Originally Posted by
oneiro-sto-xrono-xameno
Void, δε μου λες όμως τι έγινε με την αλλαγή ζωής της κοπέλας (όχι ότι με ενδιαφέρει), αλλά όταν παρατάει τη δικηγορία και πάει να γίνει σεφ, (μαγκιά της αφού αυτό είναι που της άρεσε) όπου εκεί βρίσκει άτομα με ταλέντο στην υποτίμηση των υφισταμένων τους κλπ κλπ... μετά το σταμάτησες χωρίς να πεις αν τελικά η κοπέλα πέτυχε στο χώρο της γαστρονομίας. Επαναλαμβάνω, όχι ότι με ενδιαφέρει, απλά μένει μισό το παράδειγμα που μου δίνεις...
Καλησπέρα όνειρο..λοιπόν, ο σκοπός που σου παρέθεσα την ιστορία δεν ήταν για να δώσω έμφαση στο τι τελικά έγινε αλλά για να σου δείξω ότι πολύς κόσμος, στην ηλικία τη δική σου και τη δική μου (εγώ είμαι 28) έχουμε κάνει λάθη ως προς το θέμα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τα οποία οφείλονται καθαρά στους γονείς.Όταν δίναμε πανελλήνιες, εννοείται ότι δε μας ρώτησε κανείς τι θέλουμε πραγματικά να κάνουμε.Όπως σε σένα είχε επιπτώσεις έτσι είχε και στην ιστορία της κοπέλας, το έκανα περισσότερο για να σου δείξω ότι δεν είσαι μόνος.Όπως και να έχει, από το 2004 μέχρι σήμερα δεν πιστεύεις ότι είναι πολύς ο καιρός για να είσαι πεσμένος ψυχολογικά και σε απραξία?τουλάχιστον εγώ έτσι έχω καταλάβει, με τα λεγόμενά σου, ότι επί της ουσίας δεν κάνεις τίποτα...πως λοιπόν να μη σε πάρει χειρότερα από κάτω?το έχεις αφήσει να χρονίσει πολύ βασιζόμενος σε κάτι στο οποίο δεν ήξερες καν πως θα ήταν αν το ακολουθούσες επαγγελματικά.
Και όσο για το αν είχα μια καλή ζωή και έβγαζα λεφτά τωρα, ναι, πάλι τον ίδιο θυμό θα είχα αν μάθαινα την ιστορία αυτή.
θα είχες θυμό αλλά όχι ικανό να σε καθηλώσει τόσα χρόνια..θα είχες προχωρήσει και ίσως θα είχες βρει και μια μέση λύση για να ασχοληθείς ξανά με το μπάσκετ (το 2004 δεν έγινε το όλο σκηνικό ?ήσουν μικρός ακόμα , μπορούσες να ξανασχοληθείς)
Δεν υποχρεώνω κανέναν να με πιστέψει, αλλά έτσι είναι.
Εννοείται ότι δεν υποχρεώνεις κανέναν να σε πιστέψει.Εμείς εδώ που απαντάμε ουσιαστικά λύση προσπαθούμε να βρούμε σε κάτι που σε απασχολεί.Δεν υπάρχει καμία ιδιοτέλεια πίσω από αυτό.
Επίσης το μπάσκετ δεν το παράτησα λόγω προπονητή, το παράτησα λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε.
Επιμένω: το κλίμα που είχε δημιουργηθεί, εφόσον το μπάσκετ το αγαπούσες τόσο πολύ, ήταν αρκετό για να σε κάνει να το παρατήσεις?
Τον προπονητή μου τον εκτίμησα παραπάνω από όσο τον εκτιμούσα στην αρχή όταν μου εξομολογήθηκε τι είχε γίνει. Γιατί είχε τα κότσια να έρθει να το πει τόσα χρόνια μετά. Γιατί ένιωθε ότι είχε κάνει κάτι που δεν έπρεπε, παρόλο που δεν ήξερε τι συνέπειες είχε πάνω μου.
Καλά ο προπονητής υπήρξε μεγάλος παπαρίδης και στις δύο πιο σημαντικές φάσεις της ιστορίας. Ήταν εντελώς αντιδεοντολογικό που σε έδιωξε και εντελώς ανεύθυνο εκ μέρους του που στο αποκάλυψε μετά από τόσα χρόνια.Ενιγουει.
Τέλος, τη σχολή που παράτησα, την παράτησα 1ον επειδή τσαντίστηκα με όλο αυτό που είχε στηθεί. Και αν δεν την παραταγα τότε που το έκανα, σίγουρα θα την παράταγα λίγο καιρό αργότερα. Γιατί πολύ απλά όπως έγραψα και πιο πάνω, δε μου άρεσε.
Οκ δε σου άρεσε η σχολή.Και τώρα δηλαδή που δεν έχεις έστω το κωλόχαρτό της είσαι καλύτερα?Ένα πτυχίο σου δίνει πρόσβαση σε διαγωνισμούς..οι διαγωνισμοί σου δίνουν δουλειά και η δουλειά λεφτά...και τα λεφτά????οικονομική ανεξαρτησία, ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία.
Όσο για την ερώτησή σου γιατί δε δήλωσες άλλη, πιστεύω ότι αν βάλεις λίγο το μυαλό σου να δουλέψει θα μπορούσες να έχεις μια πιθανή απάντηση του στυλ "δεν κατάφερε να γράψει καλά". Που τυχαίνει να είναι και η σωστή. Και πριν με ξαναρωτήσεις, όχι δεν έδωσα μα φορά μόνο πανελλήνιες.
Το μυαλό μου κοντεύει να κάψει φλάτζα από τις υπερωρίες που δουλεύει οπότε μερικές φορές το αφήνω να υπολειτουργεί λίγο μπας και ανακτήσει το χαμένο έδαφος :-) Από τον τρόπο με τον οποίο γράφεις (ειδικά η ορθογραφία σου) είχα καταλάβει ότι δεν είσαι ένας από αυτούς που "δεν κατάφεραν να γράψουν καλά".Μου κάνει εντύπωση...
EDIT: τη σχολή την παράτησα όταν έμαθα τι έγινε, όχι πιο πριν.
Ναι, ξαναδιαβάζοντας το ποστ αυτό βλέπω.Μπερδεύτηκα.
Ερώτηση:τη σχολή θα την τελειώσεις τελικά?