-
rain γιατι δεν το βγαζετε ζουρλο?χιχι θα του πηγαινε,ο αντρας μου δεν αλλαζει γνωμη το ονομα του γατιου θα ειναι diesel τεσπα gyspy υπαρχει κ η περιπτωση να ηταν αρρωστο...δεν ξερω παλαιοτερα ειχα μια γατα ξερεις της γειτονιας πηγαινα γυμνασιο τοτε απλα τη ταιζα κ εβυχε αλλα δεν ετρωγε κ καλα μετα τη χτυπησε ενα αυτοκινητο κ τη πηγαμε στο κτηνιατρο μου ειπε οτι θα πεθαινε γιατι της ειχαν πεταξει με αεροβολο κ της ειχε κατσει κοντα στο λαιμο....η γατα πεθανε τοτε,τον ιουλιο ο γατος εχει κ το 2ο εμβολιο
-
Η δικιά μου ήταν καλοαναθρεμμένη απλά τον τελευταίο καιρό που και που έβηχε. Δεν νομίζω να πεθαίνεις από βήχα! Diesel ε; Δεν την γλυτώνεις τελικά!
-
οχι ουτε εγω νομιζω να πεθαινεις απο βηχα απλα μπορει να ειχε κατι κ εβηχε ποιος ξερει...diesel ετσι γραφτηκε κ στο βιβλιαριο του δε τη γλυτωσα χαχα αλλα οκ δε με πειραζει
-
A! Βλέπω ακολουθήσατε κάθε επισημότητα! Του πήρατε και ταυτοτίτσα με τα στοιχεία του; ;).
-
Οχι ρε συ μαλλον το βιβλιαριο υγειας με τα εμβολια της γατας εννοει, ε ram ?? :)
Btw μεγεια το ονομα κ να το χαιρεστε το γατονι !!!
-
κ τα 2 εκανα κ βιβλιαριο υγειας κ τσιπακι με το ονομα ετσι που στη περιπτωση κ το σκασει αν τον βρει κανεις να μου τον επιστρεψει,ηθελα να τον στειρωσω αλλα ο αντρας μου λεει να μη το κανουμε να βρουμε κ μια θυλικια περσιας να τον ζευγαρωσουμε μια φορα......
-
αυτο με το τσιπακι πρωτη φορα το ακουω!!! :) τι ειναι ακριβως ρε συ αυτο, του το βαζεις στο λαιμο κ αμα χαθει δινει σημα κ ειναι συνδεδεμενο με κατι αλλο?? σαν gps ενα πραγμα δλδ?? λολ εξηγησε μου παντως πολυ προχω μου φαινεται !!!!
συνηθως τα θυληκα τα στειρωνουν απ ο,τι ξερω αλλα αμα πχ την εχεις σε διαμερισμα κ δεν ερχεται σε επαφη με αρσενικους, δεν ειναι κ τοσο απαραιτητο!! α, ωστε με γατουλα περσιας ε?? τελεια ! αυτος τι ρατσας ειναι?? βεβαια θα πρεπει να περιμενετε γιατι 2 φορες το χρονο ζευγαρωνουν, μαρτιο κ μαιο περιπου, δλδ προς την ανοιξη!!
-
τσιπακι ειναι ηλεκτρονικο πολυ μικρο πραγματακι που του το βαζει ο γιατρος οχι σαν κολαρο αλλα μεσα απο το δερμα συγκεκρημενα κατω απο το αυτι αν καποιος το βρει κ τον παει στο γιατρο ο γιατρος θα τον περασει απο ενα μηχανημα κ θα δει τη διευθυνση κ το ονομα του ιδιωκτητη ο γατος μου ειναι περσιας γι αυτο θελω να βρω μια περσιας επισεις οι γατες ζευγαρονουν ολο το χρονο αλλα την ανοιξη εχουμε τις περισσοτερες γεννες τωρα αυτο για να στο εξηγησω πρεπει να το διαβασω κ να στο γραψω για να μη πω κατι λαθος...
-
α οκ καταλαβα!! ναι, οι γεννες ειναι 2 φορες, το ζευγαρωμα παιζει κ σε αλλες εποχες!!
να σε ρωτησω ποσο πληρωσατε για αυτο το τσιπακι να του το βαλει ο γιατρος?? με αναισθησια γινεται, δλδ ποναει λιγακι το γατι, η ειναι ανωδυνο??
πολυ προχω παντως, πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο!! (μαλλον εχω μεινει πισω χεχε!!)
-
μιλαμε για υπερσύγχρονα γατόνια!!! Εγώ ξέρω ότι ζευγαρώνουν κάθε 3 μήνες καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.
-
δεν ειναι εποδυνο για το γατι κ γινετε μπαμ μπαμ τωρα να σου πω εγω ημουν εξω απο την αιθουσα με τη κορη μου γιατι περημενε μια κυρια με το σκυλακι της κ η κορη μου δε ξεκολουσε οποτε δεν ειδα το περιστατικο ο αντρας μου ηταν μεσα κ μου το πε δεν του εκανε παντως αναισθησια,εμενα μου κανει καλυερη τιμη ο γιατρος γιατι ειμαι συχνη πελατισσα μου πηρε 30 ευρω...