Ειρηνη μου σου παραθετω τα λογια του ΚΑΒΑΦΗ:
και αυτο στο λεει ενα ατομο που ξεφτυλισε την ζωη του στο επακρον...Quote:
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις".
Printable View
Ειρηνη μου σου παραθετω τα λογια του ΚΑΒΑΦΗ:
και αυτο στο λεει ενα ατομο που ξεφτυλισε την ζωη του στο επακρον...Quote:
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις".
Γεια σας παιδια ελπιζω να ειστε καλα γιατι εγω δεν ειμαι..
Παλι με πιασαν τα νευρα μου απ το πρωι με νευρα ξυπναω κ παει στραβα ολη η υπολοιπη μερα ειναι de facto αυτο το χω παρατηρησει ... ημουν παλι σε εκνευρισμο κ ενταση κ δεν ξερω γαμωτο τρωγομαι με τα ρουχα μου ολα μου φταινε ξεσπαω σε ολους ακομη κ σε ατομα που αγαπαω κ δεν μου φταινε σε τιποτα να εισπραττουν τη μαυριλα μου, αλλα δεν το κανω εσκεμμενα, δεν ειμαι εκ φυσεως ετσι, δεν ειναι αυτος ο χαρακτηρας μου, αλλα μ αυτα που περναω νιωθω χαλια κ αδικημενη κ μου φταινε ολοι κ ολα γαμωτο....
Συνεχως ψαχνω αφορμη για καυγα εχω μαλωσει με ενα σωρο κοσμο κ το προκαλω εγω κ μετα αισθανομαι ασχημα κ κλαιω κ στενοχωριεμαι για την καταντια μου κ μισω τον εαυτο μου κ θελω να πεθανω... ξερω οτι καποιοι κατα βαθος με αγαπανε για αυτο που ειμαι αλλα τους πληγωνω ασυναισθητα κ μετα οταν ηρεμω νιωθω ασχημα γαμωτο... αλλα σ αυτο δεν φταιω εγω, οι αλλοι δεν εχουν τα προβληματα μου κ επισης οπως ειπα αυτη η συμπεριφορα μου βγαινει απο αδυναμια ισως κ αμυνα κ αρνηση να αποδεχτω τη πραγματικοτητα που ειναι δυσαρεστη, δεν ειμαι εκ φυσεως ουτε κακια, ουτε σνομπαρα, ουτε ψωνακι...
Εχω φτασει σε σημειο "γεια" να μου πει ο αλλος κ να θελω να τον χωσω μπουνια, κατεβηκα σημερα κ με λεει η διαχειριστρια "καλημερα" κ την απανταω αγρια "που την ειδες ρε??" μετα πηγα σχολη να παρω κατι κ τα πηρα αγρια με τη γραμματεια που ειναι μπουρδελο η κατασταση κ σε ειρωνευονται κ σου τη σπανε αλλα απο δω κ περα οποιος μου τη σπαει θα του τη σπαω κι εγω κ μετα με 5 φιλες για να ξελαμπικαρω πηγαμε κοσμοσ κ ζαρα κ εκει επαθα φρικες με τα ρουχα γιατι ορισμενα δεν μου μπαινανε κ με επιασε παλι η εμμονη με το διατροφικο κ το παχος γαμωτο ολο μικρα νουμερα εχουν κ δεν μπορουσα να καταλαβω αμα παχυνα η οχι ρωτουσα τα κοριτσια αν παχυνα κ μου λεγανε "δεν ξερω" κ τσαντιστηκα γιατι μαλλον παχυνα αλλα δεν το λενε για να μη με τσντισουν κ με πληγωσουν.. αλλα εγω γαμωτο θελω να ακουω την αληθεια οσο κι αν ποναει.... κ κοιταζομουν κ στον καθρεφτη αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτο που εβλεπα κ αμα ειναι αληθινο κ δεν εχουν βαλει καθρεφτες που σε δειχνουν πιο αδυνατη για να βαυκαλιζεσαι εσυ κ να πουλαν αυτοι τα ρουχα τους.... με αποτελεσμα αυτες να παρουν πραγματα κ να καμαρωνουν για τα ρουχα τους κ ποσο τους πανε κ ποσο θεες κ γκομεναρες ειναι κι εγω να φυγω μες στα νευρα....
κ μετα πηγαμε για μπουγατσα κ εκει κι αν δεν με επιασε το διατροφικο !!! δεν ξερω πως ειμαι με ολα αυτα που τρωω, εχω φρικαρει !! μεχρι κ στο κουλουρι που τρωω βγαζω το σουσαμι κ μετα το τρωω..
μου τη σπαν κ ο κοσμος να περπατας εσυ κ να πεφτουν πανω σου, θαρρεις κ εχουν στραβομαρα.. οπως κ μες στα αστικα με την πηχτρα κ τη μποχα κ αηδιαζω.. θελω να τους διωξω ολους κ να μεινω μονη μου.... τα παντα μου τη σπαν...
παλι χαλαστηκα σημερα, αλλη μια "ωραια" μερα περασε... shit....
