κολλας τις λεξεις μεταξυ τους, η με τελειες, αποσιωπητικα κλπ. οταν δεν υπαρχουν κενα....... κενα....... τοτε κοβει τις προτασεις.
Printable View
το ξερω καλα το μερος που ανακαλυψες :Ρ να σου πω κι εγω αλλο ενα για καλλυντικα γενικως, οχι αρωματα, www.makeupalley.com
Αααα δεν είχα προσέξει οτί κολλάω τις λέξεις..Κατάλαβα,ευχαριστώ! :)
Giorgo
makari na to pathaina kai go afto. Exo anaimia kai ypotasi kai prepei na trww frouta alla den m' aresoun kai poly giati afou ta fao niotho oti exoun xeplenei ton organismo mou. Ama den fao lipos den aisthanomai plirotita... :D Molis efaga mia brizolitsa kai aisthanomai perifima! :D
Αχαααα τώρα κατάλαβα καλύτερα! Thanx Remedy!
Χριστινάκι όσο για το κοκταίηλ άμα κατέβω Αθήνα θα στο κεράσω σίγουρα! :) Επιτέλους Ελληνικά ρε γαμώτι! ουφ!
εγω εχω κολλημα με τα πεπονια απο φρουτα, περυσι παιζει να εφαγα καμια σαρανταρια, περιπου ενα πεπονι καθε δυο μερες, φετος δεν το εχω παρει πολυ ζεστα ακομα.! Κι εχω αποκτησει και ενα καινουριο, με τα αιθερια ελαια, γενικα μου αρεσουν στις κρεμες, σαμπουαν κτλ, τωρα πηρα και συσκευη αρωματοθεραπειας, το αιθεριο ελαιο τριανταφυλλο ειναι απιστευτο!!! <3
Ποιος να μου το ελεγε οτι θα ακουγα ποτε κατι τετοιο!!
Επίσης σχετικά με τα Βαμπιρ... τις απόκριες ντύθηκα Βαμπιρέλλα :D και έχω και κυνόδοντες!!! Γενικά μου αρέσει το σκοτεινό!