Originally Posted by
RainAndWind
τρέλα η μέθοδος loveass (i love your ass) χαχαα, να, είδες πετράν, όλο τέτοια γράφω, όλο τέτοια λέω, όχι πες μου ειλικρινά, σου φαίνονται ΕΝΤΕΛΩΣ φυσιολογικές οι αντιδράσεις μου? Κάτι ξέρω γω που σου λέω, δεν είμαι δεν είμαι φυσιολόγικαλ. Οδηγώ και σε σκέφτομαι Ρεμ, ναι, και λατρεύω και το αυτοκίνητο γενικά και ειδικά, αλλά να πάω σε αγώνες καλύτερα να το χαίρομαι, δεν οδηγώ ούτε σε άγνωστες περιοχές, ούτε και μπορώ να το κάνω, γιατί όταν το τόλμησα γύρισα σπίτι κάθε φορά μετά από μισή μέρα οδήγησης, ή έχω κάνει και το άλλο, απηύδησα τελικά, παράτησα το αμάξι σε έναν τυχαίο δρόμο και γύρισα με ταξί, αφού ήταν αδύνατο να βρω το γυρισμό (στην Ιθάκη μια και είναι των ημερών). Η Ιθάκη δε με γέλασε, αλλά εγώ έριξα μπόλικα μπινελίκια. Και το πιο κουλόλεν απ' όλα, ούτε την άλλη μέρα θυμόμουν πού ήταν το αμάξι...άλλη μισή μέρα για να το βρω. Λίγη υπερβολή στο μισή μέρα, αλλά κάντο ωρίτσες, τό΄χεις. Πάω στη δουλειά, μπορώ να πάω σε συγκεκριμένα σημεία, μπορώ να πάω όταν έχω έναν παρέα που να ξέρει και να μου λέει προς τα πού, αλλά αν λοξοδρομήσω, τέρμα, φτιάξε καφέ, άναψε τσιγάρο, κάνε υπομονή, κάνε το σταυρό σου, ένα τάμα, οτιδήποτε. Προτιμώ το καφέ και τσιγάρο προσωπικά. λολ
Στρειδάκι μου είσαι γλυκούλι, ευχαριστώ πολύ πολύ...και σένα πετράν μάι μάστερ οβ νευροσαικόλοτζι και ντιτζέι της νέας εποχής, λολ