Originally Posted by
Remedy
xm
αυτη η απαντηση, μπορει να σημαινει τα παντα , εκτος απο το ΠΟΛΥ αισιοδοξο σεναριο, που θα ηταν, να ειναι τρελος για σενα, να εχει μετανοιωσει που σε χωρισε, να κανει κρα για ενα νευμα σου οτι μπορει κατι να ξαναγινει και να περιμενε κατι τετοιο για να σου πει κι αυτος ποσο το θελει να ξαναειστε μαζι.
κατα τα αλλα, η απαντηση αυτη μπορει να σημαινει:
1. το δυσαρεστο σεναριο = "μην τα κανεις δυσκολα τα πραγματα βρε κουκλα μου. τα ειπαμε. δεν τα ειπαμε??? μετα απ οσα γινανε, μου ζητας να ξαναειμαστε μαζι? δεν θελω να γινω αποτομος και να σε στεναχωρησω, αλλα εχουμε τελειωσει"
2. το μεσαιο σεναριο = υπαρχει αλλη, η δεν υπαρχει ακριβως, αλλα ψηνεται και του προκαλει μπερδεμα η αντιδραση σου, τον βαζει σε διλλημα αν θα πρεπει να προχωρησει οπως τα εχει δρομολογησει η πρεπει να κοντοσταθει και να σε ξανασκεφτει σαν υποψηφια.
3. το ευχαριστο σεναριο = "τοση στεναχωρια περασαμε και τοσο κοπο εκανα να σε βγαλω απ την ζωη μου και τωρα με ξαναγυρνας στα ιδια. ασε να δω λιγο αν ειμαι διατεθιμενος να ξανασχοληθω με κατι που μας εφερε εδω που μας εφερε κι αν αποφασισω οτι εχω το κουραγιο, μπορει να τα πουμε για να δουμε αν μπορει να γινει κατι."
σε καθε περιπτωση, το "θα δουμε" σημαινει οτι το μπαλακι το εχει πλεον αυτος και θα σε ειδοποιησει αν υπαρξει επομενη φαση.
δεν εχεις παρα να περιμενεις να δεις , αν θα δειτε η δεν θα δειτε...