Σοφό αυτό που είπε ο ποιητής.Quote:
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις"
Κρίμα που πολλοί από μας φαίνεται πως κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Είναι να μη γίνει συνήθεια το λάθος.
Ειρηνη μου,
ειχες αναφερει σε προηγουμενο ποστ σου οτι νιωθεις την αναγκη να μεινεις μονη με τον εαυτο σου για να ηρεμησεις.
μπορεις λοιπον αφου νιωθεις αυτη την αναγκη,να το κανεις για καποιο α' χρονικο διαστημα (χωρις ενοχες), γιατι απ'οτι καταλαβαινω κατι τετοιο θα σε βοηθησει σε αυτη τη φαση.
αλλα μην ξανακουσω για ξυραφια , 8 λεξοτανιλ μαζεμενα κλπ κλπ γιατι κανονισε την πορεια σου μικρη θα ερθω αεροπορικως Σαλονικα με την πρωτη πτηση να στα ψαλω ενα χερακι και απο κοντα!!!!:p
χαχαχαχαχαχα ελα ρε δεν σε φοβαμαι !!!!! χεχεχε πλακιζω!!! :)
ρε συ ναι νιωθω την αναγκη να μεινω μονη μου ενα διαστημα, να τα βρω με τον εαυτο μου, κ αυτο θα κανω.... ναι οπως τα λες, θα με βοηθησει σ αυτη τη φαση που περναω....
τωρα με το καλοκαιρι κ τα αμανικα κ τα στραπλες δεν μπορω γαμωτο να χαρακωθω αν κ το θελω πολυ αλλα κρατιεμαι να μην το κανω γιατι δεν θελω να βαζω γκετες η 10 βραχιολια στο καθε χερι..... οποτε προσπαθω να την καταπνιγω αυτην την αισθηση...
περα απ την πλακα αν ειναι βαθιες οι χαρακιες δεν φευγουν οι ατιμες γαμωτο... εχω ακομη καποια σημαδια απο περυσι το καλοκαιρι...
οσο για τα λεξοτανιλ δεν παιρνω ρε συ 8 !!! χαχαχαχα !!! μονο 1 λεξοτανουλι το βραδυ για το αγχος !!
ναι αυτο που λες το καταλαβαινω απολυτα γιατι ειχα εθιστει και γω σε αυτοκαταστροφικες συμπεριφορες και δυσλειτουργικους τροπους αντιμετωπισης των προβληματων μου.
ειναι πολυ δυσκολο ρε γαμωτο οντως να σταματησουμε να πολεμαμε τον ιδιο μας τον εαυτο.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!;)
Amelie ετσι ειναι οπως τα λες.. η μεγαλυτερη κ δυσκολοτερη μαχη ειναι αυτη που δινεις με τον εαυτο σου... κ ζεις με το φοβο αν θα την κερδισεις η θα χασεις.. ομως στη ζωη υπαρχουν πολλες μαχες, κ με μια ηττα δεν κρινεται ο πολεμος!!
Τεσπα, σημερα ξεκινησα μες στα νευρα αλλα κατεληξα ηρεμη!! Ειχα διαφορες δουλειες τεσπα κ κατεβηκα μονη μου αυτη τη φορα να δω κατα ποσο συγχυζομαι οταν ειμαι μονη μου, κ παλι το ιδιο τσαντιζομαι!! Μου τη σπασαν διαφοροι κ διαφορα (κλασικα πραγματα πλεον δεν λεω κατι καινουργιο!!) κ μετα για να ξελαμπικαρω αρχισα να περπαταω !! Επι 1 ωρα περπατουσα μες στη ζεστη, τοσο πολυ δεν το χω ξανακανει, αλλα μου βγηκε αυθορμητα κ αποφορτιστηκα!! Μου φυγανε μετα τα νευρα!!
Σας εχει τυχει εσας αυτο?? Δλδ να εχετε νευρα κ να βγειτε για βολτα αλλα εντονα πραγματα οχι χαλαρη βολτα κ μετα να ηρεμησετε κ να σας φυγει ο εκνευρισμος??
η γυμναστική βοηθάει γιατί εκκρίνονται ένδορφινεσ κ ήρεμεις κ προκαλεί ευεξία
ετσι ακριβως ειναι και εχουμε πολλες μαχες να δωσουμε ακομα στη ζωη μας.Quote:
Amelie ετσι ειναι οπως τα λες.. η μεγαλυτερη κ δυσκολοτερη μαχη ειναι αυτη που δινεις με τον εαυτο σου... κ ζεις με το φοβο αν θα την κερδισεις η θα χασεις.. ομως στη ζωη υπαρχουν πολλες μαχες, κ με μια ηττα δεν κρινεται ο πολεμος!!
εμενα μου συνεβη εχτες αυτο!Quote:
Σας εχει τυχει εσας αυτο?? Δλδ να εχετε νευρα κ να βγειτε για βολτα αλλα εντονα πραγματα οχι χαλαρη βολτα κ μετα να ηρεμησετε κ να σας φυγει ο εκνευρισμος??
ειχα μαλωσει με τους γονεις μου και πηγα για κατι δουλειες περπατωντας πολυ γρηγορα επι μια ωρα σχεδον.
