Originally Posted by
Lacrymosa
hello κι απο μενα απο φοβιες μικρη σκιζουμε λολ !!!! :)
λοιπον φοβομουνα κι εγω αυτο με το κρεβατι, νομιζα οτι θα εβγαινε ο μπαμπουλας η καποιο φαντασματακι, θα με αρπαζε απο το ποδι κ θα με εχωνε σε μια μυστικη καταπακτη κατω απο το κρεβατι κ θα με κλειδωνε εκει μεσα.. επισης φοβομουνα να μεινω μονη μου στο σπιτι κ αναβα ολα τα φωτα οταν λειπαν οι γονεις μου, εβαζα την τηλεοραση στο τερμα κ εκανα πως μιλαω με την αδερφη μου (μονη μου μιλουσα δλδ, μιμουμουν τη φωνη της), γιατι φοβομουν μην μπει κανεις στο σπιτι.. επισης πανω σ αυτο οταν εμενα μονη μου νομιζα οτι το καναν οι γονεις μου για να δουν αμα θα κατσω ησυχη κ οτι ειχαν βαλει καμερα, κ ετσι ξαπλωνα στο κρεβατακι κ επαιζα με τις μπαρμπι σαν καλο κοριτσακι...
επισης ειχαμε μια χελωνιτσα νερου κ την ειχα συνδεσει με τα χελωνονιντζακια κ την φοβομουνα λολ..
μου λεγανε οι γονεις μου οτι αμα δεν φαω ολο το φαγητο θα με "πουλησουν στους γυφτους", κ ειχα παθει φοβια μαζι τους κ μια μερα μες στο αστικο ηταν 2 τσιγγανες κ νομιζα θα με παιρνανε κ πατησα τα κλαματα...
φοβομουν το σκοταδι παρα μα παρα πολυ κ τα φαντασματα, νομιζα οτι θα πεταχτει κανενα, επισης διαβαζα κατι spooky stories κ urban legends κ τα πιστευα κ ειχα επηρεαστει λολ..
κατι αλλο, φοβομουν να παω κοντα σε αγορακι γιατι νομιζα οτι ακομη κ τα ρουχα μας να ακουμπησουν θα μεινω εγκυος λολολολ !!! ειχα δει μια φορα στο απενανατι μπαλκονι ενα αγορακι με το πουλακι εξω κ αρχισα να τσιριζω γιατι νομιζα οτι θα μου κανει κακο λολ !!
αυτα !!