτοί που τη βρίσκουν με κάτι τέτοια". Εχει θεματα με τη σεξουαλικοτητα του, και φυσικα οπως σου ειπε ντρεπεται για αυτα, οπως και να μιλαει για αυτα, που προφανως δεν θα εχει μιλησει σε κανεναν. Αν ενδιαφερεσαι λοιπον μπορεις να του κανεις μια ωραια κουβεντουλα σχετικα με το θεμα σεξ, αυτοικανοποιηση και τι τον φτιαχνει σε τσοντες και φαντασιωσεις, πως νιωθει για αυτο, τι εξηγησεις δινει, αν θα ηθελε να το αλλαξει, αν νιωθει αρκετα αντρας και αρκετα ποθητος, κτλ κτλ κτλ, αν και επειδη ειναι αντρας το βλεπω χλωμο να σου ανοιγεται. Αλλα αν ενδιαφερεται για σενα ισως το κανει.
-
Ο καθένας έχει τις απόψεις του σχετικά με το τι είναι μεμπτό, κατακριτέο, ή 'ανώμαλο', αυτό όμως δεν σημαίνει ότι από ένα ιστορικό αναζήτησης μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το τι φτιάχνει τον καθένα, τι προτιμά, τι εμμονές έχει ή τι θα ήθελε να κάνει / τι κάνει στην πραγματικότητα! Πόσο μάλλον να τον πούμε ανώριμο ή προβληματικό με τον εαυτό του, με τη σεξουαλικότητά του και με προβλήματα στη σχέση του, έλεος βρε παιδιά... Όλα έχουν τη σημασία τους, αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε μεμονωμένα και να βγάλουμε πόρισμα. Καταλαβαίνω το σοκ και την αμφιβολία που δημιουργείται αλλά μια δεύτερη σκέψη και μια συζήτηση με τον άμεσα ενδιαφερόμενο δεν βλάπτει.
-
Συμφωνώ με τη Μαρίνα. Δεν είναι σωστό να βγάζει κανείς τόσο εύκολα συμπεράσματα για κάποιον με τόσα λίγα στοιχεία. Και μάλιστα να τον χαρακτηρίζουμε ήδη ανώριμο, ευνουχισμένο κλπ. Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι.
-
τελοσπαντων, πες οτι ειναι νορμαλ να εχεις προτιμηση σε μεστωμενες, τρανς και ζωα, ειπα κι εγω οτι μια κουβεντουλα θα ηταν καλη, αλλα η σιωπη του δεν ειναι λιγο ενοχη;; Ετσι απλα αφηνεις να φυγει η σχεση σου δυο ετων, με δυο συγνωμες, και συγνωμες για τι πραγμα δεν καταλαβα;; Επειδη ειδε καποια σαιτ;
-
Νομίζω οτί έχει εξαφανιστεί γτ δεν έχει πρόσωπο να σε αντικρίσει και ντρέπεται...ίσως δεν μπορεί να σου δώσει εξηγήσεις ή μπορεί να καταλαβαίνει το σοκ που περνάς και δεν ξέρει τι να κάνει γι αυτο...