το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.και οχι απλα εχω σχολιασει, σε εχω καταγγειλει στα αρμοδια οργανα και επειδη συνεχιζεις, θα το ξανακανω αν χρειαστει
Printable View
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης., Broken_Doll λυπαμαι που ενω ξερεις τι προβατοποιηση υπαρχει στο φορουμ, ξανανοιξες παλι ιδιο θεμα, και με ξανακατηγορει και με απειλει για αλλη μια φορα το ιδιο ατομο. αποχωρω!
Βρε Ρεμεντυ το εχεις παρεξηγησει και βριζεις και κατηγορεις αδικα τον ΚΕΝΟ. Γτ εισαι τοσο επιθετικη χωρις λογο? Ο ΚΕΝΟ δεν μου εδωσε λινκ αλλα τιτλους για καποιες ταινιες. Η απαντηση του αφορουσε σε μια ερωτηση που εκανα ψαχνοντας για μια ταινια που θελω. Μιλαμε για ταινια και οχι για ζωντανο φονο... ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????????
ΡΕΜ εισαι παρα πολυ αδικη και πρεπει να καλμαρεις απο τα νευρα σου και να μην βλεπεις τα παντα τοσο αρνητικα. Δεν καταλαβαινω για ποιον λογο ολο αυτο.. Το παρεξηγησες εντελως! Ειχες ορεξη να τσακωθεις μαλλον!
ΚΕΝΟ μην ασχολεισαι ρε συ με ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν τι λες! Και στο κατω κατω φαινεται καθαρα οτι δεν εκανες κατι κακο παρα τις ατοπες κατηγοριες.. Καποια πραγματα φαινονται!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ
ΣΥΖΗΤΑΣ!
για πες μας και που τον εβρισα γιατι δεν θυμαμαι κατι τεοτιο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
χριστινα μαλλον δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.
ηδη σου εξηγησα αναλυτικα περι τινος προκειται, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ και συνεχιζες να μου μιλας για την περιεργεια σου σαν να μην διαβασες τπτ.
δεν παρεξηγησα απολυτως τιποτε, ΕΣΥ δεν ξερεις για τι συζητας..
και σε πληροφορω οτι ειμαι παρα πολυ ηρεμη,.
την ηρεμια μου θα την χασω αν δεν σταματησει ο κενο το θεαρεστο εργο του εδω μεσα
Μαλιστα οκ! Για πες μου λοιπον ποια ειναι τα λινκ που μου εδωσε? και δευτερον τον χαρακτηρησες ως γιαλαντζη και βιαιο... μαλλον δεν ξερεις τι γραφεις!
ελα χριστινα, δεν θα παιζουμε τις κουμπαρες...
εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις τι διαβαζεις
οταν σου δινει ΤΙΤΛΟΥΣ και μετα σου δινει ΤΟ ΣΑΙΤ που μπορεις να τους βρεις.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΝΚ???? δεν ειναι το ακριβες σημειο του διαδικτυου που μπορεις να βρεις αυτα τα εμεσματα που τον ενδιαφερουν?
και δεν τον ειπα γιαλαντζη ΚΑΙ βιαιο. τον ειπα γιαλαντζη- βιαιο που σημαινει "υποτιθεμενα βιαιο" γιατι ειναι κατα δικες του δηλωσεις βιαιος. δεν τον ξερω κι απο παλια..
παιδιά, εντάξει ψυχραιμία...
πάντως, έχετε τα ψυχολογικά σας, τους προβληματισμούς σας κτλ κτλ, η τέχνη τέτοιου είδους δεν βοηθάει το μυαλό να ηρεμεί, το αντίθετο μάλιστα. think about it...