-
Λυπάμαι πάρα πολύ για όσα απαράδεχτα Όλγα σχολιάζεις και στοχοποιείς τον κρίνο με βάση τη σεξουαλικότητά του, τις εμπειρίες του, το παρελθόν ή το παρόν του στον τομέα αυτό. Και τι έγινε λοιπόν που είχε φωτό με τιραντάκι και βάψιμο? Και τι έγινε αν είχε την τάδε ή τη δείνα σεξουαλική εμπειρία στη ζωή του με τρανς? Το να έχεις σεξουαλική επαφή με τρανς είναι κάτι βρώμικο και ανήθικο, κάτι υποτιμητικό κατά την άποψή σου? Τι ακριβώς του αφαιρεί αυτό και γιατί το χρησιμοποιείς εσύ ως χτύπημα κάτω απ' τη ζώνη? Τον κάνει λιγότερο κάτι? Ξέρεις (και έχω δηλώσει) πως όταν φεύγεις από μία σχέση που ένιωθες εγκλωβισμένη και χειραγωγούμενη, τότε το "με γειες" είναι κατάλληλο, βλέπω πως το ίδιο ταιριάζει και στον κρίνο εδώ, με γειες λοιπόν και σε κείνον.
Σκέψου αν εσύ ως γυναίκα, χαρακτηρίζοντας έναν άνθρωπο ως "γυναικούλα", έβρισες με τον τρόπο αυτό τον εαυτό σου έχοντας υιοθετήσει τη ματιά της πατριαρχίας πάνω στην υποτίμηση της γυναικείας φύσης. Δεν κάνεις τίποτε από το να γίνεσαι φορέας στερεότυπων και ταμπελοποίησης με βάση τις μαλακίες της καθωσπρεπικής και άκρατα συντηρητικής κοινωνίας που ζούμε.
Κρυφογκέουλας, γυναικούλα και τρανς υποτιμήσεις/δήθεν ρετσινιές, είναι όλα δείγματα ομοφοβίας, τρανσφοβίας και σεξισμού. Καλά. Καλάθια.
Αφήστε τη σχέση σας έξω από τα ταμπλόιντς ρε σεις (και για τους δυο σας αυτό) αλλά και μην υποκύπτετε σε κοινωνικές δαιμονοποιήσεις (όλγα για σένα αυτό και αν θέλεις σκέψου το)
-
κανε μου τη χαρη να μου κλεισεις την πορτα και να μη νοιαζεσαι αν ζω..τη βοηθεια σου δεν την γουσταρω,ελληνικα μιλαω.οσο για την κριση(δεν καταλαβα ποτε για τι ειδους κριση μιλας) την εχεις κανει καραμελα.
οτι αλλο ειπες απο εμενα ασχολιαστο.,δεν αξιζει να εχω κανεναν διαλογο μαζι σου.
αλλαζω τον τιτλο του νηματος και μπορεις να μιλας οσο θες αφου το εχεις αναγκη