Originally Posted by
Χριστίνα*
Να σε καλά Θεοφανία και εσύ και η λίλιουμ! Αν κοιτάξεις πως μου στάθηκαν τα παιδιά και κυρίως ο Empneustns που μου έδωσε καλές προτάσεις για να βελτιωθώ, θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι ο τρόπος που μου μίλησαν, με βοήθησαν περισσότερο ψυχολογικά. Άλλωστε γι αυτό μπήκα σε αυτό το forum, για να βρω κάποιους να με καταλάβουν και να με βοηθήσουν. Εσύ και η λίλιουμ έχετε έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζεται την βοήθειά σας……, αλλά όπως και να έχει, ευχαριστώ.
χριστίνα... και μόνο από αυτό δείχνεις πως θες να ακούς, (μάλλον να διαβάζεις), ΜΟΝΟ ότι σεβολεύει. Εγώ η λίλιουμ και ο παντ θα ζήσουμε και χωρίς αφιερώσεις.
Εσύ δυστυχώς έχεις πολύυυυυυ δουλειά για να βγεις από τον στενό κορσέ που έχεις ντύσει τον εγκέφαλο σου, προκειμένου να τον πείθεις πως έχεις μόνο εσύ δίκιο.
Από καρδιάς όμως πιστεύω ότι και εσείς θέλετε λίγο να δουλέψετε τον τρόπο με τον οποίο στηρίζετε τους ανθρώπους γύρω σας. Όλοι εδώ μέσα είμαστε σε ένα καλούπι, αλλιώς δεν θα ήμασταν γραμμένοι σε αυτό το forum. Το θέμα είναι όμως , να μπορέσει ο άλλος να καταλάβει σε τι καλούπι είσαι εγκλωβισμένος και να σε βοηθήσει και να μην φαντάζεται πράγματα άσχετα με αυτό που σου συμβαίνει στην πραγματικότητα. Και εγώ γενικά μιλάω!!!
Σας χαιρετώ!!