γυρισα αρνακι απο κει που ημουν μαινομενος ταυρος!
Γεια σας κ παλι, λοιπον εχω παλι τρελα νευρα χειροτερα απο καθε αλλη φορα, αμελι αυτο το τελευταιο που λες εχω γινει, μαινομενος ταυρος (ειμαι κ ταυρος στο ζωδιο οποτε ετσι εξηγειται) , εχω αρχισει κ εχω επικινδυνες τασεις κ δεν μπορω με τιποτα να ηρεμησω ολη την ωρα παω πανω κατω, ειμαι υπερκινητικη κ νευριασμενη με τα παντα κ δεν θελει κ πολυ να γινει κατι, φοβαμαι δυστυχως πως κατι θα γινει κ δεν θελω να φτασω ως εκει...
Ειλικρινα αυτη τη στιγμη τρεμω παντου απ τα νευρα, με χει πιασει ταχυπαλμια κ δυσπνοια κ δυσφορια, ειμαι σε φαση η παραμικρη αφορμη να μου δωθει να παρεκτραπω κ ταυτοχρονα φωναζω κ ξεσπαω σε κλαματα....
Ηρθε ο φιλος μου σημερα κ ειχα τοσα νευρα κ ξεσπασα πανω του κ τον κλωτσησα κ παιδια ντρεπομαι για αυτο που θα πω αλλα με τραβηξε βιαια καλεσε ραδιοταξι κ με πηγε ο μαλακας στα εφημερευοντα στο ψυχιατρικο τομεα κ εγω τρομαξα κ εκλαιγα οτι δεν θελω να νοσηλευτω αλλα ευτυχως ο γιατρος ηταν καλος κ μου ειπε οτι δεν θα νοσηλευτω χωρις τη θεληση μου κ προσπαθουσε να με καθυσηχασει κ μου μιλουσε ηρεμα κ γλυκα κ με κανε να βαλω τα κλαματα ο μαλακας κ μου δωσε κατι χαπια αλλα σιγα μη τα παρω, ετσι νομιζει, ηρεμιστικα ειναι, εχω τα λεξοτανιλ ηδη, να τα κανω τι ???
ηταν πολυ προσβλητικο αυτο γαμωτο κ ειμαι μες στα νευρα τωρα κ κλαιω, δεν εχει δικαιωμα να με τραβολογαει ο μαλακας ντεμεκ "για το καλο μου" κ ποιος ειναι ρε επιδη τα χουμε παει να πει οτι θα ασκει κ εξουσια απανω μου?? θελω να τον εκδικηθω, τον μισω, μετα στο δρομο μονο που δεν πιαστηκαμε στα χερια παλι, με κρατουσανε να μη του ορμηξω, θα τον ελιωνα ειλικρινα μετα απο αυτο που μου εκανε , δεν τα σηκωνω εγω αυτα, με ποιο δικαιωμα ρε να με παει καπου θαρρεις κ ειμαι καμια γυναικουλα??
τον σκυλοβρισα κ τον ειπα να χωρισουμε κ με ειπε καιρος ητανε κ με ειπε χιλια δυο, τι *******, τι ψυχακι, οτι κ καλα ηταν ο μονος μαλακας που ασχολουνταν μαζι μου λες κ το κανε απο υποχρεωση ο ντενεκες κ οτι αρκετα ανεχτηκε κ δεν μπορει να με ανεχτει αλλο... κ χωρισαμε γαμωτο αλλα δεν ξερω αμα νιωθω για αυτον τωρα, ειμαι σε περιεργη κατασταση νιωθω το μυαλο μου να φορτιζει λες κ μπηκε στη μπριζα κ ενα τρεμουλο κ φοβαμαι μη παρεκτραπω...
Γαμωτο τι εχω παθει??? Ας μου γραψει καποιος κατι please, ας μου γραψει κατι θετικο το χω τοσο αναγκη...
Δεν ειμαι γαμωτο ουτε κακια, ουτε σκυλα, ουτε αυτο που βγαζω, κατα βαθος ειμαι πολυ ευαισθητη κ ευαλωτη κ αυτη ειναι η αμυνα μου...
Πειτε μου κατι, τι πιστευετε οτι ειμαι, πειτε ο,τι θελετε, θελω να ακουσω κατι please..............
Ολα τα στραβα μαζεμενα μου πεσαν σημερα, γιατι γαμωτο σε μενα ολα αυτα, τι μου συμβαινει??? :(
Έλα βρε Lacry.. με συγκινείς με αυτά που λες...
Θα φτιάξει το πράμα που θα πάει...
insect σε συγκινω?? δλδ?? τι εννοεις με αυτο ???
τοσο αξιολυπητη ειμαι πια??
Όχι ρε συ! Εννοούσα πως με γλύκανε αυτό το μήνυμα σου
Δεν ειμαι γαμωτο ουτε κακια, ουτε σκυλα, ουτε αυτο που βγαζω, κατα βαθος ειμαι πολυ ευαισθητη κ ευαλωτη κ αυτη ειναι η αμυνα μου...