Quote:
Originally posted by sadsun
Καλημέρα παιδιά:)
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.Σας αισθάνομαι φίλους μου...Παραγματικά..Και πως να το πω..Έχω την έννοια σας.Θέλω να πάνε καλά τα πράγματα στις ζωές όλων.Και είμαι απόλυτα σίγουρη παιδάκια ότι έτσι θα γίνει.Ο \"άλλος\" όχι δεν με παρακολουθεί.΄Πιστεύω τυχαία ήρθε εκεί.Το θέμα μας όμως δεν είναι εκείνος και κανένας άλλος που μας κάνει να νιώθουμε διαλυμένοι.Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς.Εκείνος δεν έκανε τίποτα που δεν είχα επιτρέψει εγώ.Θέλω να πώ πως ποτέ δεν φταίνε τα ναρκωτικά για παράδειγμα απο μόνα τους.Ο χρήστης φταίει που επέλεξε να μπλέξει με αυτά.Έτσι δεν είναι?
Σκεπτόμενη όλα αυτά αποφάσισα πως δεν θα κατηγορήσω κανέναν για τα χάλια που βρέθηκα τον τελευταίο καιρό παρά μονο εμένα.Ο εαυτός μας παιδάκια είναι ένα μωρό νεογγένητο και το μόνο που του οφείλουμε είναι κανάκεμα και αγάπη.Και εγώ δεν με νταντεψα ποτέ.Ούτε με αγάπησα ποτέ...Και περίμενα η χαζή να με αγαπήσει κάποιος άλλος....Πως, πειτε μου πως να γίνει αυτό?Πως να πείσω πως εννοώ το \"σ\'αγαπώ\" αφου ποτέ δεν το είπα εγώ στον εαυτό μου?Μάλλον ούτε και εγώ ηξερα να αγαπώ και τώρα δειλά δειλά αρχίζω να μαθαίνω...Να με αγαπώ...
Σας φιλώ όλους!
tha po auto pou isxuei.fteei kai o euatos mas pou ton afinoume na xepesei toso kai na stenaxorithei gia atoma pou den axizoun alla fteei kai o allos panta pou mas ekmetaleuetai kai idika ta agna aisthimata kai tin agapi pou dixnoume.apla theloume na mas agapane kai emeis na antapodidoume kai to anapodo.dose xrono ston euato sou bgale to mialo apo ekei kai ola th apane kala.