Originally Posted by
Dark_Corner
Α. Είναι καθαρά θέμα τύχης.
Β. Δεν ταιριάζουν τα τσάκρα μας.
Γ. Είμαι των άκρων και δεν δέχομαι συμβιβασμούς.
Δ. Είμαι τόσο γαμάτη και εκείνοι τόσο τυφλοί που δεν το βλέπουν.
Ε. Αλλοι 1500 λόγοι ανευ σημασίας.
πολυ ωραια! εαν πιστευεις καποιο απο τα παραπανω, η ολα μαζι, τα πραγματα ειναι.... αν μη τι αλλο, ξεκουραστα. sit back and wait... καποτε θα βρεθει το σωστο τσακρο :Ρ
Αγαπητή Remedy πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές ή απλα τυχαίνει ή κατι φταίει με μενα..Who knows...? Μπορώ να σου πω τι πήγε στραβά με κάθε φίλο που είχα...θα βοηθήσει αυτό? Θα βγάλεις πόρισμα αν φταίω εγώ ή οι άλλοι ή και οι δυο? Και αν το κάνεις σε τι θα χρησιμέψει? Το χω σκεφτεί πολλές φορές το θέμα και εχω καταλήξει οτι είναι απλά θέμα τύχης. Φαντάζομαι οτι σκέφτεσαι οτι μάλλον εγώ είμαι η αιτία.
οπως πολυ σωστα σχολιασες, γνωριζεις ηδη οτι ΣΥΝΗΘΩΣ φταινε και οι δυο πλευρες, εστω και δυσαναλογα...
και οχι, δεν σκεφτηκα κατι συγκεκριμενο περι του φταιξιματος σου η οχι, ουτε εχει σημασια να μου πεις εμενα, τι ακριβως συνεβη με καθε γνωριμια, πως εξελιχθηκε,τι ανταλλαχθηκε, κλπ... εχει σημασια ομως κατα την γνωμη μου, να το επεξεργαστεις μονη σου για να βρεις, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, το δικο σου μεριδιο ευθυνης σε αυτο που σου συμβαινει... να βρεις τι δεν σου αρεσει στον εαυτο σου, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ και να το βελτιωσεις. αν ΔΕΝ υπαρχει ομως και εισαι ενα ακομα αθωο θυμα, τοτε παμε παλι στις επιλογες Α,Β,Γ,Δ, αλλα και Ε.
Αλλά θα σου κάνω μια ερώτηση πόσοι φίλοι έχουν περάσει απο την δικη σου ζωή και απο την ζωή του καθενός και δεν έχετε ξαναμιλήσει απο τότε? Υπάρχει μήπως κάποιος αριθμός που λέει οτι αν τον ξεπεράσεις φταίς εσύ? Απ οσο ξέρω όχι. Μερικές φορές δεν υπάρχει γιατί..shit happens.
εδω ειμαστε. ακριβως επειδη υπαρχουν τετοιοι φιλοι στην ζωη μου, και το εχω επεξεργαστει, και ξερω με ακριβεια χιλιοστου, που εφταιξα εγω και που αυτοι, εχω καταληξει στο συμπερασμα, οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα και στις ζωες των αλλων ανθρωπων να συμβαινει κατι αναλογο, γιαυτο και σου προτεινα τα παραπανω...
Υ.Γ Για να μην παρεξηγηθώ χαίρομαι που απάντησες και που απαντάει ο καθένας εδώ, δεν έχω αρνητική πρόθεση, συζήτηση κάνουμε. :)
ασφαλως, ναι. καθολου δεν παρεξηγηθηκα :)
.....