εγω εχω σχιζοφρενεια και παιρνω εδω και δυο χρονια αμπιλιφαι των 30 και οδηγαω μια χαρα ουτε μειωμενα αντανακλαστικα ουτε τιποτα...
Printable View
εγω εχω σχιζοφρενεια και παιρνω εδω και δυο χρονια αμπιλιφαι των 30 και οδηγαω μια χαρα ουτε μειωμενα αντανακλαστικα ουτε τιποτα...
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΙΝω αλλα να σε ρωτησω λογικα προλαβες κ αποκτησες παντως οδηγικη εμπειρια μεγαλη χωρις να παιρνεις φαρμακα ε?
Οι γιατροι που πρεπει να επισκεφτεις για διπλωμα , ειναι οφθαλμιατρος κ παθολογος . Δεν εχεις κανα γνωστο παθολογο να σου γραψει οτι εισαι ΟΚ ? βιβλιαριο δεν ζητανε , αν πας εξω απο το υπουργειο , ( εδω στην Αθηνα υπαρχει ) , παντα υπαρχει το ' μαγαζι ' που σεξυπηρετει . Διπλωμα θα ππαρεις , δεν θα σου κανουν αντιντοπιν κοντρολ . Δλδ εγω που εχω κτθλψη κ παιρνω 7-8 ζαναξ την ημερα , κ κινουμαι με ταχυτητες ανω των 250 χλμ . πρεπει ναχω μειωμενα ανακλαστικα ? καθολου , οδηγαω πολυ καλα , ποτε ατυχημα .
Και μαλιστα στην ψυχωση ειναι πιο ευκολα τα πραματα , διοτι στην κτθλψη υποτιθεται οτι εχεις αυτοκτονικες τασεις .
φιλε στην ψυχωση δεν ειναι καθολου πιο ευκολα τα πραματα παντως γτ κ ειναι χειροτερη αρωστεια,κ συνοδευεται συνηθως με μειζων καταθλιψη,κ υπαρχουν κ στην ψυχωση αυτοκτονικες τασεις ενα σωρο
ΟΚ ,Δημητρη , δεν το ηξερα . Κακως απαντησα διοτι δεν ξερω τι ειναι η ψυχωση ,
ΚΑΛΑ εκανες κ απαντησες, κουβεντα να γινεται ειναι το σημαντικο
εγώ θα ήθελα να Είχαμε δικτατορία να ήμουν ΕΣΑτζής και να κάνω φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις, βούρδουλα, κρεμασμα ανάποδα, βούτηγμα σε βόθρο σε Ιωτάδες & τρελλούς
Aγαπητε zoltar που το παιζεις προστατευτης του ανθρωπινου είδους αν εσύ κολλούσες aids ή πάθαινες καρκίνο ή έμενες ανάπηρος θα ήθελες να σε πετάγαμε σε μπουντρούμια ή σε κελια ή στον καιάδα γιατί απόσο ξέρω κανείς δεν προεξοφλεί τη σωματική και ψυχική του ακεραιότητα εφόρου ζωής.να προσέχεις να μη σου τύχουν γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη για να νομίζεις ότι θα ζεις εφόρου ζωής στο πλανήτη γη και να λες αυτά τα πράγματα.
Άτυπα μπορείς να οδηγήσεις. Δε νομίζω να ελέγξουν το βιβλιάριο υγείας σου. Απόσο ξέρω χρειάζεσαι χαρτί από οφθαλμίατρο και αν δεν κάνω λάθος από καρδιολόγο, φωτογραφίες, μια υπογραφούλα και ελάχιστο διάβασμα για να περάσεις τα σήματα :) ( άσε που τώρα υπάρχουν και εφαρμογές για android κινητά καθώς και online. ούτε διάβασμα δε θέλει).
Να οδηγείς υπεύθυνα λελ